Αρχική » Τελικά είναι ή δεν είναι IFBB στην ΙΣΠΑΝΙΑ; ποιος ο ρόλος της αμερικανικής λίγκας

Τελικά είναι ή δεν είναι IFBB στην ΙΣΠΑΝΙΑ; ποιος ο ρόλος της αμερικανικής λίγκας

by admin

Βάζουν το όνομα της IFBB μπροστά από την αμερικάνικη λίγκα; με χθεσινό δημοσίευμα  το evolution of bodybuilding.net και ο αρθρογράφος Ignacio Arienza ουσιαστικά εξυμνεί τον διοργανωτή Emilio Martinez, αντίπαλο του Dr. Rafael Santonja!
Όπως αναφέρει ο Ignacio Arienza, η Ισπανία είναι μια χώρα που αναπτύσσει με ταχύ ρυθμό τα τελευταία χρόνια την IFBB Pro League και το NPC!  Ο Promoter και  πρόεδρος της IFBB Pro Spain, κ. Emilio Martinez , εργάστηκε πολύ σκληρά για να προσφέρει στους αθλητές αρκετές ευκαιρίες για να αγωνιστούν στη χώρα, τόσο ως ερασιτέχνες όσο και ως επαγγελματίες με εκδηλώσεις σε ολόκληρο το έθνος, από τα Περιφερειακά έως τα Προκριματικά του Olympia.

Τι εξελίσσεται  στην Ισπανία;

Τελικά τι συμβαίνει; όσοι αναγνώστες παρακολουθούν την διεθνή αρθρογραφία γνωρίζουν ότι το evolution of bodybuilding.net στηρίζει την IFBB, και το πρόεδρο της IFBB, Dr. Rafael Santonja.
Σε προγενέστερο άρθρο ο επικεφαλής του evolution of bodybuilding.net, ο δημοσιογράφος Kevin Grech που τιμήθηκε με το μετάλλιο IFBB Silver στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα IFBB 2019 από τον πρόεδρο  της IFBB, Dr. Rafael Santonja είχε κατακεραυνώσει το Jim Manion, και την αμερικανική λίγκα, λέγοντας, πως δεν έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιεί το πρόθεμα IFBB.

O Kevin Grech και η αναφορά στην τιμητική του διάκριση: On another note, Evolutionofbodybuilding.net’s Owner/Editor Kevin Grech was truly shocked and honored for being recognized by President Dr. Rafael Santonja and the IFBB for its journalistic contribution to promoting the sport of bodybuilding and fitness. Kevin Grech received the prestigious Silver Medal award from the President during the congress.

Σε προηγούμενο άρθρο το evolution of bodybuilding.net είχε αναφέρει: “Από τη διάσπαση μεταξύ του NPC / Pro League και της IFBB το 2017, υπήρξε μεγάλη σύγχυση σχετικά με αυτές τις δύο ομοσπονδίες. Μέχρι σήμερα, αρκετοί αθλητές δεν γνωρίζουν σε ποιον ανήκει η πραγματική ομοσπονδία IFBB πού μπορούν να αγωνιστούν”.
Για αυτό και ως ιστοσελίδα θα σταματούσε να βάζει μπροστά από τις διοργανώσεις του Jim Manion τα αρχικά της IFBB.

Δείτε παρακάτω

Για το evolution of bodybuilding.net  Υπάρχει μόνο μία ομοσπονδία IFBB, και επικεφαλής της ομοσπονδίας είναι ο Πρόεδρος  Rafael Santonja. Είναι η ομοσπονδία που δημιουργήθηκε από τον Joe, και τον Ben Weider. 

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Kevin Grech η IFBB έχει υπογράψει τον Παγκόσμιο Κώδικα Αντι-Ντόπινγκ και είναι μέλος του Διεθνούς Συμβουλίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής (ICSSPE), της Διεθνούς Επιτροπής Pierre de Coubertin, του Διεθνούς Συμβουλίου Εκπαίδευσης Προπονητών (ICCE) και της Διεθνούς Ένωσης Παγκόσμιων Αγώνων (IWGA) ), μεταξύ πολλών άλλων αναγνωρισμένων διεθνών οργανισμών.

“Τα NPC, NPC Worldwide και Pro League του Jim Manion δεν συνδέονται με κανέναν από αυτούς τους οργανισμούς”.  Και διερωτάται “Πώς μπορούν λοιπόν να χρησιμοποιήσουν το όνομα IFBB για την εταιρεία τους;”

Jim Manion’s NPC, NPC Worldwide and Pro League are not associated with any of these organizations. So how can they use the IFBB name for their company?

Στο χθεσινό άρθρο λένε άλλα!

Αντίθετα στο χθεσινό άρθρο του  evolution of bodybuilding.net ο αρθρογράφος Ignacio Arienza  χρησιμοποιεί την λέξη IFBB μπροστά από τις διοργανώσεις των αμερικανών στην Ευρώπη – Ισπανία  και αναφέρει:  Το πρώτο pro show  χρονιάς στην Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί στο Σαν Μαρίνο της Ιταλίας. θα οργανωθεί και θα προωθηθεί από την ομάδα IFBB Pro Spain με επικεφαλής τον κ. Martinez μαζί με την ομάδα IFBB Pro Italy με επικεφαλής τον κ. Gian Enrico Pica.  

 The first pro show of the year in Europe will take place in San Marino, Italy. It will be organized and promoted by the IFBB Pro Spain team led by Mr. Martinez alongside the IFBB Pro Italy team led by Mr. Gian Enrico Pica. 

Μια μεγάλη χρονιά επιτυχιών περιμένει σίγουρα την ομάδα της IFBB Pro Spain που συνεχίζει να σοκάρει! τον κόσμο του bodybuilding  ( the IFBB Pro Spain team who continues to shock the bodybuilding world) με κορυφαίες εκδηλώσεις  που προσφέρουν εξαιρετική ποιότητα στις υπηρεσίες  pay-per-view, καθώς και εξαιρετικές υπηρεσίες φωτογραφιών για αθλητές και πολλά άλλα.

Εδώ  ο Emilio Martinez

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα