Αρχική » O MR. USA 2020 θέλει τίτλους στο bodybuilding για να βοηθήσει την μητέρα του

O MR. USA 2020 θέλει τίτλους στο bodybuilding για να βοηθήσει την μητέρα του

by admin

O MR. USA για το 2020 Chris Robinson που ζει στην Καλιφόρνια θα πάει για “ένα καλό μισθό”, ο ιδιος μετά το 10:24 απαντά στη ερώτηση  για το πως φαντάζεται την συνέχεια της καριέρας του, εάν επιθυμεί να κατακτήσει το Mr Olympia.

Ο Chris Robinson απαντά ότι,  ο στόχος του είναι να φθάσει στο Ολύμπια και να κατακτήσει τον θεσμό, ενώ παράλληλα με τον μισθό του να βοηθήσει την μητέρα του. Ο Robinson δηλώνει πως δεν είναι αφελής, καταλαβαίνει ότι κάτι τέτοιο απαιτεί πολύ κουράγιο, και όπως μαθαίνει από τους ανθρώπους  τα συμβόλαια δεν είναι όπως στο παρελθόν.

Απαντώντας στο ερώτημα (11:10) τι ζητά περισσότερο, o Chris Robinson είναι αφοπλιστικός, να μην δουλεύει η μητέρα μου! που ζει στη Βόρειο Καρολίνα, αυτό είναι κάτι άλλο που μπορώ να ζητήσω, θέλοντας να δείξει πως με τα δικά του χρήματα θέλει να την βοηθήσει ή και να την πάρει μαζί του στην Καλιφόρνια.

Παρακάτω το στιγμιότυπο

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα