Αρχική » Έστω για τα μάτια του κόσμου κάτι πρέπει να δοθεί

Έστω για τα μάτια του κόσμου κάτι πρέπει να δοθεί

by admin

Στο Mr. Olympia 2020 δεν δόθηκε χρηματικό βραβείο στους αθλητές με αναπηρικά αμαξίδια, ο Jake Wood που έδωσε χρήματα στο Mr.Olympia και το “έσωσε” ως ο νέος Άι Βασίλης και όλοι τον αγάπησαν, πρέπει μαζί με τον  Dan Solomon President  Chief Olympia Officer  να το ξανασκεφτούν και να κάνουν πέρα την άκαμπτη γραφειοκρατία που επιβιώνει ως χαμαιλέοντας . Ζούμε σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που δεν το ενδιαφέρει η αλήθεια και επιβάλει όχι την ουσία αλλά τη δημοσιοσχετίστικη προβολή, όπου άλλα λες και άλλο είσαι, (το κάνουν πολλοί),  έστω, για τα μάτια του κόσμου κάτι πρέπει να δοθεί!

Άντρες κατηγορία  αναπηρικών καρεκλών Olympia 2020 Pro

Τα τελευταία δύο χρόνια o  Harold Kelley είχε  στέφει  πρωταθλητής στην κατηγορία  της αναπηρικής καρέκλας του Olympia, και αυτό αναμενόταν να γίνει και φέτος. Τελικά για ακόμη μια φορά νικητής ήταν ο Kelley που έφτασε στην πρώτη θέση και τρίτωσε τους τίτλους . Στη δεύτερη θέση ήταν ο Antoni Khadraoui , ενώ ο Adelfo Cerame Jr. ολοκλήρωσε την πρώτη τριάδα.

1. Harold Kelley
2. Antoni Khadraoui
3. Adelfo Cerame Jr.
4. Tyler Brey
5. Johnny Quinn
6. Bradley Betts
7. Kyle Roberts

Top 5 αναπηρικών καρεκλών Olympia


Ο Jake Wood έδωσε χρήματα στο Olympia

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα