Αρχική » Milos Sarcev η Ινσουλίνη τον βοήθησε αλλά ο Dorian Yates είχε άλλη γνώμη

Milos Sarcev η Ινσουλίνη τον βοήθησε αλλά ο Dorian Yates είχε άλλη γνώμη

Ο Sarcev περιγράφει την όλη διαδικασία ως μια εξίσωση, όπου υπάρχει το ελάχιστο και το μέγιστο, εάν επιδιώκουμε οπωσδήποτε το μέγιστο από τα αναβολικα φάρμακα, τα αναβολικά διατροφικά στοιχεία και την μεθοδολογία της προπόνησης,  - η ινσουλίνη διαδραματίζει το ρόλο της αρκεί να υπάρχει σπουδή στη χρήση της

by admin

Στο δεύτερο μέρος ο Milos «The Mind» Sarcev» εξηγεί στην εκπομπή του Γιώργου Τουλιάτου  και του Ron Harris για ποιο λόγο είναι  υπέρμαχος της χρήσης με ινσουλίνη. Καταρχάς μετά το 21:18 θέτει το ερώτημα για ποιο λόγο οι bodybuilders χρησιμοποιούν τα αναβολικά στεροειδή φάρμακα; το κάνουν λόγω της αναβολικής τους δράσης! η επιδίωξη είναι η δημιουργία ενός “εποικοδομητικού μεταβολισμού” ομοίως  η ινσουλίνη έχει αυτές τις ιδιότητες; ..ναι τις έχει! 

Όπως αναφέρει και ο Τουλιάτος στο 21:38 διεγείρει και την πρωτεΐνη mTOR (δείτε επίσης εδώ Τουλιάτος Ναι στην Ινσουλίνη Όχι στην κατάχρηση! – πρωτεΐνη σηματοδότησης mTOR)

Ο Sarcev περιγράφει την όλη διαδικασία ως μια εξίσωση, όπου υπάρχει το ελάχιστο και το μέγιστο, εάν επιδιώκουμε οπωσδήποτε το μέγιστο από τα αναβολικα φάρμακα, τα αναβολικά διατροφικά στοιχεία και την μεθοδολογία της προπόνησης,  – η ινσουλίνη διαδραματίζει το ρόλο της αρκεί να υπάρχει σπουδή στη χρήση της. Ο  Sarcev φέρνει ως παράδειγμα τον εαυτό του και το συγκεκριμένο τύπο διάπλασης που είχε το 1993, μετά την χρήση της ινσουλίνης, τα επόμενα χρόνια βελτιώθηκε σε μέγεθος, με μια εντυπωσιακή κλιμάκωση από ότι στο παρελθόν. Κοιτώντας το 1994  το ίδιο εγινε και με τον Nasser El Sonbaty όπου βλέπουμε την διαφορά (δείτε εδώ το πρώτο μέρος της συνέντευξης που μιλά για τον Nasser El Sonbaty)

Ο Τουλιάτος  λέει στο 22:38 στον Sarcev, το 1999 είχατε το μεγαλύτερο σωματικό βάρος! περίπου 255 λίβρες  σε ένα show στην Αγγλία, είχατε παρατηρήσει αύξηση στο μεσαίο τμήμα του σώματος σας; (διογκωμένη κοιλιά)
Ναι! απαντά ο Sarcev, διοτι φόρτωσα όχι για τρεις μέρες αλλά για επτά ημέρες μετά το Mr. Olympia, στον διαγωνισμό του Olympia ήταν λίγο διαφορετικό, έκανα συντηρητική χρήση, μετά όμως στην ευρωπαϊκή μου περιοδεία με τον Ronnie Coleman το 1999, τους Kevin Levrone, Flex Wheeler, Dexter Jackson, Nasser El Sonbaty, Markus Ruhl, ναι αυτοί είναι τέρατα.. ο μόνος τρόπος που μπορώ να κάνω κάτι χωρίς να τινάξω το σώμα μου (ήταν η ινσουλίνη) και έκανα για 7 μέρες χρήση δημιουργώντας μια ψευδαίσθηση,  και το λέω αυτό διοτι πολλές φορές οι άνθρωποι λένε ο Milos είναι ο χειρότερος τύπος στο άθλημα (bodybuilding) που μας έφερε την ινσουλίνη!  Ξέρετε άκουσα αυτή την κριτική, αλλά αναρωτηθήκατε, αν αυτό το κρατούσα μόνο για τον εαυτό μου; (εννοεί την χρήση της ινσουλίνης) και δεν το δήλωνα δημοσίως; προσπαθώντας να τους βοηθήσω όλους!

ΟΚ το πήρα (ινσουλίνη) γιατί το πήρα; διοτι με έκανε πολύ καλύτερο! οπότε είμαι υπεύθυνος (εννοεί απέναντι στο κοινό δημοσίως)

Για τον Sarcev (23:55) στην νοοτροπία ενός αληθινού sportman όλοι πρέπει να έχουν τα ίδια εργαλεία (εννοεί την ίδια δυνατότητα χρήσης των φαρμακευτικών ουσιών)  και την ίδια πληροφόρηση, και αυτό είναι που κερδίζει στο αθλημα μας, είναι διαφορετικό να κρατάς μυστικά, όπου κανείς δεν λέει τίποτα! ποτέ μου δεν είχα μυστικά!

Για τον Milos “The Mind” Sarcev όπως δηλώνει δεν του πέρασε ποτέ από το μυαλό να κρατά τα μυστικά του!.. Ενώ στο 24:46 αναφέρει για την ινσουλίνη, οπότε για ποιο λόγο την χρησιμοποίησα εάν ήταν επικίνδυνο; θα την χρησιμοποιούσα για 10 χρόνια, από το 1993 έως το 2003; αναρωτιέται ο Σέρβος γκουρού.

O Τουλιάτος παρατηρεί στο 24:58 o Dorian Yates ήταν μέσα στο παιχνίδι της αλλαγής λόγω της ινσουλίνης στη δεκαετία των 90s , ενώ ο Ron Harris για ακόμη μια φορά παρεμβαίνει και λέει,  ναι, αλλά ο Dorian είπε ότι, χρησιμοποίησε μόνο μια φορά ινσουλίνη! 

Ο Sarcev απαντά διπλωματικά, Ron ο Dorian στον Dave Palumbo είπε αρνητικά πράγματα για την ινσουλίνη, ενώ πήρε τα πρωτόκολλα χρήσης από εμένα!


Φωτογραφικό στιγμιότυπο στο 25:22 όπου η αλεπού του bodybuilding Dave Palumbo σκάει στα γέλια , όταν ο Dorian Yates λέει πως πήρε οδηγίες για την ινσουλίνη από τον Milos Sarcev!



Σημ BS
 : παρακάτω το στιγμιότυπο από το παλαιότερο video, όπου ο Dorian Yates λέει ότι, τα πλάνα για την ινσουλίνη του τα έδωσε ο Milos Sarcev, και ο Dave Palumbo σκάει στα γέλια!  Ο Yates δηλώνει ότι έκανε χρήση το 96 και το 97, υποστηρίζοντας πως δεν του έκανε καλό στη σωματική του διάπλαση!  


Επανερχόμενοι στην τωρινή συνέντευξη ο Milos Sarcev δηλώνει μετά 26:2ο για την κατάκτηση του Mr Olympia από τον Big Ramy, πως για χρόνια έλεγε ότι ποιος έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κατακτήσει το Mr. Olympia; αυτός ήταν ο Ramy! διότι ήταν ο μόνος που είχε ένα τεράστιο μέγεθος,  με Χ σκελετό και V σχήμα και καλούς κοιλιακούς! ένα παιδί για poster!

Τέλος δεύτερου Μέρους

 


 

Δείτε εδώ το πρώτο μέρος Ο Bodybuilder πρέπει να γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί την Ινσουλίνη

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα