Αρχική » Ο Bodybuilder πρέπει να γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί την Ινσουλίνη

Ο Bodybuilder πρέπει να γνωρίζει πως να χρησιμοποιεί την Ινσουλίνη

by admin

Πρώτο μέρος

O Milos “The Mind” Sarcev” δεν είναι μόνο το μυαλό του bodybuilding, είναι και ο υπέρμαχος – πατέρας της ινσουλίνης που πριν λίγο καιρό διαφώνησε με τον Γιατρό bodybuilder Γιώργο Τουλιάτο, μόνο που όπως φαίνεται μάλλον τα “ξαναβρήκαν”,  παράδειγμα η αναφορά του γκουρού στον Τουλιάτο απο τις αναμνήσεις του στην Αθήνα και την ακρόπολη (1:10)

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο  Sarcev μετά το 2:15 δηλώνει πως είχε προσβληθεί από τον κορωνοϊό! μια τρομερή εμπειρία καταπόνησης  για τον ίδιο που τον έριξε στο κρεβάτι, ενώ δυσκολευόταν να σηκωθεί για να πάει στο μπάνιο, παράλληλα είχε και μηδενική όρεξη, χάνοντας 25 pounds  (4:18)

Ο Τουλιάτος παρεμβαίνει στο 5:28 και αναφέρει στον Milos “The Mind” Sarcev” ..

Γνωρίζεις ότι ο Rich Gaspari και ο Samir Bannout ήταν θετικοί στον κορωνοϊό τον Δεκέμβριο! Ο Sarcev απάντησε ότι ο πρώτος που νόσησε ήταν ο Chris Cormier που σταμάτησε ως προπονητής να πηγαίνει στο γυμναστήριο και να προπονεί πελάτες!

[quote]Ο Sarcev είναι ξεκάθαρος  εκτίμησε τον Nasser El Sonbaty που χρησιμοποίησε την ινσουλίνη για μεγάλο χρονικό διάστημα![/quote]

Τον ρώτησε για τον Dallas

Ο Γιώργος Τουλιάτος14:58 ρωτά τον γκουρού στο 13:52 εάν πιστεύει πως ο κακός χρονικός συνδυασμός λήψης τροφής και χρήσης ινσουλίνης συνέβαλε στον θάνατο του Dallas McCarver; δυστυχώς ο Ron Harris παρεμβαίνει στη συζήτηση και η ερώτηση μένει αναπάντητη! 

Ο Sarcev είναι ξεκάθαρος στο 14:58 εκτίμησε τον bodybuilder Nasser El Sonbaty (εκπρόσωπος της πρώην Γιουγκοσλαβίας) που χρησιμοποίησε την ινσουλίνη για μεγάλο χρονικό διάστημα! ενώ αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι το 1991 – 92 -93

Πρησμένες μεγάλες κοιλιές – Ινσουλίνη κατάχρηση

Στο 16:30 ο Τουλιάτος  προβάλλοντας το ζήτημα με την ινσουλίνη κάνει μια αναδρομή σε bodybuilders  που ήταν ευλογημένοι με την λεπτή μέση, αντίθετα με άλλους που είχαν  “μεγάλες κοιλιές” όπως, o  JeanPierre Fux, Markus Rhul…. ενώ στο 17:27 παρατηρεί πως μπορεί να προκληθεί λιπαρή ηπατική νόσος από την κατάχρηση! …γνωρίζουμε ότι η ινσουλίνη αποθηκεύει λίπος λέει ο Τουλιάτος.
Ο Millos Sarcev o πατέρας της ινσουλίνης διαφωνεί, πολλοί (συνηθισμένοι)  άνθρωποι έχουν λιπώδες ήπαρ!
Toυλιάτος : Ναι άτομα που δεν προπονούνται και τρώνε σάκχαρα – άχρηστες τροφές.

  

Ο Millos Sarcev επιμένει και αναφέρει στο 17:54, συνεργάστηκα με τον Gustavo Badell για την περίοδο του 2004, όταν ξεκίνησε το στομάχι του έφθανε ψηλά, πολύ ψηλά! είχε μεγάλο στομάχι! και τότε ο Shawn Ray με ρώτησε τι μπορείς να κάνεις με αυτη την σωματική διάπλαση;

Millos Sarcev τελικά τον βελτίωσε! στο  Ironman Pro Invitational το 2004 κατέλαβε την τρίτη θέση, ενώ στο Mr Olympia το 2004 ήρθε τρίτος!
 Δούλευα με πολλους ανθρώπους που είχαν ήδη διογκωμένο έντερο, λέει ο Millos Sarcev που στηρίζει τα πρωτόκολλα της ινσουλίνης, διαφωνώντας ταυτόχρονα πως αποθηκεύουν λίπος.  

Στην παρατήρηση του Τουλιάτου στο 20:28 πως ο George Farah είναι αρνητικός στην χρήση ινσουλίνης, ο Millos Sarcev απαντά πως αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ο Farah δεν γνωρίζει πως να χρησιμοποιησει την ινσουλίνη! .. Ο Millos Sarcev τονίζει στο 21:12, είναι επικίνδυνο να χρησιμοποιείται ινσουλίνη κάνοντας φόρτωμα υδατανθράκων!

Τέλος πρώτου μέρους

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα