Αρχική » Δεν είναι ορμονική αποκατάσταση με μια Τestoviron την εβδομάδα!

Δεν είναι ορμονική αποκατάσταση με μια Τestoviron την εβδομάδα!

by admin

To δήλωσε ο γιατρός – bodybuilder Γιώργος Τουλιάτος..  μετά το 37:10: Επειδή μιλάμε τώρα για την πρόληψη, σε ορμονική αποκατάσταση θα οδηγηθούν όλοι οι bodybuilders 100%, οι οποίοι όταν αποσυρθούν, μετά θα παραμείνουν σε τεστοστερόνη ..

Εκεί μπαίνει η ορμονική αποκατάσταση, που είναι και μια αντιγήρανση, και δεν είναι απλά η τεστοστερόνη, άλλα είναι και η χορειακή γοναδοτροπίνη για τους όρχεις, είναι η DHT που είναι το Proviron για την ελεύθερη τεστοστερόνη, και την διαύγεια, είναι επίσης το DHEA που είναι μια άλλη προορμόνη, η πρεγνενολόνη που είναι ένα νευροστεροιδές. Είναι η αυξητική ορμόνη και ενίοτε μπορούμε να βάλουμε λίγη Ναδρολονη (Deca-Durabolin) σε μικρές δόσεις για τις αρθρώσεις μας.

Επίσης το 37:50 δηλώνει  Οπότε, εγώ προσωπικά παίρνω τέσσερα ενέσιμα κάθε μέρα, και τρία χάπια! Σε μικρές δόσεις όμως. Κάνω 25 μιλιγκράμ τεστοστερόνη κάθε μέρα, 5 μιλιγκράμ Ντέκα ( Deca-Durabolin δεκανοική νανδρολόνη) κάθε μέρα, 250 μονάδες χοριακής κάθε μέρα ( βήτα χοριακή γοναδοτροπίνη)  και 2 μονάδες αυξητικής κάθε μέρα (αυξητική ορμόνη), Proviron 2 φορές την ημέρα μαζί με πρεγνενολόνη”
[quote]Δεν πάμε όπως οι bodybuilder στο γάμο του καραγκιόζη, μια Τestoviron την εβδομάδα! Αυτό δεν είναι ορμονική ισορροπία, γιατί ξεφεύγουν τα οιστρογόνα, ξεφεύγει ο αιματοκρίτης πρέπει όλα να είναι σε ισορροπία με εξετάσεις, για να υπάρχει κάτι νορμάλ, και επίσης δεν είναι ντόπινγκ! μην περιμένουν οι άλλοι να γυρνάνε τσόντες με ορμονική αποκατάσταση! [/quote]
Συνεχίζοντας ο Γιώργος Τουλιάτος αναφέρει στον Αρη Φυδανάκη  Είναι ακριβό life style, αλλά κακά τα ψέματα γερνάμε, γιατί οι ορμόνες μας γερνούν! και είμαι μόνος μου δεν έχω υποχρεώσεις.  Άλλος ο οποίος τον κυνηγά η εφορία, έχει παιδιά, έχει χρέη, δεν μπορεί να το κάνει! Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι, αυτό το απαιτητικό life style, θέλει και κάποιες προδιαγραφές, και επίσης δεν υπάρχει ορμονική αποκατάσταση αν μου ξενυχτάς, κάνεις ναρκωτικά, πίνεις, καπνίζεις, δεν τρως σωστά και περιμένεις  μετά οι ορμόνες το botox και το λίφτινγκ να σε φτιάξουν!
Άρα, ξεκινά από μέσα προς τα έξω, με καλό life style, που είναι και  ύπνος επίσης, και τις ορμόνες όλα υπό την παρακολούθηση γιατρού! Δεν πάμε όπως οι bodybuilder στο γάμο του καραγκιόζη μια Τestoviron την εβδομάδα! Αυτό δεν είναι ορμονική ισορροπία, γιατί ξεφεύγουν τα οιστρογόνα, ξεφεύγει ο αιματοκρίτης, πρέπει όλα να είναι σε ισορροπία με εξετάσεις, για να υπάρχει κάτι νορμάλ, και επίσης δεν είναι ντόπινγκ, μην περιμένουν οι άλλοι να γυρνάνε τσόντες με ορμονική αποκατάσταση! Όταν ήταν με μισό γραμμάριο την εβδομάδα,  αλλά να είσαι ψυχοσωματικά υγιής για την ηλικία σου, την στιγμή που οι συνομήλικοι σου είναι για το καφενείο, αλλά να ξέρεις ότι και με την ορμονική αποκατάσταση δεν μπορείς να κάνεις six pack και να σηκώνεις όλο το γυμναστήριο όπως έχεις με την ντόπα”.


 Σημ BS 

Α. 1 ml Testoviron 250 mg περιέχει 250 mg ενανθικής τεστοστερόνης και αντιστοιχεί περίπου σε 180 mg τεστοστερόνης σε ελαιώδες διάλυμα
Β. Στην μετατροπή της χοληστερόλης σε πρεγνενολόνη είναι απαραίτητη η παρουσία τον ενζυμικού κυτοχρώματος P450scc, το οποίο εντοπίζεται στα μιτοχόνδρια όλων των κυττάρων των αδένων που παράγουν τις στεροειδείς ορμόνες. 


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα