Αρχική » Πρόσκληση στον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΔ Στυλιανό Κλιάφα

Πρόσκληση στον Γενικό Γραμματέα της ΠΟΣΔ Στυλιανό Κλιάφα

by admin

Η Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ), με ανακοίνωση της έχει προσκαλέσει τον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ της ΠΟΣΔ κο Στυλιανό Κλιάφα να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας προκειμένου να δώσει τις σχετικές πληροφορίες για την λειτουργία της σχολής και ν’ απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις υποβληθούν από τα μέλη μας.

Παρακάτω η ανακοίνωση

H Ελληνική Ομοσπονδία Μικτών Πολεμικών Τεχνών (Ε.Ο.Μ), με γνώμονα τη μέριμνα για την πληρέστερη κατάρτιση των υποψηφίων προπονητών των σωματείων – μελών της, είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει τα κάτωθι:

Η Διοίκηση της Ομοσπονδίας έχει έρθει σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους της Διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης και Φίτνες (ΠΟΣΔ), η οποία έχει λάβει ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, προκειμένου να λάβει πληροφορίες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος ως προς την επικείμενη σχολή προπονητών που πρόκειται να προκηρυχθεί μέσω της ΓΓΑ. Το άθλημα της σωματικής Διάπλασης, όπως γνωρίζουμε, αποτελεί την βάση της μυϊκής ενδυνάμωσης, η οποία αποτελεί δομικό στοιχείο στην προπονητική προετοιμασία για το δικό μας άθλημα.

Για τον σκοπό αυτό, το Σάββατο 16/1/2021 έχουμε προσκαλέσει τον Γενικό Γραμματέα του ΔΣ της ΠΟΣΔ κο Στυλιανό Κλιάφα να συμμετέχει στην τηλεδιάσκεψη της Ομοσπονδίας προκειμένου να δώσει τις σχετικές πληροφορίες για την λειτουργία της σχολής και ν’ απαντήσει σε τυχόν ερωτήσεις υποβληθούν από τα μέλη μας.


Ε.Ο.Σ.Δ υπέγραψε με τον Μισαηλίδη !

Υπέγραψε ο Δραστήριος γενικός  γραμματέας  της ΕΟΣΔ Στέλιος Κλιάφας…

07/02/2019  Από BS mag of Disclosure 

Ανακοινώσεις από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης

Σε ανακοινώσεις προέβη η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης…

02/08/2020  Από BS mag of Disclosure 

ΠΟΣΔ «Αγωνιστικά Τεστ προεπιλογής» για την στελέχωση της Εθνικής Ομάδας

Όπως ανακοινώθηκε από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματικής Διάπλασης…

11/02/2020  Από BS mag of Disclosure 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα