Αρχική » Johannes Luckas το παλεύει στο νοσοκομείο με τον Covid Αισιόδοξος ο bodybuilder

Johannes Luckas το παλεύει στο νοσοκομείο με τον Covid Αισιόδοξος ο bodybuilder

by admin

O bodybuilder και γνωστός προπονητής Johannes Luckas, παρατήρησε ότι κάτι δεν πήγε καλά στο σώμα του. Στην αρχή της ασθένειας του δεν ένιωθε τα πόδια του από την προπόνηση και στο τέλος είχε ρίγη, πόνο στα άκρα, την πλάτη και βήχα. Αν και είναι σε ηλικία άνω των 40 και ασθματικός (ανήκει στην ομάδα υψηλού κινδύνου), είχε καλή διάθεση  για να ανακάμψει γρήγορα από τον ιό. Μεταξύ άλλων, ο bodybuilder είχε λάβει πολλά μηνύματα από άτομα μολυσμένα απο το ιό,  που είχαν  σοβαρά συμπτώματα, φέρεται να υπέφεραν από τον ίδιο σοβαρό πόνο στην πλάτη με τον Johannes Luckas, ο οποίος σε μεμονωμένες περιπτώσεις  τον οδήγησε ακόμη και σε λιποθυμία. Ο Luckas είχε αυξημένο καρδιακό ρυθμό στην κατάκλιση  (120 παλμούς ανά λεπτό) και πυρετό λόγω του ιού. Την 7η ημέρα από την έναρξη των συμπτωμάτων, ο αθλητής που σπονσοράρεται  από την εταιρεία  Smilodox είχε ακόμη σκεφτεί να εισαχθεί στο νοσοκομείο, καθώς φοβόταν πραγματικά για τη ζωή του λόγω του αυξημένου καρδιακού ρυθμού και της ακανόνιστης αναπνοής.

Διατήρησε υψηλό το πρωτεϊνικό ισοζύγιο

O  Johannes Luckas δεν ήθελε να βγει  αδύναμος από την κατάσταση με τον κορωνοϊό COVID-19   και εξακολούθησε να καταναλώνει 2,5 γραμμάρια πρωτεΐνης ανά χιλιοστόγραμμο σωματικού βάρους, δηλαδή περίπου 300 γραμμάρια, κάθε μέρα. Για τον παθιασμένο bodybuilder που κάνει σκληρές προπονήσεις στο γυμναστήριο σχεδόν κάθε μέρα, το να μην κάνει τίποτα ήταν το απόλυτο βασανιστήριο!

Τελικά παρόλο που αισθάνθηκε λίγο καλύτερα, τη δέκατη ημέρα ήταν τόσο φορτίο της ασθενείας που πήρε ασθενοφόρο για να τον πάει στο νοσοκομείο, διότι θα ήταν πολύ ριψοκίνδυνο να μείνει στο σπίτι σε περίπτωση που θα μπορούσε συμβεί κάτι χειρότερο. Ο 40χρονος bodybuilder και γνωστός Youtuber δηλώνει σε πρόσφατη ανάρτηση του στο Instagram ότι είναι επί του παρόντος στο νοσοκομείο και είναι ασφαλής. Κατά κανόνα, η παραμονή στο νοσοκομείο για COVID-19 προχωρά ως εξής: Το μολυσμένο άτομο είναι απομονωμένο έτσι ώστε να μην μολύνει κανέναν. Συνήθως υπάρχουν ξεχωριστοί θάλαμοι απομόνωσης για αυτό. Στη συνέχεια μετρούνται οι τιμές του αίματος και, εάν είναι απαραίτητο, χορηγούνται εγχύσεις με ηλεκτρολύτες. Τα αποχρεμπτικά φάρμακα και το οξυγόνο μπορούν επίσης να χορηγηθούν. Εάν η κατάσταση επιδεινωθεί,  μεταφέρεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας και οξυγονώνεται  τεχνητά.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα