Αρχική » Kevin Grech συμφωνεί με τον bodybuilder Κακάνη ο Άρνολντ είναι 73 ετών!

Kevin Grech συμφωνεί με τον bodybuilder Κακάνη ο Άρνολντ είναι 73 ετών!

by admin

Ο Kevin Grech, ο φιλικά προσκείμενος δημοσιογράφος στον πρόεδρο της IFBB Δόκτωρ  Ραφαέλ Σαντόχα, το δηλώνει ξεκάθαρα για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, “Ο Άρνολντ είναι 73 ετών και μετά από μια σειρά καρδιακών επεμβάσεων, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με την υγεία του”

Ο Kevin Grech που αρθρογραφεί για την διοργανωτική κρίση που επηρεάζει συνολικά τα Arnold Sports Festival ανά τον κόσμο, φαίνεται να επιβεβαιώνει εν μέρη τις δηλώσεις του bodybuilder Άγγελου Κακάνη που αμφισβήτησε την δυνατότητα του Σβαρτσενέγκερ να παρευρεθεί στις εκδηλώσεις , συγκεκριμένα ο Kevin Grech επισημαίνει,  ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά την πανδημία Covid-19, τηρώντας όλους τους νόμους και τις προφυλάξεις ασφαλείας.
Εάν ο ιός Covid-19 συνεχίσει να εξαπλώνεται, είναι απίθανο ο Άρνολντ να ταξιδέψει σε οποιοδήποτε από αυτά τα γεγονότα, (αγώνες) αποφεύγοντας τα μεγάλα πλήθη. Ο Άρνολντ είναι 73 ετών και μετά από μια σειρά καρδιακών επεμβάσεων,  πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός με την υγεία του. Ακόμα κι αν πραγματοποιηθούν τα γεγονότα (αγώνες) , οι οπαδοί και οι αθλητές πρέπει να καταλάβουν ότι ο Άρνολντ πιθανότατα δεν θα είναι στο γεγονός!

Will Arnold Schwarzenegger travel to his events?

Arnold Schwarzenegger is taking the Covid-19 pandemic very seriously, respecting all the laws and safety precautions. If the Covid-19 virus continues to spread, it is unlikely that Arnold will travel to any of these events, avoiding large crowds. Arnold is 73 years old, and after having a number of heart operations, Arnold has to be very careful about his health. Even if the events take place, the fans and athletes must understand that Arnold most probably will not be at the event.

Δείτε εδώ ο διοργανωτής ανήκει σε πολύ ευπαθή ομάδα κ φοβάται για την ζωή του!


δείτε επίσης εδώ

Θα μπορούσαν να είναι οι «προφήτες» μιας μελλοντικής ντοπαριστικής κοινωνίας όπου ελεύθερα τα αναβολικά στεροειδή θα γινόταν από εμπειρία συνήθεια.
Ότι δεν ομολογούν τα συντηρητικά στελέχη των εκάστοτε ομοσπονδιών που αρνούνται ότι οι bodybuilders ντοπάρονται το ομολογούν οι  George Touliatos, MD, ο William Llewellyn επιστήμονας της ανθρώπινης απόδοσής, και ο  υπερασπιστής των απανταχού διωκόμενων χρηστών ΑΑΣ, δικηγόρος Rick Collins.

Εκφραστές μιας αντικουλτούρας; Σεμινάριο για τους fans

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα