Αρχική » Εκφραστές μιας αντικουλτούρας; Σεμινάριο για τους fans

Εκφραστές μιας αντικουλτούρας; Σεμινάριο για τους fans

by admin

Θα μπορούσαν να είναι οι «προφήτες» μιας μελλοντικής ντοπαριστικής κοινωνίας όπου ελεύθερα τα αναβολικά στεροειδή θα γινόταν από εμπειρία συνήθεια.
Ότι δεν ομολογούν τα συντηρητικά στελέχη των εκάστοτε ομοσπονδιών που αρνούνται ότι οι bodybuilders ντοπάρονται το ομολογούν οι  George Touliatos, MD, ο William Llewellyn επιστήμονας της ανθρώπινης απόδοσής, και ο  υπερασπιστής των απανταχού διωκόμενων χρηστών ΑΑΣ, δικηγόρος Rick Collins.

Ότι σήμερα μοιάζει παράνομο, για τους ίδιους, είναι κάτι φυσιολογικό, ο καθένας από την δική του σκοπιά αναλύει το φαινόμενο του σύγχρονου ντοπαρίσματος από τους αγώνες των μυών, έως την ψυχαγωγική χρήση που στόχο έχει την φιγούρα στην παραλία.

Παράλληλα οι οραματιστές της βιοχημικής ανατροπής  ανοίγουν τον νέο κεφάλαιο της χρήσης της τεστοστερόνης ως λύτρωση σε όσους επιδιώκουν την ευζωία. Όλα αυτά πάντα σε αντιδιαστολή με το υπάρχων νομικό καθεστώς.

Θα δώσουν σεμινάριο! 5- 7 Μαρτίου 2021

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα