Αρχική » Τον επόμενο μήνα η δίκη για τη δολοφονία του “Βασιλιά” των στεροειδών Brian Wainstein

Τον επόμενο μήνα η δίκη για τη δολοφονία του “Βασιλιά” των στεροειδών Brian Wainstein

by admin

Τον επόμενο μήνα στο Κέιπ Τάουν αναμένεται να γίνει η δίκη των τριών υπόπτων για τη δολοφονία του λαθρεμπόρου στεροειδών Brian Wainstein ή «Steroid King» το 2017 . Ακόμη ένα πρόσωπο που αναφέρεται στις εφημερίδες βρίσκεται στη λίστα των καταζητούμενων της Interpol. Μια πιο προσεκτική ματιά στην υπόθεση του Βασιλιά των στεροειδών Brian Wainstein αποκαλύπτει ένα περίπλοκο δίκτυο δικαστικών υποθέσεων και υπόπτων που συνδέουν τη Νότια Αφρική με την Ιρλανδία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και την Κίνα.

Παράνομη πώληση στεροειδών στο bodybuilding

Όσον αφορά τον Wainstein, υποθέσεις και υποψίες που συνδέονται με αυτόν τονίζουν και πάλι τον τρόπο με τον οποίο η Νότια Αφρική ταιριάζει με τους ιστούς του παγκόσμιου οργανωμένου εγκλήματος . Τον Ιούλιο του 2007, ο Brian Wainstein, με έδρα την Ιρλανδία, είχε καταδικαστεί από  δικαστήριο του Δουβλίνου σε  φυλάκιση τεσσάρων μηνών για παράνομη πώληση στεροειδών στο bodybuilding. Το έκανε διαδικτυακά. Ορισμένες πηγές με γνώση του υποκόσμου και οι οποίοι μίλησαν με την προϋπόθεση της ανωνυμίας, επικαλούμενοι λόγους ασφαλείας, ισχυρίστηκαν προηγουμένως ότι ο Wainstein συνέχισε να ασχολείται με στεροειδή στο Κέιπ Τάουν. (Αυτό δεν έχει αποδειχθεί στο δικαστήριο).

Αρχηγοί των συμμοριών Sexy Boys και της συμμορίας των 27

Ο Mark Lifman, ο φερόμενος αρχηγός της συμμορίας των  Sexy Boys, ο  Jerome”Donkie” Booysen  φερόμενος ηγέτης της συμμορίας των 27, και William “Red” Stevens εμφανίστηκαν στο δικαστήριο του Κέιπ Τάουν σε σχέση με τη δολοφονία του “Steroid King” Brian Wainstein. Οι Mark Lifman, Jerome “Donkie” Booysen και William “Red” Stevens είναι οι εκ των τριών τελευταίων υπόπτων που συνελήφθησαν.

[button href=”https://body.webone.gr/?p=48422″ align=”left”]Στις 12/06/2018 είχαμε αναφέρει: Περισσότεροι από μια ντουζίνα αξιωματικών της αστυνομίας, μερικοί από αυτούς με ύφασμα που κάλυπτε τα πρόσωπά τους και έφεραν τουφέκια, στάθμευσαν γύρω από το δικαστήριο του δικαστηρίου Wynberg στο Κέιπ Τάουν, όπου εμφανίστηκαν τέσσερις άνδρες που κατηγορούνται για τη δολοφονία του απόλυτου αφεντικού, του διεθνούς λαθρέμπορου στεροειδών, Brian Wainstein, γνωστός ως διεθνής «Steroid King»
Ο Cheslin Adams, ο Fabian Cupido και οι αδελφοί Matthew και Sheldon Breet εμφανίστηκαν στο δικαστήριο για τις κατηγορίες δολοφονίας του Βασιλιά των αναβολικών στεροειδών, που πυροβολήθηκε στο σπίτι του στην Κωνσταντία τον Αύγουστο του 2017, ενώ κοιμόταν παράλληλα με τη φίλη και το παιδί του.
O Brian Wainstein δεν ήταν τυχαίος. Ήταν ο «Steroid King» ένα πανέξυπνο αφεντικό που κινείτο σε παγκόσμια συναλλακτική tour, όλα αυτά τα χρόνια. Δυστυχώς για αυτόν οι συνδιαλλαγές του είχαν ως αποτέλεσμα να δολοφονηθεί.
Ο Weinstein βρισκόταν στη λίστα της Interpol και καταζητείτο στην Κύπρο για εγκλήματα που σχετίζονται με τα φάρμακα. Επίσης, ο Weinstein εργάστηκε μέσω του Καναδά, στέλνοντας στεροειδή από την Κίνα.[/button]

22 December 2020, William Stevens, Mark Liftman and Jerome Booysen leave the Cape Town Magistrates court in Cape Town after paying bail. Foto: Adrian de Kock

Ο William Stevens, ο Mark Lifman και ο Jerome Booysen αποχωρούν από το δικαστήριο του Κέιπ Τάουν αφού έλαβαν 100.000 εγγυήσεις ο καθένας στις 22 Δεκεμβρίου 2020. (Φωτογραφία: Gallo Images / Adrian de Kock)

 Mark Lifman τον φεβρουάριο του 2018 μετά την σύλληψη


 

Δολοφονήθηκε ο βασιλιάς των στεροειδών Brian Wainstein

O  Brian Wainstein δεν ήταν τυχαίος. Ήταν ο «Steroid King» ένα πανέξυπνο αφεντικό…

18/08/2017

NEA στοιχεία για τη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ‘Steroid King’

Τους εχθρούς τους γνωρίζεις , φυλάγεσαι ως  το αφεντικό των αναβολικών…

20/07/2018   

Δολοφονία του βασιλιά των Στεροειδών: Οι κατηγορούμενοι φοβούνται

Μελλοντική πρόβλεψη, για τη μεσογειακή περιοχή, τα κέρδη είναι πολλά…

12/06/2018

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα