Αρχική » Arnold Classic USA Αναβολή από τον Μάρτιο στον Σεπτέμβριο!

Arnold Classic USA Αναβολή από τον Μάρτιο στον Σεπτέμβριο!

by admin

Για ακόμη μια φορά η βιομηχανία του bodybuilding & fitness οπισθοδρομεί μπροστά στις υγειονομικές εξελίξεις και μπαίνει στην ανάρρωση. Συγκεκριμένα οι  διοργανωτές του Arnold Sports Festival USA 2021 ανακοίνωσαν τον επαναπρογραμματισμό της εκδήλωσης  λόγω της παγκόσμιας πανδημίας του κορονοϊού – Covid 19.
Το Arnold Sports Festival ήταν το πρώτο μεγάλο γεγονός που επλήγη από την πανδημία τον Μάρτιο του 2020. Μετά από μια σύσκεψη μεταξύ των διοργανωτών της εκδήλωσης και των πολιτειακών και τοπικών ηγετών, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με περιορισμένο αριθμό θεατών και χωρίς να πραγματοποιηθεί η έκθεση με τα προϊόντα.

Αναβολή από τον Μάρτιο στον Σεπτέμβριο!

Το  Arnold Sports Festival USA και το Arnold Classic εδώ και 32 χρόνια, διεξάγεται το πρώτο Σαββατοκύριακο του Μαρτίου στο Κολόμπους του Οχάιο, φέτος όμως δεν θα γίνει την συγκεκριμένη ημερομηνία, διότι όπως δήλωσε ο Robert Larimer, πρόεδρος του Arnold Sports Festival USA δεν βλέπει βελτίωση των συνθηκών, το πρώτο αλλά και  το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους! Έτσι προτίμησαν να ορίσουν μια πιο μακρινή ημερομηνία( για το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου )  όπου είναι πιθανό να ομαλοποιηθούν οι καταστάσεις.

Δείτε επίσης εδώ

H μαμά του Σβαρτσενέγκερ ήταν άνδρας! και λεγόταν Jim Lorimer

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα