Αρχική » Σχολή Προπονητών Γ´ Κατηγορίας από την Π.Ο.Σ.Δ.

Σχολή Προπονητών Γ´ Κατηγορίας από την Π.Ο.Σ.Δ.

by admin

Νέα κίνηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης για το 2021

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματικής Διάπλασης θα ιδρυθεί και θα πραγματοποιηθεί η 1η Σχολή Προπονητών Γ´ Κατηγορίας της Π.Ο.Σ.Δ. στο άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α, παρακάτω η ανακοίνωση.


Έπειτα από συνεννόηση με το αρμόδιο τμήμα της Γ.Γ.Α. η Π.Ο.Σ.Δ. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι εντός του 2021 θα ιδρυθεί και θα πραγματοποιηθεί η 1η Σχολή Προπονητών Γ´ Κατηγορίας της Π.Ο.Σ.Δ. στο άθλημα της Σωματικής Διάπλασης & Φίτνες σε συνεργασία με την Γ.Γ.Α.
Σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν σε μελλοντικό χρόνο στην ιδρυτική προκήρυξη της Σχολής.
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι προπονητές όπως αποστείλουν σχετική εκδήλωση ενδιαφέροντος επισυνάπτοντας το ακαδημαϊκό και αθλητικό τους βιογραφικό στις κάτωθι ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
generalsecretary@posd.gr
specialsecretary@posd.gr
Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα που κάνουν σπορ και άτομα που χορεύουν, κείμενο που λέει "ΣΧΟΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ ΚΑΙ ΦΙΤΝΕΣ DRSTOAIA ΣΩΜΑΤΙΚΗΣ OALL 吉 On Π.Ο.Σ.Δ. T7 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ"

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα