Αρχική » Μιχάλης Κεφαλιανός αποκαθηλώνει τον Μέντορα του!

Μιχάλης Κεφαλιανός αποκαθηλώνει τον Μέντορα του!

by admin

Ο Μιχάλης Κεφαλιανός, μετά το 21:20 προτρέπει τους νέους bodybuilders να κατασταλάξουν, όπως δηλώνει: έχουμε καλούς προπονητές στην Ελλάδα, δεν ξέρω γιατί μεγαλοπιάνονται και ψάχνουν να βρουν αμερικανάκια! (προπονητές) …επειδή έχω ζήσει όλους αυτούς τους προπονητές στην Αμερική είναι καθαρά του χρήματος! ..τι περιμένεις με ένα Skype με ένα τηλέφωνο στο χέρι να κάνεις προπόνηση; μη βλέπεις στην Αμερική τον έχεις μπροστά σου.  

Ο Κεφαλιανός φέρνει ως παράδειγμα νέου προπονητή τον Γιάννη Μάγκο, και παράλληλα προτρέπει τους bodybuilders να μην δίνουν τα χρήματα τους σε ξένους γκουρού όπως ο George Farah, ο Dennis James και ο Milos Sarsev.      

[quote]Με ξυπνούσε και μου έλεγε σήκω να φας! και να μου δίνει φαγητό και μισό διουρητικό[/quote]

Ο Μιχάλης Κεφαλιανός μετά το 50:28 θυμάται τις καλύτερες στιγμές του στο επαγγελματικό bodybuilding. Παράλληλα κάνει μια εντυπωσιακή δήλωση για εκείνη την περίοδο, όπως αναφέρει: Ήταν σαν γκαστρωμένος  52:46 (διογκωμένη κοιλιά) από το διαιτολόγιο που του έδωσε ένας καθοδηγητής του bodybuilding στο Arnold Classic! αυτό ομολογεί ο βετεράνος bodybuilder σχολιάζοντας για την χειρότερη στιγμή του στο bodybuilding, ο συγκεκριμένος καθοδηγητής του έδωσε ένα διαφορετικό διαιτολόγιο για δέκα μέρες  και τελικά κατέβηκε σε έναν αγώνα, που πιο χάλια δεν γινόταν!

Ποιος είναι ο μέντορας καθοδηγητής;  δείτε  μετά το 50:48

Νωρίτερα μετά το 44:30 ο Μιχάλης Κεφαλιανός απαντώντας για το μέλλον του bodybuilding  δηλώνει, για μένα το bodybuilding σβήνει σιγά – σιγά! ..τώρα πάει στο αλλού, πάει στη βερμούδα, πάει στο fitness, ..πάει στα εύκολα! Ταυτοχρόνως ο bodybuilder Κεφαλιανός επισημαίνει ότι δυσμενείς  οικονομικές συνθήκες επηρεάζουν τους νέους αθλητές  που στοχεύουν σε μια καλή προετοιμασία.  [quote]Απαντώντας στο ερώτημα εάν ήθελε να αγωνιστεί στην κατηγορία των 212 λιβρών του Mr Olympia δηλώνει μετά το 32:20 Μου πέρασε από το μυαλό, αλλά κάποιοι δεν το γουστάρανε, δεν θέλανε! …Παράλληλα μετά το 33:04 δηλώνει δεν με άφηναν μερικοί, ..λέγανε όχι!.. αμάν κάναμε να χτίσουμε τα κιλά, και θα πέσεις στην 212; η 212 δεν έχει αξία! τέτοια μου λέγανε! ..θα πέσουμε στους μικρούς! [/quote]

 

Δείτε επίσης εδώ Σοβαρές καταγγελίες από τον Μιχάλη Κεφαλιανό για τις Ομοσπονδίες

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα