Αρχική » Nathan De Asha Μίλησε για το Ντιλάρισμα τον έμπλεξαν!

Nathan De Asha Μίλησε για το Ντιλάρισμα τον έμπλεξαν!

by admin

Ο Nathan De Asha έδωσε συνέντευξη στον Fouad Abiad όπου υπερασπίστηκε τον εαυτό του για την υπόθεση με το Ντίλινγκ των αναβολικών στεροειδών φαρμάκων. Ο De Asha που σημειωτέον καταδικάστηκε για την διανομή των στεροειδών, μέσω της ταχυδρομικής υπηρεσίας του Ηνωμένου Βασιλείου,  δείτε εδώ Κύριε Δικαστά ναι πουλούσα αναβολικά ! ΕΠΙΣΗΜΟ επέρριψε τις ευθύνες σε πελάτη που επικοινωνούσε μαζί του!
Ο bodybuilder είχε επαφή με κάποιον άντρα  που δεν γνώριζε καλά! ενώ έδωσε και συμβουλές σχετικά με τα φάρμακα, και στη συνέχεια προθυμοποιήθηκε να στείλει δείγματα στον άντρα! από όσα είχαν  απομείνει από την ιδία του χρήση, μετά την περίοδο του διαγωνισμού τον Ιούλιο.
Δυστυχώς  λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα τον Δεκέμβριο του 2017,  οι αρχές έκαναν ερευνά στο συγκεκριμένο άτομο και  βρήκαν ένα κουτί Clomid με το όνομά του De Asha πάνω του, επίσης βρήκαν  περίπου 50.000 μετρητά, ένα μηχάνημα καταμέτρησης χρημάτων και σε ένα κουτί 255 gr κοκαΐνης! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να τον καλέσει η αστυνομία, για να περάσει από το τμήμα, αρχικά για να μιλήσουν. Αν και στην αρχή δεν φαινόταν να συμβαίνει κάτι σοβαρό, ο συλληφθείς κατηγόρησε ως ένοχο τον Nathan De Asha! που έμπλεξε σε περιπέτειες με τον νόμο, και ταυτόχρονα του απέκλεισε την θεώρηση βίζας για τις ΗΠΑ. Δείτε εδώ  Κοκαΐνη και αναβολικά στο Γυμναστήριο; είναι δυνατόν;

Στο Ντιλάρισμα κελαηδούν οι πελάτες;

Η υπόθεση του Nathan De Asha αποδεικνύει ότι συχνά οι πελάτες μιλούν, στην υποκουλτούρα των ΑΑΣ είτε είσαι bodybuilder, προπονητής, στέλεχος ομοσπονδίας, ιδιοκτήτης γυμναστηρίου, έμπορος ή απλά διανομέας ΑΑΣ, με τίποτα δεν εξασφαλίζεται ότι ο πελάτης δεν θα μιλήσει, σε άλλους χρήστες, είτε για τιμές, είτε για την ποιότητα των φαρμάκων, είτε απλά για να καυχηθεί!
Το δεύτερο συμπέρασμα είναι, ότι ο Nathan De Asha ομολογεί πως ξεκίνησε την χρήση του φαρμάκου Sustanon στην αρχή της ενασχόλησης του με την μυώδη κουλτούρα, και συνέχισε την αυξανόμενη χρήση με συνδυασμούς  φαρμάκων.

[quote]Οι διοργανωτικές αρχές του bodybuilding εκείνη την χρονική περίοδο  δεν ήθελαν να ξέρουν έναν bodybuilder που πιάστηκε από την αστυνομία και στο τέλος καταδικάστηκε από τις αρχές [/quote]

Πήρες φάρμακα δεν θέλουμε να το ξέρουμε ούτε ποιες είναι δουλειές σου!

Το τρίτο και πιο σημαντικό συμπέρασμα είναι ότι, ο χρήστης Nathan De Asha  και δευτερευόντος ως διανομέας bodybuilder (το αποδέχθηκε στο δικαστήριο)  πιάστηκε από την αστυνομία! Αυτό θυμίζει υποθέσεις που όταν συλληφθείς από τον νόμο κανείς από τους παλιού σου φίλους δεν θέλει να γνωρίζει για σένα!

Στην προκείμενη περίπτωση οι διοργανωτικές αρχές του bodybuilding εκείνη την χρονική περίοδο δεν ήθελαν να ξέρουν έναν bodybuilder που πιάστηκε από την αστυνομία και στο τέλος καταδικάστηκε τέλη του 2019 από τις δικαστικές αρχές ως ντροπή του bodybuilding δείτε εδώ Γλύτωσε τη Φυλακή ! Το έκανε για τα χρήματα ..Είσαι Ντροπή Judge Evans added: «You are a disgrace to your sport» (disgrace = Είσαι ντροπή – ξεφτίλα)

Τελικό συμπέρασμα δεν υπάρχουν φίλοι! 


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα