Αρχική » Brandon Curry συνειδητοποιημένος μίλησε στον Τουλιάτο έδωσε απαντήσεις!

Brandon Curry συνειδητοποιημένος μίλησε στον Τουλιάτο έδωσε απαντήσεις!

by admin

Μίλησε ο bodybuilder Brandon Curry που κατέκτησε την δεύτερη θέση πίσω από τον Big Ramy στον διαγωνισμό του Mr. Olympia 2020. δείτε εδώ Big Ramy κατέκτησε το Mr. Olympia 2020 Ο γιατρός Γιώργος Τουλιάτος  ανέφερε ότι ο Brandon Curry είναι το πιο διάσημο άτομο που παρευρίσκεται στην εκπομπή την οποία παρουσιάζει με τον Ron Harris, ενώ είχε το προνόμιο να τον συναντήσει στο Mr. Olympia του 2109 όταν κατέκτησε τον τίτλο στο Λας Βέγκας.

Η ερώτηση του Ron Harris μετά το 6:55 επικεντρώνεται στην στρατηγική του Brandon Curry και του προπονητή του μετά την κατάκτηση του τίτλου το 2019, και την εμφάνιση του το 2020, ήταν η βελτίωση του ικανοποιητική;  Ο Brandon Curry είναι ξεκάθαρος, στόχος ήταν η βελτιστοποίηση της εμφάνισης του (conditioning)

Στο ερώτημα του Γιώργου Τουλιάτου , ποιο ήταν το αγωνιστικό του βάρος,  ο Curry  απάντησε ότι το 2019  ήταν περίπου στις 247 λίβρες στα προκριματικά με 242 λίβρες στις τελικές συγκρίσεις  ενώ στο Mr. Olympia του 2020 το βάρος ήταν κάτω από τις  240 λίβρες, (κάτι που εντυπωσίασε τους  Ron Harris και Γιώργος Τουλιάτο)

Ταυτόχρονα  ο Τουλιάτος ως επιβεβαίωση επεσήμανε τις φωτογραφίες που έκαναν εντύπωση, και είχαν αναρτηθεί με τον φορμαρισμένο Brandon Curry. 

[pp_gallery gallery_id=”92156″ width=”200″ height=”200″]

Ο αμερικανός bodybuilder συμφώνησε με την παρατήρηση και επιβεβαίωσε ότι στόχος του για το 2020 ήταν να εμφανιστεί όσο το δυνατόν περισσότερο γραμμωμένος στον διαγωνισμό.  Ενώ λίγο αργότερα και μετά από παρατήρηση του Ron Harris για την “σφιχτή του μέση”  επιβεβαίωσε το γεγονός πως αυτη ήταν η στόχευση και για αυτό προπονήθηκε και ταυτόχρονα εξασκήθηκε για να κρατά τις πόζες του στο συγκεκριμένο σημείο  του σώματος του ως ένα πλεονέκτημα απέναντί στο Phil Heath που ερχόταν “πεινασμένος” στον διαγωνισμό του Ορλάντο.

Ο Brandon Curry μετά από την ερώτηση Γιώργου Τουλιάτου εάν τον ευνόησε η αλλαγή της ημερομηνίας του Mr Olympia, απάντησε ότι πράγματι του δόθηκε επιπλέον χρόνος  για να δει την οικογένεια του πριν προετοιμαστεί για τον διαγωνισμό, ουσιαστικά η προετοιμασία του δεν διέφερε από τις προηγούμενες, απλά κυριάρχησε η αβεβαιότητα λόγω των συνθηκών.    (11:00) Η παραμονή του στο Κουβέιτ ήταν για τέσσερις μήνες, ήδη από τον Αύγουστο  ήταν εκεί, και αυτο δημιουργησε μια ανησυχία για την θεώρηση της βίζας  του.

Στην ερώτηση του Γιώργου Τουλιάτου εάν θα κάνει το ίδιο και φέτος; ο Brandon Curry απάντησε, Ναι! και διευκρινίζει πως οι συνθήκες με τα γυμναστήρια που είναι ανοικτά εκεί, συμβάλουν στην απόφαση του για την καλύτερη αγωνιστική  προετοιμασία., αν και προς το παρών παραμένει στις ΗΠΑ, λόγω των δυσκολιών στις διεθνείς  μετακινήσεις, ούτως η άλλως δεν είμαι πια στην Scitec Nutrition και δεν χρειάζονται τα ταξίδια αναφέρει ο Curry

Στο 17:35 και στο ερώτημα του Ron Harris εάν προτιμά το χρονικό διάστημα μεταξύ των διαγωνισμών σε ένα έτος  να είναι μικρό,  ή μεγαλύτερο όπως  6 μήνες;  τότε π.χ τρεις μήνες απόσταση μεταξύ των διαγωνισμών θα λειτουργούσε καλύτερα;

Ο Brandon Curry απαντώντας επισημαίνει,  ότι ένα μικρό χρονικό διάστημα, από έναν διαγωνισμό στον άλλον θα λειτουργούσε καλύτερα,  όσο πιο κοντά τόσο το καλύτερο!  το σταμάτημα και  η επανεκκίνηση δεν ευνοούν τον μεταβολισμό, κυρίως όπως λέει λίγο αργότερα στις συγκεκριμένες φάσεις αυστηρής δίαιτας  που ακολουθούν οι bodybuilders. Αυτή λέει ο  Curry είναι η δική του εμπειρία.

O  Brandon Curry  στο 18:35, χαρακτηρίζει τον εαυτό του “επιχειρηματία”  που γνωρίζει σε ποιον διαγωνισμό θα εγγραφεί για να συμμετάσχει, οι όποιες αντιξοότητες (αναβολές κ.λπ) τον κάνουν να περιμένει – για τον ίδιο κάποιος πρέπει διαβάζει μεταξύ των γραμμών,  πριν εγγράφει σε ένα show.
Ο Brandon Curry  για μια ακόμη φορά στο 19:35  κάνει μνεία  για τον coach Abdullah Al Otaibi,  που προπονεί τον ίδιο και άλλους bodybuilders στο γυμναστηριο Oxygen Gym, o Abdullah είναι παθιασμένος με το αθλημα λέει ο Curry 

Ο Brandon Curry  στο 21: 00 λεπτό μιλά για τον Big Ramy και για το video του 201ο όπου ως αρχάριος δείχνει τον δικέφαλο του και αστειεύεται με τους φίλους του.  Ο Τουλιάτος στο 21:38 επισημαίνει ότι Big Ramy άλλαξε έξι προπονητές, μόνο με τον Milos Sarcev δεν συνεργάστηκε! 

Ο Βrandon Curry συμφώνησε, και παρατήρησε σκέφτεσαι ότι τώρα είναι με τον Chad Nicholls (τον μεγαλύτερο) μετά το Oxygen Gym; O Τουλιάτος συμφωνεί, με τον Chad είχε τα καλύτερο αποτέλεσμα! 

Tο ερώτημα του Ron Harris στον Brandon Curry (22:22)  είναι για το πως σκέφτεται να αντιμετωπίσει τον Big Ramy στο επόμενο Mr. Olympia; για  τον Harris το να  ακολουθήσει την τακτική με περισσότερο μυϊκό βάρος στον διαγωνισμό  θα ήταν λανθασμένη προσπάθεια διότι ακόμη και ο Big Ramy κατάλαβε πως πρέπει να αγωνίζεται ελαφρύτερος! ποια είναι λοιπόν τα δυνατά του σημεία, για να αντιμετωπίσει τον Αιγύπτιο bodybuilder;

Brandon Curry απαντά πως το έχει σκεφτεί πολλές φορές! ο Big Ramy έχει την μορφή της σωματικής διάπλασης που δεν έχει ο Phil Heath όταν πήγαινε για να τον αντιμετωπίσει, μεγιστοποιώντας όλες τις λεπτομέρειες που ήταν απαραίτητες για να τον νικήσει.
Αντίθετα δίπλα στον Big Ramy έχει να αντιμετωπίσει έναν μεγαλόσωμο bodybuilder, που συγκριτικά δεν θα μπορούσε να ξεπεράσει το μέγεθος του! Η απάντηση απέναντι στον Big Ramy είναι  μια πληρέστερη σωματική διάπλαση, ένα καλύτερο  Conditioning!  Οπως επισημαίνει λίγο αργότερα o Brandon Curry και συγκεκριμένα μετά το 23:30 θα πρέπει να ανεβάσει τον κάτω κορμό – πόδια, επειδή ο Ramy υπερέχει, να διατηρήσει το φορμάρισμα στην πλάτη του,  διότι ο Ramy  έχει κάποια κενά στο πίσω μέρος του σώματος του! επίσης  να βελτιώσει τους γλουτούς και σε συνδυασμό με τις πόζες στην πλάτη να κυριαρχήσει.  Παρ όλα αυτά παραδέχεται τις βελτιώσεις του αιγύπτιου στις πλαϊνές πόζες που εντυπωσιάζει με την ευδιάκριτη μυϊκότητα του και το μέγεθος.

Το βασικό στοίχημα για τον Brandon Curry είναι,  εάν ο Big Ramy  στο επόμενο Mr. Olympia θα είναι συνεπής, ώστε να καταφέρει να διατηρήσει το φορμάρισμα του ή και να βελτιωθεί περισσότερο!  (24:44 )

Στο (27:17 ) ο Brandon Curry μετά από την επισήμανση του Ron Harris ότι ξεχώρισε στην πίσω πλευρά του σώματος του, δήλωσε ότι αυτός ήταν ο στόχος, η σύγκριση με τον Phil Heath στην πλάτη! και για αυτό δούλεψε (προπονήθηκε) σκληρά! αυτό έκανε το 2020 μια υπέροχη χρονιά και αυτό θα κάνει το 2021 μια χρονιά που θα εμφανίσει κάτι νέο! αν και συνειδητοποιημένος, δηλώνει στο (27:50 φυσικά το νικάς συνέχεια είναι υπέροχο, αλλά  δεν είμαι ο τύπος που μπήκε στο αθλημα για να νικά συνέχεια! απλά “πεινάω” να βελτιώνομαι και αγαπώ αυτό που κάνω, και χαίρομαι που έχω μπροστά μου άλλο ένα χρόνο που μπορώ να το κάνω!


Δείτε επίσης εδώ Big Ramy κατέκτησε το Mr. Olympia 2020

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα