Αρχική » Brandon Curry τα είπε ξανά για τον Phil Heath

Brandon Curry τα είπε ξανά για τον Phil Heath

by admin

Το ζήτημα είναι πως βαθμολογούν οι κριτές, η ιστορία με τις γραμμωμένες μυώδεις  κοιλιές είναι παλιά, η περίπτωση του Phil Heath είναι η δακτυλοδεικτούμενη διότι βαραίνει το όνομα του στην βιομηχανία του bodybuilding & fitness και από ότι φαίνεται αξιολογείται κατά περίπτωση και σύμφωνα με τις συνθήκες . Ήδη και νεώτεροι bodybuilders χωρίς την αγωνιστική παρουσία του Phil Heath στην Ευρώπη ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ για μια γραμμωμένη κοιλιά. Οι παλιότεροι bodybuilders που μας διαβάζουν γνωρίζουν και έχουν την εμπειρία να καταλάβουν. Το 2018 ο Phil Heath είχε  ζητήματα με το στομάχι του και δυσκολευόταν να αναπνεύσει! το στιγμιότυπο που τον κοιτά ο Shaw Rhoden είναι χαρακτηριστικό παρακάτω.

Απαντώντας σε ερώτηση fan στο instagram (μετά το 14:32) για το ποια είναι η γνώμη του για την αγωνιστική παρουσία του Phil Heath στο Mr. Olympia 2020, o Brandon Curry δήλωσε: Πιστεύω έκανε καλή επιστροφή, το conditioning ήταν καλό, φυσικά είχε κάποια ζητήματα με το στομάχι του, με το πόδι του! ..


  αλλά επέστρεψε αρκετά καλός μετά από αποχή δυο ετών, δεν ήταν εύκολο να επιστρέψει όπως το έκανε, και επέστρεψε ως πρωταθλητής, οπότε δεν ήταν μια απογοήτευση για τους fans του, σίγουρα είναι κάτι αξιοσέβαστο, ..έκανε καλή δουλειά και ένα βήμα μπροστά, είχε μια καλή επιστροφή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brandon Curry (@brandon__curry)


[quote]Το 2018 ο Phil Heath είχε  ζητήματα με το στομάχι του και δυσκολευόταν να αναπνεύσει! το στιγμιότυπο που τον κοιτά ο Shawn Rhoden είναι χαρακτηριστικό  [/quote]

Το 2017 και πάλι η κοιλιά του Phil Heath ήταν φουσκωμένη όπως του Dexter και του Big Ramy που την μείωσε αργότερα

Το 2017 0 Cedric McMillan που έχει μια πιο κλασσική διάπλαση κοιτά τον Phil Heath να προσπαθεί να ελέγξει την κοιλιά του!


Το 2020 στο ΜR OLYMPIA που διεξήχθη στο Ορλάντο παρά τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις πάλι υπήρχε ζήτημα στην κοιλιά του

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα