Αρχική » Ήταν στα Backstage και έλεγε στον Phil Heath πως δεν θα νικήσει τον Big Ramy!

Ήταν στα Backstage και έλεγε στον Phil Heath πως δεν θα νικήσει τον Big Ramy!

by admin

Στην νέα πραγματικότητα των επαγγελματικών  διαγωνισμών bodybuilding και ο ψυχολογικός πόλεμος συμβάλει στην νίκη. Όπως δημοσιεύτηκε στα παρασκήνια του γνωστού διαγωνισμού Mr. Olympia 2020 στο Ορλάντο, κατάφερε να παρεισφρήσει φίλος και οπαδός του αιγύπτιου bodybuilder Big Ramy που με το κινητό τηλέφωνο αποθανάτιζε την στιγμή, ενώ άρχισε να “πικάρει” τον Phil Heath την ώρα που έκανε προθέρμανση πριν βγει στη σκηνή.
[quote]Σε βλέπω αδερφέ. Σε βλέπω Phil. Δεν θα τα καταφέρεις. Σήμερα η νίκη δεν είναι δική σου. Ήρθε η ώρα του Ramy.”[/quote]

Ο Phil Heath που στο παρελθόν, έχει κάνει υπαινικτικές τοποθετήσεις  για την επιστροφή του Kai Greene, ενώ πρόσφατα στο MD έχει αυτοπροσδιοριστεί,  χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του, ως επιθετικό και μάγκα!  δείτε εδώ Άνετος ο Phil Heath μίλησε και με αργκό γλώσσα! δεν αντιδρά στην πρόκληση  (και σωστά κάνει), στην βιντεοσκόπηση του  νεαρού άντρα που ταυτόχρονα τον περιπαίζει.

Εδώ το στιγμιότυπο… “Σε βλέπω Phil Δεν θα τα καταφέρεις”

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”lCXWCLQeACs”]

Εδώ ο ο συμπατριώτης  του Ramy που ήταν στα παρασκήνια, εμφανίστηκε και σε συνέντευξη με τον Αιγύπτιο! που δημοσιεύτηκε στο κανάλι NPC News Online. Εμφανιζόταν ως “Coach Tal”, όμως μετά τον κοινωνικό θόρυβο απενεργοποίησε το προφίλ του στο Instagram.

 


Δείτε επίσης εδώ 30/07/2017 Shawn Rhoden ο νέος Mr Olympia; & και η λεκτική πρόκληση στον Heath!


Phil Heath VS Brandon Curry

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”qiVgmNsCROE”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα