Αρχική » Chad Nicholls από τον Ronnie Coleman στο Big Ramy

Chad Nicholls από τον Ronnie Coleman στο Big Ramy

Ένα άρθρο από τα παλιά (δημοσιεύτηκε το 2020) και σηματοδοτεί την επικαιρότητα του MR OLYMPIA 2021

by admin

Με το να καθοδηγείς στο ντοπάρισμα τους πελάτες (steroids coaching) που θέλουν να βγουν στην παραλία, ή να συμμετάσχουν σε κάποιο αγώνα της γειτονιάς  και ύστερα να αναρτάς τις φωτογραφίες τους με τις μυϊκές βελτιώσεις  στο instagram δεν γίνεσαι γκουρού. Ντίλερ και καθοδηγητής, σε ένα ευκολόπιστο πελατολόγιο μπορεί, γκουρού όμως όχι! 

Μόνο η αναγνώριση στο διεθνές ανταγωνιστικό στερέωμα σε βγάζει από το καλειδοσκόπιο του τοπικού ήρωα και  σε τοποθετεί  στη μεγάλη σκηνή της μυώδους κουλτούρας

ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟΣ Chad Nicholls ο γκουρού “The Diet Doc”

Όλοι μιλούν  για την επιστροφή του Big Ramy αλλά λίγοι μιλούν για την επιστροφή του αναγνωρισμένου καθοδηγητή Chad Nicholls, ο οποίος, πριν λίγες ώρες έκανε δηλώσεις που φτάνουν στα όρια της ποιητικής ωδής.

(A little posing check after tanning Thursday night – this was at around 10:30pm after meet the Olympians – at this point I knew we were in for a blizzard Friday night)

Ο Nicholls κάνει αναφορά για μια εκπληκτική εβδομάδα, στην οποία  διοργανώθηκε το Mr. Olympia τον Δεκέμβριο του 2020, σε μια περίοδο υγειονομικής κρίσης, που όλοι αγωνίζονται και παλεύουν για να παραμείνουν υγιείς!  ώστε να συνεχίσουν να εργάζονται. Ο Nicholls μιλά για ανθρώπους που ωθούν τον εαυτό τους να επιτύχουν τα όνειρά τους, ακόμη και κατά τη διάρκεια αυτής της τρελής χρονιάς.

Πλέκει το εγκώμιο του Αιγύπτιου Big Ramy και δηλώνει ότι, είναι η συνέχεια μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με τον Ronnie Coleman

Ο Nicholls που τον τελευταίο καιρό άρχισε να βγαίνει από την αφάνεια “δικαιώνει” την επιλογή του να ασχοληθεί με το Αιγύπτιο.  Όταν άρχισα να δουλεύω με το Βig Ramy,  λέει, ήμουν 100% πεπεισμένος ότι στο τέλος του έτους αυτό θα ήταν το αποτέλεσμα! Το ήξερα στην καρδιά μου, γιατί ήξερα ότι ήταν ένας πολύ ξεχωριστός αθλητής και άτομο. Για μένα είναι σχεδόν σουρεαλιστικό είναι σαν να με έχει χτυπήσει δύο φορές κεραυνός! Με τον Ronnie Coleman είχα το ίδιο συναίσθημα και ήξερα ότι επρόκειτο να δούμε κάτι που πιθανότατα δεν θα ξαναδούμε ποτέ, αλλά κάπως, το σύμπαν έφερε τον Big Ramy και εμένα, μαζί, και είναι ειλικρινά τιμή μου να είμαι μέρος ενός ταξιδιού που δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από εξαιρετικό! Τόσο ο Ronnie όσο και ο Ramy είναι τόσο διαφορετικοί, αλλά είναι το ίδιο όταν πρόκειται για το πάθος, την επιθυμία και την αποφασιστικότητά τους να επιτύχουν τους στόχους και τα όνειρά τους.

Εκπληκτικές αναφορές από τον “The Diet Doc” Chad Nicholls, Μιλά για Ουμανισμό και τοποθετεί τον αγαθό Αιγύπτιο bodybuilder ως πρεσβευτή της ανθρωπότητας.. παράλληλα θέλει να πειραματιστεί για το πού θα πάει η σωματική διάπλαση του Ramy! 

Έχω ένα όραμα για το πού θα πάει η σωματική διάπλαση του Ramy,  λέει ο Nicholls, τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο, και τον επόμενο χρόνο και ούτω καθεξής. Δεν θα είναι τίποτα λιγότερο από θεαματικό! Ο Ramy είναι ένας καταπληκτικός αθλητής και θα δούμε κάτι πολύ ξεχωριστό. Ωστόσο, ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ο Ramy ως άτομο, και εξαιτίας αυτού θα δούμε έναν Mr. Olympia  που είναι αληθινός πρεσβευτής όχι μόνο του αθλητισμού, αλλά και για την ανθρωπότητα!

Το πάθος μου και αυτό που με οδηγεί είναι να δω τι μπορεί να κάνει (να αποδώσει)  το ανθρώπινο σώμα, λέει ο γκουρού που κάνει μια ανάγωγη στην τέχνη που δημιουργήθηκε μέσω της σκληρής δουλειάς και της θυσίας, (προπόνηση στο bodybuilding)  να δείξει κάτι που προκαλεί δέος και  μοιάζει ανέφικτο, να ξεχωρίσει ο αθλητής τόσο μακριά από το υπόλοιπο σύνολο  όσο πιθανό και να είναι αυτό το είδος της πρόκλησης που μου αρέσει και απολαμβάνω. Ο Chad Nicholls καταλήγει λέγοντας, ο Ramy έδειξε στον κόσμο ακριβώς αυτό που ήθελε και περίμενε να δει εδώ και καιρό,  από αυτό το σημείο και μετά βρισκόμαστε σε μια καταπληκτική διαδρομή.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chad Nicholls (@thedietdoc)

Σημείωση BS 

Ο Chad Nicholls ο γκουρού “The Diet Doc” τα κατάφερε και φέτος στο Mr Olympia 2021, μπόρεσε να βελτιώσει τον Αιγύπτιο στο τελικό και να κατακτήσει τον τίτλο, όπως ομολογεί και ο Jean Pierre Fux ο Ramy ήταν περίπου 5-10% καλύτερος στον τελικό και έκανε αρκετά για να νικήσει, αφού ο Brandon ήταν λίγο καλύτερος την παρασκευή το βράδυ (Prejudging)

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα