Αρχική » Οι γιατροί Βοηθούν στην Οpen!

Οι γιατροί Βοηθούν στην Οpen!

by admin

Η εποχή που ο τοπικός μιστεράς ήταν και ο γιατρός τείνει να ξεπεραστεί, η σύγχρονη ντοπαριστική φαρμακολογία απαιτεί την συνεργασία και ενός γιατρού που θα επικουρεί τον βιοχημικό πειραματισμό. δείτε εδώ το άρθρο

     Nα είναι καλά ο γιατροί του bodybuilding

 10/12/2020  είχαμε γράψει:
[button href=”https://body.webone.gr/?p=90544″ align=”left”]O Phil Heath δεν είναι ανόητος, γνωρίζει τον θόρυβο που ξέσπασε μετά τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις στη κοιλιά, για αυτό σε πρόσφατη συνέντευξη του στο MD και τον Ron Harris επικεντρώθηκε για το πόσο γελοίο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως το μεσαίο τμήμα του σώματος (κοιλιά) είναι ζήτημα, καθώς μια κήλη του προκάλεσε τα προβλήματα. Ουσιαστικά εμμέσως απάντησε σε όσους πιστεύουν ότι έκανε και αισθητική χειρουργική.[/button]

Και τι να κάνω ξέρεις.. πόση αυξητική παίρνουν αυτοί την ημέρα!

Στο παρελθόν γνωστός bodybuilder ανέφερε με παράπονο .. Και τι να κάνω ξέρεις πόση αυξητική παίρνουν!  είχε δίκιο, αυτός δεν είχε τα χρήματα όπως κάποια πλουσιόπαιδα, και κάποιοι δικτυωμένοι που κάνουν “δουλειές”. Ακόμη περισσότερο όταν κάποιοι μπορούν να κάνουν και χειρουργικές επεμβάσεις! Ήδη στα forum άρχισε να ψιθυρίζεται αυτό που λίγοι έλεγαν, ότι, ο Phil Heath απουσίασε  μεγάλο χρονικό διάστημα διοτι έκανε μια προσπάθεια συνολικής αλλαγής με την Καλλυντική χειρουργική.
 Για την κήλη ήταν αναγκαίο να γίνει επέμβαση, ακόμη περισσότερο για τους περισσότερο των μυών του και την ανατομία του στη μέση. (αφαίρεση ιστού και λίπους  για να επιτυχει την εικόνα μιας πιο λεπτής μέσης  με αισθητική προοπτική )

Η εμφύτευση ενός πλέγματος  κατά τη διάρκεια της χειρουργικής επέμβασης μειώνει το ποσοστό υποτροπής της κήλης. Η πρόκληση φλεγμονής από μια αντίδραση ξένου σώματος, μια ίνωση, θρόμβωση και η μόλυνση ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΗ. Η αντίδραση ξένου σώματος είναι μία διαδικασία στην οποία  πρωτεΐνες, όπως η αλβουμίνη και το ινωδογόνο απορροφώνται αρχικά από την επιφάνεια του πολυμερούς. Αυτή η διαδικασία οδηγεί στην έλξη και διέγερση των μακροφάγων, τα οποία ανταποκρίνονται με απελευθέρωση φλεγμονωδών ουσιών και αυξητικών παραγόντων. Και άλλα φλεγμονώδη κύτταρα (Τ-λεμφοκύτταρα, πολυμορφοπύρηνα κύτταρα, ηωσινόφιλα, κύτταρα πλάσματος και ινοβλάστες) τότε έλκονται προς την επιφάνεια του πολυμερούς, οδηγώντας στο σχηματισμό ενός κοκκιώματος. Η διαδικασία αυτή  μπορεί να συνεχιστεί για αρκετά χρόνια μετά την εμφύτευση του πλέγματος. Η αντίδραση ξένου σώματος εξαρτάται επίσης από την περιοχή του πλέγματος που είναι σε επαφή με τον ιστό του ξενιστή.

Ο γιατρός Ο Δρ David Grischkan, ιατρός κήλης και διευθυντής ιατρικής του Hernia Center στο Οχαιο (Ohio)  μετά από τη χειρουργική επέμβαση  δήλωσε σοκαρισμένος που ο Phil μπόρεσε να ζήσει!  αναφέροντας ότι οι κήλες είναι γενετικές και ο Phil γεννήθηκε με πολύ λίγο ιστό που κάλυπτε  την κοιλιά του!  Ο γιατρός εξήγησε επίσης ότι ο Phil Heath χρησιμοποιούσε μόνο τους μισούς κοιλιακούς μύες του!  λόγω της κήλης του κατά τη γέννηση! Αν και ήταν αθλητής του bodybuilding  σε όλη του τη ζωή, αυτή η κήλη ήταν μια ωρολογιακή βόμβα.

Πολλοί αμφισβητούν και την ίδια την χειρουργική επέμβαση, που εγινε ως δήθεν μια  χειρουργική επέμβαση κήλης ενώ ήταν από τις παρενέργειες των ουσιών, στο σώμα φαινόμενο που είχε και ο Kai Greene.

Όπως διαβάζουμε η κοιλιοπλαστική διαρκεί περίπου δύο έως τρεις ώρες υπό γενική αναισθησία. Η επέμβαση που ενδείκνυται για γυναίκες και  άνδρες σε καλή φυσική κατάσταση θα ξεκινήσει με δύο μικρές τομές: μία ανάμεσα στους δύο ισχυακούς μύες κοντά στον οβελιαίο χώρο και μία δεύτερη τομή γύρω από τον ομφαλό. Θα διαχωρίσει το δέρμα από τους κοιλιακούς μύες, οι οποίοι στη συνέχεια τραβιούνται και ράβονται στη θέση τους για μια πιο σφιχτή κοιλιά και στενότερη μέση. Στη συνέχεια θα πραγματοποιήσει λιποαναρρόφηση στο πτερύγιο του δέρματος και στις πλευρικές περιοχές για να επιτύχει μια πιο ομαλή γραμμή μέσης. Στη συνέχεια θα τεντώσει το πτερύγιο του δέρματος προς τα κάτω και πάνω από τους νέους σφιγμένους μύες, θα απομακρύνει το περίσσευμα του δέρματος και θα επανατοποθετήσει τον ομφαλό σε φυσική θέση.

 [quote]Αύριο θα φανούν όλα και πόσο πέτυχε ο γιατρός στον αγώνα![/quote]

 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα