Αρχική » Τι γίνεται εδώ; ο Roelly Winklaar  βρίσκεται στην Τουρκία!

Τι γίνεται εδώ; ο Roelly Winklaar  βρίσκεται στην Τουρκία!

by admin

Όπως ανακοίνωσε ο Ron Harris από το MD o Roelly Winklaar δεν θα αγωνιστεί στο επερχόμενο Mr Olympia 2020! O Harris αν και δεν είναι σίγουρος 100% δηλώνει ότι έχει έγκυρη πηγή που επιβεβαιώνει το γεγονός, (0:04)  ενώ σύντομα θα επιβεβαιωθεί επίσημα!
Το ζήτημα είναι ότι o bodybuilder Ahmad Ashkanani που ζει και γυμνάζεται στο Oxygen Gym του Κουβέιτ μαζί με τον Rolly Winkaar και έχουν τον ίδιο προπονητή τον Ahmad Askar είναι ήδη στο Ορλάντο για τον διαγωνισμό!
Εδώ να σημειωθεί πως ο  Ahmad Askar είναι και αυτός στο Ορλάντο! διότι  συνοδεύει τον Ahmad Ashkanani που θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 212 λιβρών. Ο Ron Harris αφήνει μια πιθανότητα να έρθει ο Roelly Winklaar  που βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη –  Τουρκία, λέγοντας πως το πρόβλημα ισως έχει να  κάνει με την βίζα του και τα πολιτικά ζητήματα για το Ιράκ;  ή και για ζήτημα με Κορωνοιό COVID-19  ενώ  ο bodybuilder προσπαθεί τώρα να πάρει απεγνωσμένα την βίζα (2:28)


[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”a3C6wGjelkU”]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα