Αρχική » Δηλώσεις bodybuilder Κώστα Στεφανίδη

Δηλώσεις bodybuilder Κώστα Στεφανίδη

by admin

Σε δηλώσεις προέβη ο bodybuilder Κώστας Στεφανίδης μετά τον αγώνα  Elite Pro World Championships 2020 – Arnold Classic Europe που διοργανώθηκε στην πόλη της Σάντα Σουζάνα της Ισπανίας.


Παρόλο την δύσκολη εποχή λόγο Covid έκανα καλή προετοιμασία χωρίς προβλήματα. Ξέρω ότι περιμένετε να γράψω κάποιο σχόλιο για τον αγώνα. Άλλοι από πραγματικό ενδιαφέρον, άλλοι από απλή περιέργεια. ΓΙΑΤΊ ΚΏΣΤΑ ΕΚΤΌΣ 10ΆΔΑΣ; Ξέρω όταν είμαι καλός και πότε όχι, σήμερα κακός δεν ήμουν. Επίσης γνωρίζω τα αδύναμα σημεία μου τα οποία πρέπει να δουλέψω. Υπάρχουν πράγματα τα οποία με χάλασαν τις τελευταίες μέρες αλλά δεν θέλω να αναφερθώ ακόμα σε αυτά. Βασικά ξενέρωσα, το παράλογο είναι ότι θα το ξανά έκανα ας ήξερα την κατάληξη. Επιλογή μου ήταν, δεν μετανιώνω για τους 15 μήνες που έκανα προετοιμασία να ανέβω στην σκηνή για εφτά λεπτά και τριαντατέσσερα δευτερόλεπτα. Ολογράφως γιατί έτσι παρατείνω τον χρόνο στον οποίο βρέθηκα στην σκηνή του Arnold Classic Europe 2020 στην Αγία Σουζάνα της Ισπανίας.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα