Αρχική » Bodybuilder Γιώργος Μαργαρίτης δηλώσεις

Bodybuilder Γιώργος Μαργαρίτης δηλώσεις

by admin

Σε δηλώσεις προέβη ο bodybuilder  Γιώργος Μαργαρίτης μετά τον αγώνα  Elite Pro World Championships 2020 – Arnold Classic Europe που διοργανώθηκε στην πόλη της Σάντα Σουζάνα της Ισπανίας.


ARNOLD CLASSIC EUROPE 2020 #ACE20
IFBB ELITEPRO WORLD CHAMPIONSHIP
Δυο ΑΓΩΝΕΣ μοναδικοί, την ίδια μέρα, στην ίδια σκηνή.
Νιώθω απίστευτη ικανοποίηση που κατάφερα και πάτησα σε αυτή τη σκηνή.
Αντιμετωπίζοντας τους καλύτερους αθλητές στην κατηγορία μου.
•Στον πρώτο μου επαγγελματικό αγώνα.
•Στον πιο δύσκολο επαγγελματικό αγώνα που διοργανώνει η IFBB.
•Στον πρώτο μου αγώνα στην Classic Physique.
•Εν μέσω πανδημίας.. και πόλλων άλλων ανασταλτικων παραγόντων που δεν χρειαζαται να αναλυθούν. Παρόλα αυτά όμως,
Έλαβα την 11η θέση, παρά μια ώστε να διαγωνιστώ για θέση στη 10αδα (κάτι που δεν θέλω και δεν θα το σχολιάσω, όσο και αν μέσα μου μου αφήνει πικρία γιατί άξιζα με την εικόνα μου πολλά..), αλλά αυτά που έχω αποκομίσει δεν περιγράφονται με λόγια.
Μοναδική εμπειρία και εφόδιο για το μέλλον. Μέσα από πάρα πολύ δύσκολες συνθήκες κατάφερα και ήρθα εδώ, δίνοντας την ψυχή μου επάνω στη σκηνή.
Όντας 98,5 κιλά (στον προηγμένο αγώνα μου 91,5). Στην καλύτερη μέχρι τώρα σωματική μου κατάσταση, κάτι που το οφείλω στον προπονητή – κουμπάρο μου Θανάση Thanasis Yfantopoulos, ο οποίος έκανε «θαύματα» εν μέσω πανδημίας. Θαύματα όντας Έλληνας προπονητής. Το τονίζω.. ΕΛΛΗΝΑΣ.. Muscleclub

Γνωρίζοντας ανθρώπους που αγαπάνε το άθλημα της Σωματοδόμησης. Και κάνοντας τα πάντα να κάνω περήφανους αυτούς που πιστεύουν σε εμένα.
*Πρώτα από όλα την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ μου, τη γυναίκα μου Ευαγγελία που χωρίς αυτή δεν θα τολμούσα να προσπαθήσω να έρθω. Μια γυναίκα-σύζυγος που πραγματικά τη σέβομαι και την αγαπάω για όλες τις θυσίες που κάνει για εμένα. Τα δυο Αγγελούδια μου.. που με κοιτούσαμε σήμερα να αγωνίζομαι από την τηλεόραση.. είναι τα ΠΑΝΤΑ για εμένα. Η ίδια μου η ζωή. Ο ένας εκ των οποίων μου γεννήθηκε τον περασμένο Μάρτιο.. Τον αδερφό μου Dimitris Marg γιατί πάντα είναι στο πλευρό μου, μαζί με τους γονείς μου που αγωνιούν συνεχώς για εμένα.
*Τον NGradio.gr Stelios Nikolaides, Anna Maria Nikolaidou, Haroula Nikolaidou, Vasileia Peroglou II, Tasos Peroglou, Faia Steiner, Ισίδωρος Πάτερος και iXchange Panos Spyridakos, που χωρίς αυτούς θα ήταν απίστευτα δύσκολο να καταφέρω να έρθω εδώ σήμερα. Τους χρωστάω πολλά, πάρα πολλά και ξέρω πως νιώθουν περήφανοι που ανήκω στην οικογένεια του Σταθμού. Και θα συνεχίσω να τους κάνω. Γιατί το αξίζουν. Είναι απίστευτο στήριγμα για εμένα..
*Θελω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω τον κ.ΥΦΕΘΑ Αλκιβιάδης Στεφανής γιατί η στήριξή του ήταν, είναι και θα είναι υπερπολύτιμη για εμένα. Κύριε Αρχηγέ, σας οφείλω πολλά. Και τρέφω εγκάρδιο σεβασμό προς το πρόσωπό και την μοναδικη προσωπικότητα σας.
*Τον Στρατηγό Δκτη της ΧΙΙ Μ/Κ ΜΠ, Χρηστος Μπούφης και τον και τον κ.Επιτελάρχη αυτής Michalis Psaromichalakis, οι οποίοι και οι δυο σήμερα επικοινωνήσανε μαζί μου και με βοηθήσανε επίσης να μπορέσω να παρευρεθώ σε αυτόν τον αγώνα.
*Τον ΔΚΤΗ μου στην Ά ΕΑΝ στην Κομοτηνή Ανχη(ΤΘ) ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΛΑΒΟΥΤΗΣ, ο οποιος ένα χρόνο που ήμουν εκει ως Υποδιοικητής, με στήριξε, με κατάλαβε, και έκανε τα πάντα ώστε να μπορώ να προπονούμαι.
*Δεν θα ξεχνουσα τον Πρόεδρο της ΠΟΣΔ κ.Κολιγκιωνη Αναστάσιο Tasos Koligionis, τον κ.Κλιάφα Κων/νο Stelios Kliafas, οι οποιοι με βοηθήσανε σε οτιδήποτε και εαν τους ζήτησα. Αυτό για εμένα σημαίνει πάρα πολλά. As well Mr Armando Marquez, Mr Deividas Dubinas, who helped me with so many things. As also an excellent gentleman Mr Ralph Decelis who understands completely all athletes.
*Nikos G. Flikas για το υπέροχο του τραγούδι.

Και πάρα πολλούς ακόμα.. που θα τους αναφέρω στο μέλλον.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα