Αρχική » Jay Cutler μίλησε για τον Αγαθό Αιγύπτιο πρέπει να γίνει πιο ζόρικος!

Jay Cutler μίλησε για τον Αγαθό Αιγύπτιο πρέπει να γίνει πιο ζόρικος!

by admin

O τηλεοπτικός οικοδεσπότης και ηθοποιός Joe Rogan ρώτησε ευθέως τον Jay Cutler  για τον Big Ramy και την συνεργασία του με τον Dennis James. Η απάντηση του Cutler ήταν χαρακτηριστική, το προσωνύμιο του Αιγύπτιου ως Big Ramy  (μεγαλόσωμος) είναι και η κατάρα του!  (0 :44) 

Όπως αναφέρει ο Cutler, πάντα περιμένουμε πολλά από τον Ramy, ενώ λέμε πως πρέπει να εμφανιστεί και πιο ελαφρύτερος (στον διαγωνισμό). Οι άνθρωποι δίνουν και αριθμούς για το βάρος  του, π.χ στις 280 λίβρες ότι θα νικήσει!
Κατά τον Cutler η συνεργασία  του Αιγύπτιου με τον Dennis James λίγες ημέρες αφότου ήρθε από το εξωτερικό στις ΗΠΑ, μπορεί να καταγράφει ως θετική. Ο Dennis James ήταν μαζί με τον Big Ramy το 2013 εκεί που είχε το καλύτερο φορμάρισμα του (New York Pro 2013 – 1η θέση)

Ο Cutler επισημαίνει την κατάκτηση της  δεύτερης θέσης από τον Ramy στο Mr Olympia το 2017   που τον κατατάσσει ως έναν από τους καλύτερους bodybuilders στον κόσμο, αλλά αυτό που μετρά στο Mr Olympia είναι πόσο σκληρά το θέλουμε (πόσο απαιτητική προετοιμασία χρειάζεται ένας bodybuilder) και πόσο επιθετικός είναι, θα ήθελα να τον δω να σηκώνεται (ο Big Ramy) και να γίνεται πιο επιθετικός!

Στο 2:06 o Cutler επισημαίνει ότι τα πόδια του Αιγύπτιου bodybuilder είναι μεγάλα, αλλά ελπίζει να επέλθει μια ισορροπία με τον άνω κορμό από ότι στο παρελθόν.

Ο Cutler πιστεύει στην ισορροπία και την καλή κατάσταση ενός αθλητή στο bodybuilding “μισεί” να δίνει αριθμητικά δεδομένα για το βάρος που πρέπει να εμφανιστεί ένας bodybuilder στη σκηνή (2:32) o Big Ramy έχει αλλάξει πολλούς προπονητές τα τελευταία  χρόνια, τον έχουμε δει να δουλεύει με όλους! λέει ο Cutler, και αυτό δημιουργεί ζητήματα στην αναγνώριση των ιδιαιτεροτήτων του bodybuilder. Με τους διαφορετικούς προπονητές έχουμε πολλές απόψεις, και διαφορετικές μεταβλητές… δεν θα ανησυχούσα για το βάρος αλλά τι θα δείξει ο καθρέπτης, καταλήγει ο Cutler που τονίζει ότι αγωνίζεσαι γνωρίζοντας τις αδυναμίες σου δίπλα στους καλύτερους !

Dennis James βοηθά τον Big Ramy στις ΗΠΑ

Ρώτησαν τον Dennis James τι διαφορετικό να περιμένουμε φέτος από τον Αιγύπτιο…

09/12/2020  Από BS mag of Disclosure 

Νέα εμψυχωτική videara Big Ramy

Ούτε νύφη που μαζεύει τους γαμπρούς να ήταν ο αγαθός Αιγύπτιος.  Οπως…

03/12/2020  Από BS mag of Disclosure 

Big Ramy έφτασε στις ΗΠΑ!

Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε ο Dennis James από την στιγμή που ο αγαθός Αιγύπτιος…

01/12/2020  Από BS mag of Disclosure 

Big Ramy VS Phil Ηeath αντιπαράθεση με ιδεολογία;

Υπάρχει μια κουλτούρα , μια μυϊκή αντιπαράθεση αλλά και ένας πολιτισμός…

19/08/2017

Ποια είναι η Φυσική κατάσταση του Αιγύπτιου;

Οπως έχουμε γράψει στο παρελθόν τα φιγουρατζίδικα βιντεάκια όπου…

04/12/2020  Από BS mag of Disclosure 

Bader Boodai οι bodybuilder’s θα τον ήθελαν για σπόνσορα

H ελπίδα για πολλούς bodybuilders είναι στις πλούσιες  αραβικές χώρες.  Ο…

12/01/2020  Από BS mag of Disclosure 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα