Αρχική » Mr Olympia δίνουν μπροστά Phil Heath και Hadi Choopan

Mr Olympia δίνουν μπροστά Phil Heath και Hadi Choopan

by admin

Θα τον κάνουν Σάντουτις τον Brandon Curry; Για πρώτη φορά ο ιδιος καθοδηγητής προπονητής, ο Hany Rambod  έχει δυο Θωρηκτά για να χτυπήσουν και από τις δυο πλευρές  τον περσινό κάτοχο του Mr. Olympia Brandon Curry. Και αυτοί είναι ο Αμερικανός  Phil Heath και ο Ιρανός  Hadi Choopan που στην περίπτωση που πάνε όλα καλά και έρθει στις ΗΠΑ, θα στριμώξει στις επαναλαμβανόμενες πόζες τον Brandon Curry.

Ο Choopan που ξέρει πολύ καλά να μάχεται επάνω στη σκηνή, πέρυσι για όσους θυμούνται πέταξε έξω τον Roelly Winklaar που τον κυνηγούσε στις ελεύθερες πόζες αλλά μάταια, οι κριτές είχαν αποφασίσει.

Ο Phil Heath αν και είχε αντιμετωπίσει τα δυο προηγούμενα χρόνια σοβαρό οργανικό πρόβλημα με την διογκωμένη κοιλιά του, επιστρέφει αποφασισμένος, και θα αποτελέσει το σκληρό δίδυμο με τον Ιρανό που θα πρεσάρει! τον Brandon Curry, ο οποίος από την πλευρά  θα πρέπει να βρει τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις για να υπερκεράσει και τους δυο στον άνω και κάτω κορμό.

Ο Brandon Curry ΠΟΖΑΡΙΣΕ είναι σε καλή φόρμα αλλά δημιουργεί και ερωτήματα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα