Αρχική » Nα είναι καλά ο γιατροί του bodybuilding

Nα είναι καλά ο γιατροί του bodybuilding

by admin

Phil Heath δεν είναι ανόητος, γνωρίζει τον θόρυβο που ξέσπασε μετά τις δυο χειρουργικές  επεμβάσεις στη κοιλιά, για αυτό  σε πρόσφατη συνέντευξη του στο MD και τον Ron Harris επικεντρώθηκε για το πόσο γελοίο είναι ότι κάποιοι άνθρωποι πιστεύουν πως το μεσαίο τμήμα του σώματος (κοιλιά)  είναι ζήτημα, καθώς  μια κήλη του προκάλεσε τα προβλήματα. Ουσιαστικά εμμέσως απάντησε  σε όσους πιστεύουν ότι έκανε και αισθητική χειρουργική. Επίσης με τον γνωστό ύφος που τον διακρίνει, προκάλεσε αυτούς τους κριτές να ρίξουν μια ματιά στους εαυτούς τους πριν στοχεύσουν στα προβλήματα που έχει ως bodybuilder.

Εδώ να υπενθυμίσουμε, ότι ο Heath  είχε δηλώσει στην Daily Telegraph  Νόμιζα ότι είχα μια κήλη μέχρι να πάω για μια χειρουργική επέμβαση. Και δεν θα είχα κάνει την χειρουργική επέμβαση αν η αρραβωνιαστικιά μου δεν είχε επιμείνει γι ‘αυτό. Ήμουν ημέρες, εβδομάδες ή μήνες, από το να υπάρξει μια απειλητική κατάσταση για τη ζωή μου».

Πριν προχωρήσουμε καλό θα ήταν να δούμε κάποια ιστορικά δεδομένα για τους πολυνίκες του MR OLYMPIA .

  1. Ο Phil Heath που κατέκτησε  7 φορές τον διαγωνισμό του Mr Olympia έκανε 2 χειρουργικές επεμβάσεις, πολύ κοντά χρονικά  η μια στην άλλη.
  2. Ο Ronnie Coleman  που κατέκτησε  8 φορές τον διαγωνισμό του Mr Olympia έκανε 13 χειρουργικές επεμβάσεις
  3. Arnold Schwarzenegger που κατέκτησε φορές τον διαγωνισμό του Mr Olympiaέκανε χειρουργικές επεμβάσεις στη καρδιά (η μια νωρίς ηλικιακά)
  4. Lee Haney που κατέκτησε 8 φορές τον διαγωνισμό του Mr Olympia είναι ο μοναδικός που δεν έκανε σοβαρές χειρουργικές επεμβάσεις 

Συμπέρασμα οι περισσότεροι  νικητές απέκτησαν προβλήματα υγείας, o Phil Heath είχε ένα χρόνιο πρόβλημα με δυο μεγάλες ομφαλοκήλες για αυτό και αναγκάστηκε να προχωρήσει στην πρώτη  χειρουργική επέμβαση μετά τη κατάκτηση του έβδομου τίτλου στο Mr Olympia τον Σεπτέμβριο του 2017.
Τότε πολλοί οπαδοί πίστευαν ότι ο Big Ramy άξιζε τη νίκη και υπήρξε ευνοιοκρατία στον μακροχρόνιο πρωταθλητή του Ολύμπια.  Η κατάσταση για τον Heath μπορούσε να γίνει πολύ επικίνδυνη, διότι όπως ανακοινώθηκε, έκτος από την ομφαλική κήλη με την οποία  γεννήθηκε  και αντιμετωπίστηκε με λάθος τρόπο στην ηλικία των 2 ετών (επέμβαση) είχε να αντιμετωπίσει και επιπλέον πρόβλημα με τα ανώτερα έντερα του, που πιάστηκαν μέσα στον σπασμένο ιστό και τους μυς ! 

Τότε η αρραβωνιαστικιά του είχε πει κάτι εντυπωσιακό, ότι ο γιατρός μπόρεσε να σπρώξει τα έντερα του 5 ίντσες πίσω στην κοιλιά του, να σφίξει την κοιλιά του και να κλείσει τις τρύπες. Σημ BS η κήλη ήταν τόσο άσχημη που έσκισε! από τη μία πλευρά στην άλλη, προς τα πάνω και προς τα κάτω! προκαλώντας στον Heath  μια τρύπα  3 ιντσών που είχε μια ίντσα βάθος και  ήταν 4 ίντσες από τα μικρά του έντερα που κρέμονταν! πάνω από αυτήν την τρύπα.

Ο γιατρός Ο Δρ David Grischkan, ιατρός κήλης και διευθυντής ιατρικής του Hernia Center στο Οχαιο (Ohio)  όπως είχε πει η αρραβωνιαστικιά του ήρθε μετά από τη χειρουργική επέμβαση  σοκαρισμένος που ο Phil μπόρεσε να ζήσει!  αναφέροντας ότι οι κήλες είναι γενετικές και ο Phil γεννήθηκε με πολύ λίγο ιστό που κάλυπτε  την κοιλιά του!  Ο γιατρός εξήγησε επίσης ότι ο Phil Heath χρησιμοποιούσε μόνο τους μισούς κοιλιακούς μύες του!  λόγω της κήλης του κατά τη γέννηση! Αν και ήταν αθλητής του bodybuilding  σε όλη του τη ζωή, αυτή η κήλη ήταν μια ωρολογιακή βόμβα. [quote]Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η ανάπτυξη του κεφαλιού, της μύτης και της γνάθου ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κρύψει ο Phil Heath αλλά αυτό μπόρεσε να γίνει εν μέρη  στην νέα του κοιλιά [/quote]

Δρ David Grischkan και ο bodybuilder Phil Heath

 Το 2018 ο Phil Heath προχώρησε σε δεύτερη χειρουργική επέμβαση, στο μεσαίο τμήμα του σώματος  λόγω επιπλοκών από την πρώτη χειρουργική επέμβαση! Η πρώτη επέμβαση το 2017 είχε διάρκεια περίπου στις 2 ώρες, η δεύτερη χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με τα λεγόμενα του πριν την επέμβαση θα ήταν τεσσάρων έως έξι ωρών.   Yeah, unfortunately, I do [need a surgery] a lot more intense four to six-hour surgery… 

Οι κακές γλώσσες έλεγαν ότι η ανάπτυξη του κεφαλιού, της μύτης και της γνάθου ήταν κάτι που δεν μπορούσε να κρύψει ο Phil Heath αλλά αυτό μπόρεσε να γίνει εν μέρη  στην νέα του κοιλιά. Αν και στο παρελθον πιέστηκε προπονητικά  όπως αναφέρθηκε παραπάνω,  και χρησιμοποιούσε μόνο τους μισούς κοιλιακούς μύες του! στην προχθεσινή του συνέντευξη  στο MD και τον Ron Harris δήλωσε ότι, προπονήθηκε έξυπνα, δεν είχε προπονητικούς παρτενέρ, δεν έκανε ακραίες προπονήσεις με βαριά φορτία, δεν είναι σαν να ξαναγεννήθηκε. αλλά είναι σε πολύ καλό σημείο, και θα παρουσιάσει μια διαφορετική εμφάνιση ..συγκρίνοντας τις φωτογραφίες του 2018 με το σήμερα, ει ναι μια διαφορετική  εμφάνιση, με την καλή έννοια, όπως τονίζει μια διαφορετική σωματικη διάπλαση που δούλεψε με τον γκουρού προπονητή του, τον Hany Rambod.

Ο Fouad Abiad γνωστός bodybuilder και Υοutuber δέχτηκε τις φροντίδες του γιατρού Δρ David Grischkan για την “κήλη” του

 Ο γνωστός bodybuilder  Chris Bumstead είχε κάνει μια επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση και αυτός για “κήλη” πριν από το Mr Olympia του 2019, μετά κατέκτησε και τον τίτλο στην κατηγορία του στο Mr. Olympia. O Chris Bumstead είχε ευχαριστήσει τον Phil Heath και την σύντροφο του Shurie Cremona που τον έστειλαν στον ίδιο καλό γιατρό!  Have to thank the one and only @courtneykiing making this long ass drive with me down to Cleveland taking care of me and @shuriecremona and @philheath setting me up with one of the best surgeons in the country, Dr. Grischkan

Chris Bumstead Classic Physique Mr. Olympia

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη RxMuscle (@official_rxmuscle)

Αισθητική χειρουργική για bodybuilders να δείχνουν καλύτεροι;

Η αισθητική χειρουργική στους bodybuilders δεν είναι κάτι νέο. Οι παλιότεροι γνωρίζουν πως από την δεκαετία του 1990 κάποιοι τόλμησαν να «παρέμβουν» στις γάμπες τους, αργότερα κάποιοι άλλοι στους κοιλιακούς τους και στην μέση τους!
Rick Silverman Bodybuilder Γιατρός βοηθά κόσμο να γίνει Μυώδεις και Γραμμωμένος, είχε δηλώσει,  “Δεν θα είστε έτοιμοι για αγώνα απλώς και μόνο γιατί το έχετε. Πρέπει να συνεχίσετε την προπόνηση. Η  χειρουργική επέμβαση μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε λίγα περισσότερα από ό, τι μπορεί να έχετε μόνοι σας. “ Στα υψηλότερα επίπεδα ανταγωνισμού, όπου η προετοιμασία είναι βασική και η κριτική είναι πιεστική , ο Δρ Silverman θεωρεί τη λιποαναρρόφηση ως μια εξαιρετική επιλογή για κάποιον που έχει εξαντλήσει όλα τα άλλα μέσα δίαιτας και προπόνησης και εξακολουθεί να έχει επίμονα προβληματικά πεδία για βελτίωση.

 Ο Δρ Christopher Khorsandi με 21 χρόνια εμπειρίας στη πλαστική χειρουργική αναφέρει, ο πόνος μπορεί να ελεγχθεί καλά με μετεγχειρητικά αναλγητικά φάρμακα και συσκευές που ονομάζονται αντλίες πόνου. Ο στόχος της χειρουργικής επέμβασης είναι να αφαιρεθεί η περίσσεια κοιλιακού ιστού, συνήθως και οι ραγάδες θα αφαιρεθούν με αυτόν τον ιστό, ωστόσο υπάρχει ένα όριο στο βαθμό που μπορεί να εκτελεστεί.

Αντλία πόνου

Ο  Δρ Jason Lichten με 22 χρόνια στην πλαστική χειρουργική, αναφέρει, Μην πλειοδοτείτε στις τιμές : Στην πρακτική μου εκτός του Columbus, του Οχαιο, η κοιλιά κοστίζει περίπου 6000 $. Θα σας προειδοποιούσα να μην “ψωνίσετε” για οποιαδήποτε χειρουργική επέμβαση, καθώς μπορεί να καταλήξετε σε κάποιον που δεν είναι κατάλληλα εκπαιδευμένος στην πλαστική χειρουργική. Βεβαιωθείτε ότι ο χειρουργός σας είναι πιστοποιημένος στην πλαστική χειρουργική. Αντίθετα για τον Ο Δρ Francisco Agullo ο κόστος  διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική τοποθεσία. Η τιμή κυμαίνεται μεταξύ 6500 και 10000 $ ανάλογα με την έκταση της κοιλιάς.

[quote]Η κάτω  πλάτη είναι μια περιοχή που έχω κάνει λιποαναρρόφηση σε μερικούς άνδρες! η θεραπεία με λιποαναρρόφηση μπορεί να σας επιτρέψει να πάτε έως  πέντε κιλά βαρύτεροι και να έχετε την περιοχή αυτή ωραία και γραμωμένη λέει ο  Δρ Silverman [/quote]

Ο Rick Silverman φίλος και με τον Jay Cutler επισημαίνει,  Πήγα και στο γυμναστήριο, εκεί  ο τύπος πίσω από το γραφείο μου έστελνε ασθενείς με γυναικομαστία! Την ίδια στιγμή, ο Jay Cutler, ο οποίος είναι από το Worcester, έγινε φίλος μου! Με ενθάρρυνε από νωρίς να ξεκινήσω να ανταγωνίζομαι τον εαυτό μου. Έτσι, κάνοντας έναν αγώνα και έχοντας αυτούς τους ασθενείς, η θέση αυτή δημιουργήθηκε.  Η κάτω  πλάτη είναι μια περιοχή που έχω κάνει λιποαναρρόφηση σε μερικούς άνδρες! για να βελτιώσω αυτή τη λεπτομέρεια», λέει. «Αν αυτή είναι η περιοχή που κρέμεται  μέχρι το τέλος, η θεραπεία με λιποαναρρόφηση μπορεί να σας επιτρέψει να πάτε έως  πέντε κιλά βαρύτεροι και να έχετε την περιοχή αυτή ωραία και γραμωμένη!

Εδώ ο Dr. Rick Silverman με τον γνωστό bodybuilder Jose Raymond για το πρόβλημα της γυναικομαστίας που διορθώνουν οι bodybuilders!

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα