Αρχική » Άνετος ο Phil Heath μίλησε και με αργκό γλώσσα!

Άνετος ο Phil Heath μίλησε και με αργκό γλώσσα!

by admin

Ο πρωταθλητής του bodybuilding Phil Heath μίλησε, νιώθει καλά και δηλώνει πιο σοφός από την αγωνιστική αποχή των δυο ετών. Απαντά σε όσους τον αμφισβητούν, χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του “Μάγκα”, ενώ μιλά και πεζοδρομιακά! Παράλληλα υπόσχεται να παρουσιάσει μια διαφορετική σωματική διάπλαση την οποία δούλεψε με τον γκουρού προπονητή του, Hany Rambod

Ο Heath υπενθυμίζει σε όλους τους επικριτές του ότι όταν κατέλαβε τη δεύτερη θέση από τον νικητή Shawn Rhoden στο Mr. Olympia  2018, ο Brandon Curry βαθμολογήθηκε στην πέμπτη θέση!

O Ron Harris ξεκίνησε την συνέντευξη κάνοντας μια μικρή αναδρομή στην ήττα του Phil Heath το 2018, και την πιθανή επιστροφή το 2019, μπήγοντας ένα γλυκό καρφί κολακείας λέγοντας:    όλοι  ελπίζαμε και προσευχόμασταν  και όλο το χρόνο περιμέναμε περιμέναμε περιμέναμε αλλά δεν τα καταφέρατε! (το 2019) Ο Phil Heath στο 3:00 λεπτό προβάλει ως κυριότερη αιτία της αποχής του εκείνη την χρόνια την δεύτερη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιά του,  που τον έθεσε εκτός δραστηριότητας  στο γυμναστήριο για πεντέμισι μήνες. δείτε εδώ 30/09/2017 Phil Heath έκανε χειρουργική επέμβαση στη κοιλιά!

Η δεύτερη χειρουργική επέμβαση ήταν πιο εκτεταμένη από την πρώτη.  Σύμφωνα με τον Heath η πρώτη χειρουργική επέμβαση ήταν εκτάκτου ανάγκης Band – Aid που δεν δίνει μόνιμα αποτελέσματα. δείτε εδώ  Phil Heath ήσουν κοιλαράς για αυτό έκανες εγχείρηση!
[button href=”https://body.webone.gr/?p=35311″ align=”left”]Στο BS είχε δημοσιευτεί Από τότε αναπτύχθηκε μια φημολογία ότι ο νικητής του Mr Olympia 2017 κατέφυγε στην ιατρική βοήθεια και για το φαινόμενο της μεγάλης κοιλιάς ως αποτέλεσμα της  χρόνιας χρήσης ορμονών, όπως η ινσουλίνη και η  IGF-1,  ουσιαστικά ήταν και μια επέμβαση καλλωπισμού για να διατηρηθεί η φήμη του στους οπαδούς.  Παράλληλα τίθενται ερωτήματα για το εάν  πράγματι είχε τόσο σοβαρό ιατρικό πρόβλημα ,  διότι ο χρόνος ανάρρωσης δεν αντιστοιχεί με την guest παρουσία του.[/button]


[quote]Το δηλώνει στην τωρινή συνέντευξη στο MD,  8 Δεκεμβρίου 2020 είναι παθιασμένος για τους τίτλους .. χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του ως επιθετικό και μάγκα! ενώ στο 4:54 το δηλώνει με πεζοδρομιακή  γλώσσα, φυσικά και ήθελα να πάρω το γ@μημένο τίτλο [/quote]

Ο  Phil Heath περιγράφει μια περίοδο που ο καθένας θα ήθελε να γυρίσει στο γυμναστήριο μετά από μια χειρουργική περιπέτεια, αλλά δυστυχώς ήταν σε αναμονή για την δεύτερη χειρουργική επέμβαση και επρεπε να ακολουθήσει με πειθαρχία τις οδηγίες του γιατρού, που του δήλωσε εάν θέλεις να αγωνιστείς  ξανά, θα  μείνεις μακριά από το γυμναστήριο. 

δείτε εδώ 04/10/2018 Phil Heath δεν χρησιμοποίησα αυξητική ορμόνη !

δείτε εδώ 22/10/2017  Phil Heath συνέντευξη στη Daily Telegraph, σχεδόν πέθανα!

Για τον Heath και όσοι τον γνωρίζουν αυτη ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση  (4:34) o ιδιος φέρνει ως παράδειγμα με πόσο πάθος  ήθελε τον τίτλο λεγοντας πως είναι ένας μεγάλος διεκδικητής  χαρακτηρίζοντας τον εαυτό του στο 4:48 “ως ένα τύπο επιθετικό – aggressive type και μάγκα – dude”στην προετοιμασία του ενώ στο 4:54 το δηλώνει με πεζοδρομιακή  γλώσσα, φυσικά και ήθελα να πάρω το γ@μημένο τίτλο, and of course I want to get my fucking title back , αλλά όντας εκτός εποχής προετοιμασίας βρισκόταν σε μειονεκτική θέση. 

Ο Heath δήλωσε στο MD πως άρχισε να επανέρχεται την περίοδο που έκανε την περιοδεία του στο Ηνωμένο Βασίλειο, δείτε εδώ 15/07/2019 Phil Heath περιοδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο  Mετά το 6:26 ο Phil Heath αναφερει πως η περίοδος της αποχής του, ήταν μια περίοδο (σκέψης) για να μεγαλώσει ως άντρας (εννοεί να ωριμάσει) και όχι μόνο ως bodybuilder.
Μετά το 9:00 λεπτό θυμάται πόσο περίεργα ένιωσε όταν παρακολούθησε το Mr Olympia 2019 από την τηλεόραση ως φαν, ..κάποια στιγμή σκέφτηκε από όλους αυτούς που έβλεπε, oτι δεν έχει ηττηθεί από κανέναν, μόνο από τον Dexter Jackson! (9:33)

Μετά το 13:00 λεπτό δεν κρύβει την φιλοδοξία του για περαιτέρω αναγνώριση και κάνει αναφορά στην συνεργασία του με την εταιρεία της Danny Garsia και την μετάβαση του στο Χόλιγουντ. Ο Heath νιώθει καλά, την περίοδο της αποχής του έκανε και άλλα πράγματα, ήδη κατέκτησε  7 τίτλους όπως ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (το αναφέρει στο 13:36)
 [quote]Στο 14:20 παραδεχεται πως είχε τα κλειδιά από το γυμναστήριο ενώ όλοι ήσαν σε καραντίνα! ..προπονήθηκε έξυπνα, δεν είχε προπονητικούς παρτενέρ, δεν έκανε ακραίες προπονήσεις με βαριά φορτία[/quote]

Ο Phil Heath μετά το 22:05 λεπτό αναφέρει ότι ήταν πολύ προσεκτικός με το σώμα του, .. προπονήθηκε έξυπνα, δεν είχε προπονητικούς παρτενέρ, δεν έκανε ακραίες προπονήσεις με βαριά φορτία, ήμουν πάντα επικεντρωμένος στην τεχνική, εκ του γεγονότος ότι γυμναζόμουν μόνος μου! ..εάν δεν εστιάζεις στην τεχνική θα τραυματιστείς γρήγορα, επισημαίνει ο Heath.

Για την τωρινή του φυσική κατάσταση δηλώνει μετά το 25:15 ότι δεν είναι σαν να ξαναγεννήθηκε. αλλά είναι σε πολύ καλό σημείο, και θα παρουσιάσει μια διαφορετική εμφάνιση ..συγκρίνοντας τις φωτογραφίες του 2018 με το σήμερα, ει ναι μια διαφορετική  εμφάνιση, με την καλή έννοια, όπως τονίζει μια διαφορετική σωματικη διάπλαση που δούλεψε με τον γκουρού προπονητή του, τον Hany Rambod.

 [quote] O Phil Heath έχει πολλή σιγουριά ξαναδηλώνει μάγκας (31:27)  και τονίζει μετά το 31:44 για τους αμφισβητίες  ..κάνουν ακόμη εικασίες;  Φανταστείτε να εικάζεται ο 7 φορές Mr Olympia εάν μπορεί  να νικήσει ξανά! [/quote]

   


Σημ BS 20/10/2018

 Ο Phil Heath άρχισε να γίνεται Ronnie Coleman; διότι για ακόμη μια φορά επισκέφτηκε πολύ σύντομα το χειρουργείο! Μόνο που ο BIG Ronnie Coleman έκανε 10 χειρουργεία μετά την συνταξιοδότηση του από το επαγγελματικό bodybuilding. O Phil Heath τα κάνει τώρα! Όντας αγωνιστικός bodybuilder.

Το αδιανόητο στην όλη ιστορία είναι πως ο Phil Heath είχε δηλώσει: πως δεν θα είχα κάνει την χειρουργική επέμβαση αν η αρραβωνιαστικιά μου δεν είχε επιμείνει! Ενώ τόνισε με δηκτικό λόγο πως .. τα έντερα του εξερράγησαν «από το στομάχι του» μόλις τέσσερις ημέρες μετά τη διεκδίκηση του στέμματος του bodybuilding.

Phil Heath σχεδόν πέθανα!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα