Αρχική » Dennis James βοηθά τον Big Ramy στις ΗΠΑ

Dennis James βοηθά τον Big Ramy στις ΗΠΑ

by admin

Ρώτησαν τον Dennis James τι διαφορετικό να περιμένουμε φέτος από τον Αιγύπτιο Big Ramy στον διαγωνισμό του Mr Olympia 2020 τον Δεκέμβριο; και η απάντηση ήταν (νείπτω τας χείρας μου), που δηλώνει δεν γνωρίζω! διότι τα τελευταια 5 χρόνια δεν προπονούσα τον Big Ramy!  Από το κανάλι Fazi Fitness δηλώνουν χαρούμενοι που ο Big Ramy επέστρεψε στον Dennis James που ήταν ο γκουρού του  στο παρελθόν.

O Dennis James που σε αυτό το video χρησιμοποιεί την γλώσσα της διπλωματίας έναντι  των άλλων γκουρού που καθοδήγησαν τον Αιγύπτιο, δηλώνει ότι , όλοι έχουν δικαίωμα στη γνώση,  0:44 δεν μπορείς να είσαι θυμωμένος με κάποιον που προσπαθεί να προχωρήσει και να μάθει, λέει ο Dennis James, εννοώντας τον Big Ramy που άλλαξε μισή ντουζίνα προπονητές όπως ο Dennis James, ο George Farah,  ο Chris Cormier, o Chris Aceto, ο Neil ” Yoda ” Hill, ο Chad Nicholls που δηλώνει  Nutritionist και Trainer.

Για τον Dennis James ο Αιγύπτιος Big Ramy αναζήτησε την τέλεια προετοιμασία (1:10) και ήταν δικαίωμα του,  o ιδιος δεν έχει σκληρά συναισθήματα και είναι φίλος με τον Ramy, αντιθετα με όσα διέρρευσαν στο διαδίκτυο ότι αυτός και ο Big Ramy είχαν προβλήματα. Δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα! είμασταν φίλοι από την πρώτη μέρα! και αυτό δεν άλλαξε ποτέ! δηλώνει ο Dennis James. που χαρακτηρίζει ηλίθιους!  στο διαδίκτυο όσους τα διαδίδουν όλα αυτά  (1:52 ) ενώ δεν έχουν ιδέα τι συμβαίνει πραγματικά.

 Να το καταλάβουν όλοι δεν είμαι ο γκουρού του,  δεν είμαι υπεύθυνος για καμιά δίαιτα, αυτός είναι ο Chad Nicholls. Εγώ είμαι εδώ για να περάσει πιο άνετα ο Big Ramy τις τελευταίες δυο εβδομάδες στις ΗΠΑ  

 Ο Dennis James ΔΗΛΩΝΕΙ:  ότι ο Αιγύπτιος Big Ramy είναι αφοσιωμένος στην προετοιμασία υπό την καθοδήγηση του. αλλά όπως επισημαίνει στο 2:44 δεν είμαι ο γκουρού του! και θέλω να το καταλάβουν όλοι!  δεν είμαι υπεύθυνος για καμιά δίαιτα, αυτός είναι ο Chad Nicholls που είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Εγώ είμαι εδώ για να περάσει πιο άνετα ο Big Ramy τις τελευταίες δυο εβδομάδες στις ΗΠΑ, διότι είναι δύσκολο να μείνεις σε ξενοδοχείο στις ΗΠΑ και να παίρνεις από κάπου την τροφή για να την μαγειρέψεις, είναι πάρα πολύ το άγχος, και αυτός είναι εδώ για περιορίσει το άγχος του Ramy, ενώ παράλληλα  να το βοηθά στις μετακινήσεις του στο γυμναστήριο και να κυλούν όλα ομαλά. Το μόνο που έχει να κάνει ο Big Ramy είναι να  προπονείται χωρίς έννοιες. 

               


Νέα εμψυχωτική videara Big Ramy

Ούτε νύφη που μαζεύει τους γαμπρούς να ήταν ο αγαθός Αιγύπτιος.  Οπως…

03/12/2020  Από BS mag of Disclosure 

Big Ramy έφτασε στις ΗΠΑ!

Μόνο σαμπάνιες δεν άνοιξε ο Dennis James από την στιγμή που ο αγαθός Αιγύπτιος…

01/12/2020  Από BS mag of Disclosure 
19/08/2017

Ποια είναι η Φυσική κατάσταση του Αιγύπτιου;

Οπως έχουμε γράψει στο παρελθόν τα φιγουρατζίδικα βιντεάκια όπου…

04/12/2020  Από BS mag of Dis

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα