Αρχική » Gold’s Gym για πρώτη φορά στη Γερμανία ποιο είναι το νέο ΑΦΕΝΤΙΚΟ

Gold’s Gym για πρώτη φορά στη Γερμανία ποιο είναι το νέο ΑΦΕΝΤΙΚΟ

by admin

Το νέο αφεντικό Rainer Schaller (Όμιλος RSG) αφού εξαγόρασε την γερμανική gym80  αγόρασε και τα δικαιώματα για τα Gold’s Gym με όραμα την εισβολή στις ΗΠΑ!

Μπορεί τα γυμναστήρια να παραμένουν κλειστά στην Γερμανία αλλά ο όμιλος RSG θα ανοίξει το πρώτο γυμναστήριο στο Σπάνταου – περιοχή στο Βερολίνο. Ο όμιλος RSG του Rainer Schaller εξαγόρασε τα Gold’s Gym που χρεοκόπησαν το περασμένο καλοκαίρι στις 13 Ιουλίου 2020, στην τιμή των 100 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ, περίπου 88 εκατομμύρια ευρώ.  Το τοπίο στην βιομηχανία του fitness αλλάζει και μεσοπρόθεσμα οι αλλαγές θα είναι σημαντικές.

Rainer Schaller στο κέντρο

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή του νέου γυμναστηρίου εν μέσω της πανδημίας του  κορωνοϊού ήταν μια μεγάλη πρόκληση, αλλά σύμφωνα με τον Rainer Schaller  ιδρυτή και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου RSG θα αποδώσει.

Ο Rainer Schaller, και ο εκτελεστικός  διευθυντής του gym80, ο Simal Yilmaz (gym80 International GmbH εξοπλισμοί γυμναστηρίων ) έχουν ένα όραμα, δημιούργησαν μια ειδική ομάδα που φροντίζει για τη συγχώνευση των Gold’s Gym στην  RSG Group.

gym80 ο  Simal Yilmaz

(Η RSG Group, εντάσσεται στο gym80 το 2020 ως ο μοναδικός επενδυτής και απόκτησε μερίδιο 35% στον κορυφαίο γερμανικό κατασκευαστή εξοπλισμού γυμναστηρίων)

Οπως ανέφερε ο Rainer Schalle το πρώτο του γυμναστήριο McFIT το 1997 στο Würzburg ήταν εξοπλισμένο με εξοπλισμό gym80. Η ποιότητα, η καινοτόμος ισχύς, η εξαιρετική ανθεκτικότητα, όλα αυτά μιλούν για το gym80 όπως σχεδόν κανένας άλλος κατασκευαστής εξοπλισμού στη βιομηχανία της φυσικής κατάστασης.

Και όλα είναι χειροποίητα στη Γερμανία , με προσοχή στη λεπτομέρεια και με τεχνογνωσία που αποκτήθηκε εδώ και δεκαετίες.  Αντιθέτως οι ΗΠΑ  είναι το λίκνο της φυσικής κατάστασης και ταυτόχρονα, η αγορά με τον πιο έντονο ανταγωνισμό. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο προετοιμάσαμε προσεκτικά την είσοδό μας στην αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια, προκειμένου να το κάνουμε τώρα. Όταν αναλάβαμε τα Gold’s Gym , μπορέσαμε να επωφεληθούμε από το γεγονός ότι έχουμε ήδη μια ομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες που είναι πολύ εξοικειωμένη με την αγορά εκεί και ετοιμάζει αυτήν την περίοδο το αμερικανικό λανσάρισμα του JOHN REED και της νέας premium μάρκας μας. Και οι δύο τοποθεσίες βρίσκονται στο Λος Άντζελες και θα μπορούσαν να ανοίξουν αμέσως – λόγω της τρέχουσας πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο, πρέπει να δούμε πότε μπορούμε πραγματικά να ξεκλειδώσουμε τις πόρτες,  λέει ο Rainer Schaller 

[quote]Θα ξεκινήσουμε από κοινού την ανάπτυξη και την εφαρμογή  του νέου εξοπλισμού αντοχής στο Gold’s Gym και θα το εφαρμόσουμε πολύ γρήγορα. Στη συνέχεια, θα τοποθετήσουμε τη μάρκα gym80 στις ΗΠΑ. Κατά την άποψή μου, είναι και θα παραμείνει ο καλύτερος εξοπλισμός στο bodybuilding και οι δύο μάρκες είναι μια μοναδική εφαρμογή δηλώνει ο Rainer Schaller[/quote]

Ο Adam Zeitsiff, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος των Gold’s Gym στις ΗΠΑ, είναι θετικός για τη συμφωνία με τον Όμιλο RSG. Η εξαγορά θα ανοίξει εντελώς νέες ευκαιρίες για να ξεκινήσουμε ένα ισχυρό μέλλον μαζί. Στις ΗΠΑ ανυπομονούν για την επερχόμενη στιγμή με τον Γερμανό  συνεργάτη μας, με τον οποίο η παγκόσμια μάρκα των Gold’s Gym  μπορεί να βρει το δρόμο της πίσω στην παλιά δύναμη της .

Adam Zeitsiff

 


Σημ BS 

Η McFit, όπως ονομάζεται η αλυσίδα γυμναστηρίων του Schaller, μπορεί να υπερηφανεύεται για τις  χαμηλότερες τιμές από 16,90 ευρώ το μήνα. Έχει 118 γυμναστήρια  σε όλη τη Γερμανία, περίπου 900.000 μέλη και κύκλο εργασιών 134 εκατομμυρίων ευρώ. Σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα Handelsblatt, το πρώτο γυμναστήριο του Schaller ήταν μια παράνομη επιχείρηση την οποία κρατούσε με φίλους και λειτουργούσε σε μα σοφίτα πάνω από το σούπερ μάρκετ των γονιών του έξω από τη Νυρεμβέργη. Προέρχεται από μια οικογένεια παντοπωλών που του δίδαξαν τα «μαθηματικά και τη λογιστική»  και τη λειτουργίας μιας επιχείρησης.

Όταν ο Schaller άνοιξε το πρώτο McFit στο Wurzburg το 1997, έκανε ο ίδιος κάθε δουλειά στη νέα επιχείρηση, από τον καθαρισμό έως την προπόνηση  και τη διοίκηση. Διαφήμισε το νέο στούντιο McFit  δίνοντας την εντύπωση ότι ήταν μέρος μιας μεγάλης, επιτυχημένης αλυσίδας.
Σε αντίθεση με τις περισσότερες αλυσίδες γυμναστικής στη Γερμανία, η στρατηγική του McFit ήταν να προσφέρει ένα γυμναστήριο barebones με περιορισμένα μαθήματα και προσωπικό προπόνησης και χωρίς επιπλέον παροχές, όπως σάουνες. Οι πελάτες είχαν 24ωρη πρόσβαση στα μηχανήματα, αλλά το ντους κόστιζε 50 σεντς επιπλέον. Η ιδέα αποδείχθηκε δημοφιλής και ο Schaller άνοιξε το δεύτερο στούντιο του το 1998.

Το 2008, η αλυσίδα προσέλαβε τους διάσημους Ουκρανούς μπόξερ  Vladimir και Vitali Klitschko για να τους εκπροσωπήσει, και το 2009 άνοιξε τα πρώτα του στούντιο στην Αυστρία και την Ισπανία. Το 2009, είπε στην εφημερίδα Handelsblatt ότι το ενδιαφέρον των McFit για το Love Parade (φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορού και παρέλασησ)  ήταν να “χρησιμοποιήσει έναν σχετικά μικρό προϋπολογισμό για να κερδίσει έναν υψηλό παράγοντα αναγνώρισης. Περάσαμε πολύ χρόνο να σκεφτούμε τι τρελό πράγμα θα μπορούσαμε να κάνουμε για να κάνουμε τους εαυτούς μας πιο καλά γνωστούς  και επιλέξαμε το Love Parade. είχε πει ο Schaller. Η εκδήλωση αναβίωσε και μεταφέρθηκε στην περιοχή του Ρουρ το 2006 από τη Lopavent, μια εταιρεία που ανήκει στη Schaller. Από τότε η McFit τη χορηγεί με 3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, τότε οι κρατικοί εισαγγελείς ξεκίνησαν έρευνα για πιθανή αμέλεια ανθρωποκτονίας στο σχεδιασμό της εκδήλωσης.

Στις 24 Ιουλίου 2010, στο φεστιβάλ ηλεκτρονικής χορευτικής μουσικής Love Parade του 2010 στο Ντούισμπουργκ , Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία, προκάλεσε το θάνατο 21 ατόμων από ασφυξία, καθώς οι συμμετέχοντες προσπάθησαν να ξεφύγουν από μια πολυσύχναστη σήραγγα.  Τουλάχιστον 500 τραυματίστηκαν.ο περιστατικό αναφέρεται άμεσα με πλάνα στο ντοκιμαντέρ του 2011 Life in a Day . Το 2010 ένα τραγούδι με τίτλο Remember Love δημιουργήθηκε από τους Paul Van Dyk , Paul Oakenfold και Armin Van Buuren με τα έσοδα να πηγαίνουν στις οικογένειες των θυμάτων της καταστροφής.

Ο Rainer Schaller, διοργανωτής του φεστιβάλ, κατηγόρησε την αστυνομία για λάθη στον έλεγχο του πλήθους, το οποίο ισχυρίζεται ότι οδήγησε στην καταστροφή, ο υπουργός Εσωτερικών της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας το απέρριψε και έδωσε όλη την ευθύνη στον Schaller, και την εταιρεία του Lopavent, την έννοια της ασφάλειας και στο προσωπικό του φεστιβάλ.  Το 2014, η γερμανική ροκ μπάντα Axxis κυκλοφόρησε ένα τραγούδι με τίτλο 21 Crosses , το οποίο απαιτεί την αλήθεια για το ποιος πρέπει να κατηγορηθεί, με τα ονόματα των νεκρών θυμάτων να απαγγέλλονται στο τέλος του τραγουδιού. Η γερμανική τηλεοπτική δραματική ταινία Life Afterwards (Γερμανικά: Das Leben danach), η καταστροφή του Love Parade γυρίστηκε από τη σκηνοθέτη Nicole Weegmann από την οπτική γωνία ενός τραυματικού επιζώντος – που απεικονίστηκε από την ηθοποιό Jella Haase . Η ταινία μεγάλου μήκους 90 λεπτών μεταδόθηκε για πρώτη φορά στο ARD στις 27 Σεπτεμβρίου 2017.

Μετά την καταστροφή, ο διοργανωτής της παρέλασης Rainer Schaller ανακοίνωσε ότι η παρέλαση δεν θα πραγματοποιηθεί ποτέ ξανά.  

Το Μνημείο για τα θύματα


Το αφεντικό των Gold’s Gym δεν είναι κατά της ΜΑΣΚΑΣ

Το μεγάλο αφεντικό των γυμναστηρίων Gold’s Gym ο Adam Zeitsiff απάντησε στην…

Gold’s Gym το γυμναστήριο εγινε σκουπιδότοπος!

Θυμίζει ταινία επιστημονικής φαντασίας, που παρουσιάζει ένα τοπίο Mad…

24/05/2020  Από BS mag of Disclosure 

Σβαρτσενέγκερ αρνείται να προπονηθεί στο Gold’s Gym!

Το γνωστό διαδικτυακό μέσο ενημέρωσης ΤΜΖ αναφέρει ότι, ο Άρνολντ…

17/06/2020  Από BS mag of Disclosure 

Σοκ στον Πτωχευτικό Κώδικα τα γυμναστήρια Gold’s Gym

Στον Πτωχευτικό *Κώδικα 11 των Ηνωμένων Πολιτειών, προσέφυγε η εταιρεία…

05/05/2020  Από BS mag of Disclosure 

Brian Dobson ανοίγω 18 Μαΐου το Metroflex Gym

To Metroflex Gym στο Άρλινγκτον του Τέξας είναι το γυμναστήριο που γυμναζόταν…

01/12/2020  Από BS mag of Disclosure 

Εδώ προπονείται ο Big Ramy

Το Gold’s Gym Alexandria Club είναι η βάση της προπόνησης για τον αγαθό Αιγύπτιο…

25/11/2020  Από BS mag of Disclosure 

Σβαρτσενέγκερ ο Θρύλος του Bodybuilding τα κατάφερε! θα φοράτε μάσκες

Ο θρύλος του bodybuilding, o άνθρωπος που έκανε γνωστή την muscle κουλτούρα στο…

20/06/2020  Από BS mag of Disclosure 

HASSAN MOSTAFA δεν έγινα έτσι γιατί;

Τους τα έλεγες παλιά, κάνεις λάθος προπόνηση, τρυπιέσαι αλά ράδιο αρβύλα,…

25/05/2017

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα