Αρχική » Γυμναστηριούχοι Δηλώνουν: Θετικό το κλίμα με τον Υπουργό!

Γυμναστηριούχοι Δηλώνουν: Θετικό το κλίμα με τον Υπουργό!

by admin

Σύμφωνα με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Γυμναστηρίων η τηλεδιάσκεψη εξελίχθηκε μέσα σ’ ένα θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και ταύτισης απόψεων. Ο Υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι θα φροντίσει τα γυμναστήρια να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης από την Πολιτεία και ζήτησε να του αποσταλούν οι θέσεις και οι απόψεις του συλλογικού οργάνου των γυμναστηρίων, παράλληλα σε ότι αφορά τον χρόνο επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, ο Υπουργός ανέφερε εμφαντικά ότι έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη!


ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ ΑΔΩΝΙ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ
Σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη διάρκειας 45 λεπτών με τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνι Γεωργιάδη. Από την πλευρά του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων συμμετείχαν ο Πρόεδρος Γιάννης Γκόβας και ο Γενικός Γραμματέας Δώρος Κλεοβούλου.
Ο Υπουργός εξέφρασε την πρόθεσή και την διάθεσή του να υποστηριχθούν με ιδιαίτερα μέτρα στήριξης τα γυμναστήρια και ανέφερε ότι γνωρίζει πάρα πολύ καλά ότι τα γυμναστήρια είναι από τις λίγες επιχειρήσεις οι οποίες δέχθηκαν ιδιαίτερο πλήγμα και έχουν τεράστιες απώλειες από την πανδημία.
Επίσης, ο Υπουργός είπε χαρακτηριστικά ότι θα φροντίσει τα γυμναστήρια να τύχουν της μεγαλύτερης δυνατής συμπαράστασης από την Πολιτεία και ζήτησε να του αποσταλούν οι θέσεις και οι απόψεις του συλλογικού οργάνου των γυμναστηρίων.
Παράλληλα, έκανε αναφορά στο σημαντικό έργο το οποίο επιτελούν τα γυμναστήρια και επεσήμανε τη συμβολή τους στη θωράκιση της υγείας των πολιτών.
Σε ότι αφορά τον χρόνο επαναλειτουργίας των γυμναστηρίων, ο Υπουργός ανέφερε εμφαντικά ότι έχουμε μακρύ δρόμο ακόμη κι όλα θα εξαρτηθούν από τις εισηγήσεις των λοιμωξιολόγων, ανάλογα με το επιδημιολογικό φορτίο.
Από την πλευρά τους ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΠΑ.ΣΥ.ΓΥ έκαναν εκτενή παρουσίαση στον Υπουργό όλων των προβλημάτων τα οποία αντιμετωπίζουν γενικότερα τα γυμναστήρια.
Η τηλεδιάσκεψη εξελίχθηκε μέσα σ’ ένα θετικό κλίμα αμοιβαίας κατανόησης και ταύτισης απόψεων.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα