Αρχική » Τουλιάτος Αλιμπέρτης μιλούν για τις εξετάσεις των χρηστών ΑΑΣ

Τουλιάτος Αλιμπέρτης μιλούν για τις εξετάσεις των χρηστών ΑΑΣ

by admin

Νέα κοινωνικοποίηση με παρεμβατικό σχολιασμό στον τοίχο του BS στο facebook απο τον γνωστό bodybuilder Γιάννη Αλιμπέρτη και τον βιοπαθολόγο Γιώργο Τουλιάτο. Αφορμή η προχθεσινή συνέντευξη του bodybuilder Γιάννη Αλιμπέρτη και η αναφορά του για τις επιπτώσεις από την χρήση ΑΑΣ στο ήπαρ, όπως αναφέρει:

Συνεπώς ανεβασμένα ένζυμα δεν σημαίνει μόνο νεκρά κύτταρα, σημαίνει και πιο διογκωμένο συκώτι, γιατί είναι φλεγμονή! να το ξέρει αυτό ο κόσμος. Και επανέρχομαι πίσω στους Ντιαναμπολάκηδες που έλεγα δεν είναι απλά ανέβηκαν τα ένζυμα στο 300 και δεν τρέχει τίποτα και θα πέσουν, σημαίνει νεκρά κύτταρα διογκωμένο συκώτι και λόγω φλεγμονής…είναι νεκρά κύτταρα και φλεγμονή οι αυξημένες τρανσαμινάσες!.. είναι παραπάνω κακό από όσο φαίνεται μπορεί να παραχθούν μερικοί καρκινικοί δείκτες,  ο καρκινικός δείκτης CΑ αυξάνει! με τις τρανσαμινάσες αυξημένες.  Διότι ο CΑ δεν βρίσκεται μόνο σε καρκίνο, ..βρίσκεται σε υγρά, σε  διάφορους ιστούς του σώματος. Μπορεί να βρίσκεται και σε ένα φλεγμονώδες ήπαρ, συνεπώς κάποιος που επαιρνε πολλά Dianabol σκέψου πόσο πουτ@να τα κάνει μέσα του!

Αλιμπέρτης: Μίλησε για το διογκωμένο συκώτι τους Ντιαναμπολάκηδες!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα