Αρχική » Αναβάλλεται το Arnold Sports Festival USA 2021

Αναβάλλεται το Arnold Sports Festival USA 2021

by admin

Νέο χτύπημα για την βιομηχανία bodybuilding και fitness, το Arnold Sports Festival USA δεν θα διοργανωθεί στις 4-7 Μαρτίου του 2021 λόγω της πανδημίας Covid-19.  Μια πιθανότητα είναι το Arnold Sports Festival USA 2021 να πραγματοποιηθεί σε μια νέα τοποθεσία, όπως το Mr. Olympia του 2020. Τα νέα δεδομένα χτυπούν σκληρά τον οικονομικό τομέα της  Classic Productions, της εταιρείας που διευθύνει το Arnold Sports Festival.

Ο Matt Lortz υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του Arnold Sports Festival δήλωσε   Αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζουμε πότε θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση το 2021. Εξετάζουμε μια ποικιλία πιθανών νέων ημερομηνιών, αλλά η κατάσταση με το COVID-19 είναι τόσο ρευστή που δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα είναι και πάλι ασφαλές για να έχουμε μεγάλες κλειστές συγκεντρώσεις Ελπίζουμε να έχουμε περισσότερες πληροφορίες το συντομότερο δυνατόν, αλλά μπορεί να περάσουν εβδομάδες πριν έχουμε μια σαφήνεια.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα