Αρχική » Συνελήφθη για διακίνηση ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ η αστυνομία έχει ονόματα

Συνελήφθη για διακίνηση ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ η αστυνομία έχει ονόματα

by admin

Η είδηση “έσκασε” πριν από λίγο, όπως δημοσιεύει το Εθνος  Αναβολικά σε γνωστούς αθλητές του body building πωλούσε ένας 40χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη στους Αγίους Αναργύρους. Οι αστυνομικοί της Οικονομικής Αστυνομίας του πέρασαν χειροπέδες την Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, σε αποθήκη που χρησιμοποιούσε ως χώρο αποθήκευσης των αναβολικών.

Συνολικά βρέθηκαν στο χώρο 11.333 δισκία και αμπούλες παράνομων αναβολικών ουσιών, που θα αποσταλούν στον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ) για εξέταση. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι τα αναβολικά κατέληγαν σε γυμναστήρια και σε γνωστούς αθλητές body building σε Αθήνα και περιφέρεια.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, για παράβαση της νομοθεσίας για τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Η υπόθεση εξελίχθηκε στο πλαίσιο έρευνας για παράνομη διακίνηση αναβολικών σε αθλητές της σωματικής διάπλασης (body building)

[quote]Προμηθευόταν τις παράνομες ουσίες από άλλον μεγαλύτερο προμηθευτή οργανωμένου κυκλώματος[/quote]

Επίσης με πηχυαίο τίτλο  Συνελήφθη άνδρας που διακινούσε παράνομα αναβολικά σε “μποντιμπιλντεράδες”  το news247.g αναφέρει:

Η υπόθεση εξελίχθηκε στο πλαίσιο έρευνας για παράνομη διακίνηση αναβολικών σε αθλητές της σωματικής διάπλασης (body building). Οι έρευνες συνεχίζονται, καθώς ο συγκεκριμένος φαίνεται να προμηθευόταν τις παράνομες ουσίες από άλλον μεγαλύτερο προμηθευτή οργανωμένου κυκλώματος.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα