Αρχική » Ποια είναι η Φυσική κατάσταση του Αιγύπτιου;

Ποια είναι η Φυσική κατάσταση του Αιγύπτιου;

by admin

Οπως έχουμε γράψει στο παρελθόν τα φιγουρατζίδικα βιντεάκια όπου κάποιος ανυψώνει φορτία δεν αποδεικνύουν και το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Ο  συνολικός όγκος της προπόνησης (επαναλήψεις – φορτία)  η ένταση και η κορύφωση στα επίπεδα της αποτυχίας των επαναλήψεων είναι ο πρώτος παράγοντας, παράλληλα ο ιδιος  σκληρός ρυθμός σε κάθε προπόνηση βελτιώνει τον bodybuilder και οποιοδήποτε αθλητή.
Με απλά λόγια τα φορτία και η ένταση δεν είναι μόνο για μια προπόνηση επίδειξης που στόχο έχει το θαυμασμό από τους ανυποψίαστους fans, είναι μια καθημερινή πρακτική που τείνει να γίνεται διαχρονική.
Δυστυχώς πολλοί bodybuilders στηρίζονται περισσότερο στην φαρμακολογία και λιγότερο στην προπονητική καθημερινότητα που επιβάλει την βελτίωση. Και εμείς έχουμε δημοσιεύσει κατά καιρούς ¨ηρωικά¨βιντεάκια στα πλαίσια της ψυχαγωγίας των fans αλλά τα προπονητικά πυροτεχνήματα δεν δίνουν νίκες.

Big Ramy

O Big Ramy έχει χαρακτηριστεί στο παρελθόν, πως προτιμούσε τις μηχανές και λιγότερο τα ελεύθερα βάρη, ότι υστερούσε σε φυσική κατάσταση που θα τον βοηθούσε να ανεβεί επίπεδο στην ακραία  βαθιά μυϊκότητα. Πολλοί πειραματίστηκαν με το σώμα του, εξ αρχής ο καθοδηγητής Dennis James, ήταν από τους πρώτους που τον ανέλαβαν, έφτασε στην κορύφωση και εκεί σταθεροποιήθηκε. Τώρα ο Dennis James άρχισε να αναρτά συνεχόμενα στιγμιότυπα από τις προπονητικές στιγμές του Big Ramy στις ΗΠΑ, για το Mr Olympia 2020 (τον προηγούμενο καιρό ήταν στην Αίγυπτο) Ο καθοδηγητής του στην βιοχημεία  Chad Nicholls που δηλώνει  Nutritionist και  Trainer δεν εμφανίζεται δημόσια, υποτίθεται ότι ο Dennis James επικουρεί μόνο σε φιλικό επίπεδο τον Big Ramy, ενώ βοά ο τόπος!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dennis James (@bigdjames)

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”EXVgc-rzgZ4″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα