Αρχική » Επιβεβαίωση δυσκολεύονται να βγάλουν λεφτά!

Επιβεβαίωση δυσκολεύονται να βγάλουν λεφτά!

by admin

Η πραγματικότητα είναι ζοφερή για την πλειονότητα των επαγγελματιών αθλητών που ασχολούνται με το bodybuilding.

Κοινή διαπίστωση, οι νέοι, φιλόδοξοι Youtubers, Influencers και διαμορφωτές της κοινής γνώμης ελέγχουν σε ένα μεγάλο ποσοστό την κερδοφορία επηρεάζοντας ταυτόχρονα  και τους καταναλωτές – fans.  

Toney Freeman πιστεύει ότι υπάρχουν λιγότερες ευκαιρίες για να κερδίσετε χρήματα ως bodybuilder

 Ο Vlad Yudin o ρώσος σκηνοθέτης, παραγωγός και σεναριογράφος που είναι γεννημένος στις ΗΠΑ αναφέρει ότι σε συνέντευξη  που είχε με τον γνωστό βετεράνο bodybuilder Paul Dillett διαπίστωσε ότι οι bodybuilders  την δεκαετία του 90 και του 2000 έβγαζαν πιο πολλά χρήματα απ’ ότι σήμερα. Επίσης τότε οι άνθρωποι πλήρωναν για τις πληροφορίες που τους  έδιναν οι bodybuilders, αντιθέτως σήμερα με την γιγάντωση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης πολλές πληροφορίες δίνονται δωρεάν!  

O Toney Freeman συμφωνεί, τότε οι αθλητες του bodybuilding ήταν σαν μια μορφή εμπορεύματος, που αξιολογούνταν σύμφωνα με το ειδικό τους βάρος, σύμφωνα με την  κατάταξη που είχαν στους διαγωνισμούς bodybuilding, έτσι και η αμοιβή τους ήταν ανάλογη από το κοινό, ο ιδιος θυμάται ότι o Paul Dillett έβγαζε πολλά  χρήματα από τον κόσμο κάθε φορά που πήγαινε στην έκθεση FIBO στην Γερμανία (6:15)

Παρακάτω ο Toney Freeman συμπυκνώνει  σε μια σύντομη αναφορά του το σύγχρονο φαινόμενο της ανάπτυξης μιας βιομηχανίας που προσφέρει πολλές νέες μάρκες συμπληρωμάτων διατροφής, ενώ και με την εξάπλωση του διαδικτύου παρέχονται πολλές δωρεάν συμβουλές (προπόνησης και διατροφής) προς τους fans. Παράλληλα ο όγκος της κερδοφορίας έχει “διασπαστεί” σε πολλά μικροτέρα κομμάτια εχοντας περισσότερους αποδέκτες (νεοεισερχόμενοι στην βιομηχανία), ζημιώνοντας τους bodybuilders που επιδιώκουν την κερδοφορία από το επάγγελμα τους.  Η νέα στόχευση είναι  μόνο στα κλικ που με την σειρά τους θα αναδείξουν τις νέες προσωπικότητες που θα επηρεάσουν το κοινό. ( 7: 25)   

Σημ BS :

Τώρα τι να πεις στον  Toney Freeman αυτό που δεν λέγεται δημόσια  ότι έχει γεμίσει ο τόπος πρωτεινο- μαγαζάτορες με βιτρίνα κατάστημα, “προπονητές καθοδηγητές”,  νεαρούς αστέρες των social media,  συνταξιούχους bodybuilders και άλλες ειδικότητες που “σπρώχνουν” φάρμακα πλουτίζοντας; Πολλοί από αυτούς έχουν λογαριασμούς στο facebook, στο instagram στο TikTok οπου πολλοί fans της μυϊκότητας  του στέλνουν μηνύματα θαυμασμού σε όποια ανάρτηση κάνουν. Πραγματικά αναρωτιέσαι τόσο ¨αγαπόφατσες” είναι όλοι αυτοί; Φυσικά και όχι! είναι παρόμοια περιπτωση με τον ντίλερ ναρκωτικών η εξάρτηση του χρήστη τον  αναγκάζει να συναναστρέφεται μαζί του.

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα