Αρχική » Jay Cutler το ξεκαθαρίζει νικητής ο Phil Heath

Jay Cutler το ξεκαθαρίζει νικητής ο Phil Heath

by admin

Στο πεντάλεπτο απόσπασμα που ανάρτησε ο Dave Palumbo  στο RXMuscle, o Jay Cutler χρίζει ως νικητή του Mr Olympia 2020 τον 7ακις κάτοχο, Phil Heath. Το αναφέρει στο 1:44 δεν βλέπει κανέναν να “χτυπά” για τον τίτλο τον Phil Heath.

O Cutler που στην αρχή παραδέχεται πως δεν μπορεί να δώσει κάποια συμβουλή σε κάποιον που έχει κατακτήσει περισσότερα Mr. Olympia από τον ίδιο, πιστεύει ότι ο γκουρού Hany Rambod  έχει ένα σχέδιο για την επιστροφή του Heath, η μόνη παράμετρος που διαφοροποιεί την επιστροφή του είναι το μεγάλο χρονικό διάστημα της αποχής του. Ο ιδιος όπως επισημαίνει, επέστρεψε μετά από ένα χρόνο, .. ενώ φέρνει το παράδειγμα ενός μποξέρ που σκούριασε από την αποχή, ενθυμούμενος ότι μετά από τον τραυματισμό του, και όταν επέστρεψε ήταν η σκιά του εαυτού του.

Για τον  Phil Heath τον εκπλήσσει το γεγονός  που επέστρεψε ο Phil Heath (ο:55) κυρίως μετά από μια μεγάλη αποχή, ζώντας μια καθημερινότητα μακριά από την προετοιμασία των προηγούμενων ετών στο αγωνιστικό bodybuilding. 

Στις παρατηρήσεις του Dave Palumbo στο 1:50, για την ελαστικότητα του δέρματος με το πέρασμα των ετών, και το μεσαίο τμήμα του σώματος (κοιλιά) που μεγαλώνει με τα χρόνια, ο Jay Cutler δεν το βλέπει ως πρόβλημα, διότι ο Phil Heath υπερέχει έναντι των αντιπάλων του στην πίσω πλευρά του σώματος, (2:32) και συγκεκριμένα το πίσω μέρος των ποδιών, ενώ η  αντίστοιχη διπλή πόζα των δικεφάλων (προβάλλοντας και την πλάτη) είναι ασυναγώνιστη!

Για τον Brandon Curry δηλώνει ότι έχει πολλές πόζες που μπορούν να τον κάνουν να σταθεί δίπλα στον Phil Heath, αλλά δεν έχει τις λεπτομέρειες, τις πολλές λεπτομέρειες που αναδεικνύει στο σώμα του ο Heath.

Στην ερώτηση  του Dave Palumbo 3:04 εάν ο Phil Heath υπό το καθεστώς της κριτικής που του ασκείται προσπαθήσει να “ρουφήξει”  στη σκηνή το στομάχι με αποτέλεσμα να μην  μπορεί να δώσει το εύρος που απαιτείται στις πόζες και να δείχνει πιο μικρός σε μάζα, ο Jay Cutler δίνει έμφαση στον περιορισμό των γευμάτων  και έτσι  να εμφανιστεί ελαφρύτερος πριν τον διαγωνισμό. 

Στο 4:18 ο Dave Palumbo κάνει μια επισήμανση εάν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το Youtube και οι κριτές των πολυθρόνων συνέβαλαν στην έντονη κριτική που ασκείται για την κοιλιά του Phil Heath, και αυτό λειτούργησε εναντίον του, εάν ήταν η δεκαετία του 1990 σίγουρα θα νικούσε! (4:34)

Jay Cutler είναι πιο διπλωμάτης, θυμάται και την δική του κακή σκηνική παρουσία και την ήττα του από τον Dexter το 2008, θέλοντας να αποδείξει ότι μια χρονιά μπορεί να μην είσαι στην φόρμα που επιθυμείς και την επόμενη χρονιά  να γυρίσεις βελτιωμένος. 

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”qIlwDCiFva4″]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα