Αρχική » Αλιμπέρτης: Μίλησε για το διογκωμένο συκώτι τους Ντιαναμπολάκηδες!

Αλιμπέρτης: Μίλησε για το διογκωμένο συκώτι τους Ντιαναμπολάκηδες!

by admin

Ο 36χρονος bodybuilder Γιάννης Αλιμπέρτης για πρώτη φορά μίλησε πέρα από τα συμβατά πλαίσια μιας συμφωνημένης συνέντευξης. Η ελληνική μυώδης κοινότητα αλλάζει, ο bodybuilder Αλιμπέρτης απαντά στο κοινό και ταυτόχρονα περιγράφει την υποκουλτούρα. Δεν κρύβει πράγματα και καταστάσεις.

Στο 44:00 μιλά για την οργανομεγαλία, για το συκώτι,  για το μέγεθος του συκωτιού και όταν ανεβαίνουν τα ένζυμα, όπως αναφέρει:  συνεπώς ανεβασμένα ένζυμα δεν σημαίνει μόνο νεκρά κύτταρα, σημαίνει και πιο διογκωμένο συκώτι, γιατί είναι φλεγμονή! να το ξέρει αυτό ο κόσμος. Και επανέρχομαι πίσω στους Ντιαναμπολάκηδες που έλεγα δεν είναι απλά ανέβηκαν τα ένζυμα στο 300 και δεν τρέχει τίποτα και θα πέσουν, σημαίνει νεκρά κύτταρα διογκωμένο συκώτι και λόγω φλεγμονής…είναι νεκρά κύτταρα και φλεγμονή οι αυξημένες τρανσαμινάσες!.. είναι παραπάνω κακό από όσο φαίνεται μπορεί να παραχθούν μερικοί καρκινικοί δείκτες,  ο καρκινικός δείκτης CΑ αυξάνει! με τις τρανσαμινάσες αυξημένες.  Διότι ο CΑ δεν βρίσκεται μόνο σε καρκίνο, ..βρίσκεται σε υγρά, σε  διάφορους ιστούς του σώματος. Μπορεί να βρίσκεται και σε ένα φλεγμονώδες ήπαρ, συνεπώς κάποιος που επαιρνε πολλά Dianabol σκέψου πόσο πουτ@να τα κάνει μέσα του!

Για το καθεστώς των καρτών

Για τις επαγγελματικές κάρτες δηλώνει στο 12:10 : O Σιδηρόπουλος επρεπε να έχει κάρτα, ο Μάγκος επρεπε να έχει κάρτα. ενώ μετά το 50:55 απαντά για ποιο λόγο δεν έφυγε από την Ελλάδα για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό.

Εδώ το τρίτο μέρος της συνέντευξης 


Εδώ το δεύτερο  μέρος της συνέντευξης 

Μετά το 21:17 μιλά για τις σχέσεις προπονητών αθλητών, δεν γίνεται όταν φεύγει ένας αθλητής, από έναν προπονητή. όταν λήγει η συνεργασία να τσακώνονται!  

Στην Ελλάδα έχω δει ότι το 90% εάν σταματήσει την συνεργασία του με κάποιον προπονητή αποκτάται μένος μεταξύ τους και τσακώνονται! ..η αγορά είναι ανοικτή και οποιοσδήποτε μπορεί να δουλεύει με όποιον θέλει, δεν είναι τσιφλίκι σου ο αθλητής!

Στο 33:04 για την χρήση πρωτεΐνης αναφέρει 1,08 gr ανά κιλό σωματικού βάρους είναι η δόση πρωτεΐνης, άντε 2.5gr στην δίαιτα.

[quote]Μετά το 36:00 λεπτό μίλησε για τους προπονητίσκους, για αυτούς που σπρώχνουν(φάρμακα) ..είναι κάτι λιγότερο από κακοποιοί! δηλώνει ο bodybuilder Αλιμπέρτης, επισημαίνοντας, δίνεις κάτι ρε φίλε που του αλλουνού μπορεί να του στοιχίσει τη ζωή! ενώ στο 37:12 δηλώνει τους Μπριζώνουν!  σιγά – σιγά, και τους βάζουν..[/quote]

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα