Αρχική » Αλιμπέρτης ακούει ο κόσμος IFBB και φαντάζεται την αμερικανική λίγκα!

Αλιμπέρτης ακούει ο κόσμος IFBB και φαντάζεται την αμερικανική λίγκα!

by admin

Έχω μεγάλη εκτίμηση στην αμερικανική IFBB ..ήθελα να παίξω στην NPC  δηλώνει ο bodybuilder Γιάννης Αλιμπέρτης που αργότερα δημοσιοποιεί την επιθυμία του να αγωνιστεί σε έναν αγώνα της αμερικανικης λίγκας, παράλληλα επισημαίνει στο 37:28  …υπάρχει μία έπαρση στην Ελλάδα με το λογότυπο της IFBB ακούει ο κόσμος IFBB και φαντάζεται την αμερικανική λίγκα  …αυτό το κακό που δημιούργησαν κάποια στελέχη, το περάσαν και  στους αθλητές! και δημιουργήθηκαν διχόνοιες και κόντρες ανάμεσα στους αθλητές. 

Εάν ήταν όλα ανοιχτά παντού θα έπαιζα! δήλωσε ο bodybuilder Aλιμπέρτης αναφερόμενος στο παρελθόν και στα ζητήματα με την διοργανώτρια αρχή της IFBB στην Ελλάδα.

Ο ιδιος ο αναφέρει ότι έκανε ορμονική αποκατάσταση στο παρελθόν, ενώ  για τους αθλητές του δήλωσε, ότι η πρώτη δουλειά του προπονητή είναι να κάνει έναν άνθρωπο να πιστέψει αρχικά στον εαυτό του. 

[quote]Στο 37:54 δηλώνει Χμ.. ο Αλιμπέρτης παίζει WABBA είναι παρακατιανός! εγώ είμαι στην IFBB, είμαι με τους καλύτερους! και τα έχουνε πει κάτι άνθρωποι που ζυγίζουν 50 κιλά με την παντόφλα…που όταν κατέβαιναν στην WABBA αφού τους άφηναν στα αποδυτήρια πάλι καλά,  και επειδή είχαν συμμετοχή στην IFΒB τους έπιασε η έπαρση [/quote]

Στο 39:00 λεπτό επισημαίνει:  στις ελληνικές ομοσπονδίες κάποιες χρονιές η IFBB είχε πιο υψηλό επίπεδο, πολύ πιο υψηλό από την WABBA και απ την μια, και απ’ άλλη (ομοσπονδίες)  “τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη  δεν υποστηρίζω καμιά ομοσπονδία!”

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα