Αρχική » Θα κλείσουν πάρα πολλά γυμναστήρια!

Θα κλείσουν πάρα πολλά γυμναστήρια!

by admin

«Το Σεπτέμβριο που είναι από τους καλύτερους μήνες μας, είχαμε πτώση στο τζίρο μας 80%», λέει ο Δημήτρης Παπαδογεωργάκης  σε συνέντευξη του, στο CNN.gr  O υπεύθυνος ανάπτυξης δικτύου της αλυσίδας Yava η οποία έχει 50 γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα, επισημαίνει:

«Κάνω αυτή τη δουλειά 45 χρόνια και μπορώ να σας πω με βεβαιότητα ότι τα γυμναστήρια δουλεύουν Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο Αυτοί είναι οι καλοί μήνες και στην ουσία οι μήνες που συντηρούν τις επιχειρήσεις μας καθώς σε αυτή την περίοδο κάνουμε το 85% με 90% του τζίρου μας. Επειδή οι πρώτες πληροφορίες για τον κορωνοϊό είχαν έρθει τα Χριστούγεννα του 2019, ο Ιανουάριος και ο Φεβρουάριος του 2020 πήγαν πολύ άσχημα από πελατεία. Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιος ήμασταν κλειστά λόγω της καραντίνας και μέσα στο καλοκαίρι που ανοίξαμε δεν είχαμε κόσμο. Τα λειτουργικά μας έξοδα όμως κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού έτρεχαν κανονικά».
«Θα κλείσουν πάρα πολλά γυμναστήρια, δεν υπάρχει στήριξη του κράτους»

Παράλληλα ο  Δώρος Κλεοβούλου, γενικός γραμματέας του Πανελληνίου Συνδέσμου Γυμναστηρίων  δηλώνει: «Οι συνέπειες είναι καταστροφικές για τον κλάδο και δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει αυτός ο δεύτερος κύκλος αναστολής και κατά πόσο θα μπορέσουν οι ιδιοκτήτες να επιστρέψουν στην επιχειρηματική τους δραστηριότητα»

Περισσότερα στο ρεπορτάζ του CNN εδώ 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα