Αρχική » Συνέντευξη ο Antoine Vaillant IFBB Pro μίλησε απενεχοποιημένα

Συνέντευξη ο Antoine Vaillant IFBB Pro μίλησε απενεχοποιημένα

by admin

Επανειλημμένως στο παρελθον έχουμε ασχοληθεί με την υποκουλτούρα του χασίς στο bodybuilding. δείτε εδώ Χασίς & Bodybuilder η μαστούρα επιστήμη; Τώρα ο Antoine Vaillant απαντά στην ερώτηση του Vlad Yudin  Παραγωγού του Generation Iron, για την ναρκοκουλτούρα   – το χόρτο στο bodybuilding.

 Το χασίς είναι νόμιμο στον Καναδά!

Η κάνναβη στον Καναδά είναι νόμιμη τόσο για ψυχαγωγικούς όσο και για ιατρικούς σκοπούς και εδώ στηρίζεται η απάντηση του επαγγελματία bodybuilder Antoine Vaillant που προετοιμάζεται για το Mr Olympia. Για τον ίδιο είναι ένα “φυσικό φυτό” απλώς ο καπνός μπορεί να είναι κακός για τους πνεύμονες. αλλά για τον Vaillant  εάν θέλεις να κοιμηθείς το χασίσι δεν είναι κακό για εσάς! (5:25)
Μόνο στην περιπτωση που είστε εθισμένοι καταστρέφεστε η ζωή σας, λέει ο  Vaillant που παρακάτω καταδικάζει την νωθρότητα σε κάποιον αλλά υποστηρίζει την χασικλίδικη πρακτικη σε κάποιον που θέλει να ηρεμήσει τα βράδια! Για τον ίδιο εάν η ζωή σας είναι καλή δεν είναι πρόβλημα η μαριχουάνα 6:00 λεπτό

Ο Antoine Vaillant αμφισβητεί ότι το Χασίσι αυξάνει τα οιστρογόνα, δεν είμαι σίγουρος πως είναι αλήθεια! Για τον Antoine Vaillant όταν ένας μεγάλος ανθρωπος δεν μπορεί να διακόψει την χρήση τότε πραγματικά είναι ένα πρόβλημα. Οι άνθρωποι μπορούν να κάνουν ότι θέλουν όσον αφορά τα ναρκωτικά αρκεί να μην βλάπτουν τους άλλους!  
Αν υποφέρετε και δεν μπορείτε να σταματήσετε, τότε γίνεται ένα πραγματικό πρόβλημα! 

Στην παρατήρηση του Vlad Yudin ότι όλα έχουν να κάνουν με την γενετική! και πως αντιδρά το σώμα, ο Antoine Vaillant επισημαίνει ότι κατάχρηση επιδρά στον εγκέφαλο, κυρίως σε νεαρά άτομα,  διότι θα γίνεις τεμπέλης (επηρεάζει το μυαλό) και ισως κάποιοι δεν θα επρεπε να κάνουν χρήση πριν τα 25 τους χρόνια, αλλά μετά! (7:14 )


 

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα