Αρχική » Vlad Suhoruchko πρόσκληση από τη Λίγκα για το Arnold Classic

Vlad Suhoruchko πρόσκληση από τη Λίγκα για το Arnold Classic

by admin

Ο Vlad Suhoruchko απάντησε στην επισήμανση του Giles Thomas και στην εκπομπή MD Global Muscle. (17:20) ότι είναι σημαντικό για έναν νέο άντρα να είναι στην ομάδα του Oxygen Gym στο Κουβέιτ μαζί με σπουδαίους bodybuilders, όπως οι Brandon Curry, και Roelly Winklaar.

Για τον Suhoruchko που δεν έφτασε ακόμη να προπονείται μαζί με τους Brandon Curry, και Roelly Winklaar, η επίσκεψη που πραγματοποίησε εκεί του έδωσε κίνητρο, όταν εκεί βρισκόταν o Nathan DeAsha και ο Ahmad Ashkanani που διαμένει μόνιμα στο Κουβέιτ.


O 24χρόνος Ουκρανός  bodybuilder  Vlad Suhoruchko, είπε ότι του αρέσει η νοοτροπία των ανθρώπων στο Κουβέιτ (19:14) οι άνθρωποι σε συμπαθούν εάν είσαι διαφορετικός, και ως bodybuilder  εάν φέρνεις καλά αποτελέσματα σε σέβονται, σε μια άλλη χώρα όπως στην Ουκρανία οι άνθρωποι δεν ενδιαφέρονται για σένα! το να είσαι μεγαλόσωμος δεν τους κάνει εντύπωση (είναι φυσιολογικό),  ΟΚ! αν είσαι μεγαλόσωμος, είσαι μεγαλόσωμος, και δεν το σέβονται!

Η είδηση από τον Vlad Suhoruchko ερχεται στο 14:14 που ανακοινώνει την πρόσκληση από την αμερικανική λίγκα για το Arnold Classic στο Κολόμπους του Οχάιο.


Δείτε επίσης εδώ Vlad Suhoruchko έξυπνη κίνηση γνώρισε το ΑΦΕΝΤΙΚΟ του bodybuilding

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα