Αρχική » Περιμένουν να ρεφάρουν από τον κόσμο που θα πληρώσει διαδικτυακά το Olympia

Περιμένουν να ρεφάρουν από τον κόσμο που θα πληρώσει διαδικτυακά το Olympia

by admin

Δεν θα γέμιζαν ταξί στην πόλη που ανθίζει το κουμάρι και το ποντάρισμα! Ο Πρόεδρος του Olympia Dan Solomon είναι αληθινός, και το ξεκαθαρίζει μετά το 1:30, ως  διοργανώτρια αρχή του Mr. Olympia είχαν κάνει συμφωνία με τα καζίνο, την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές (στην πόλη που κυριαρχούν οι κουλοχέρηδες και η πράσινη τσόχα)
Δυστυχώς ο κυβερνήτης της πολιτείας βγήκε ξαφνικά και άρχισε να μιλά για κοινωνική αποστασιοποίηση των πολιτών λόγω Covid, ενώ στην αίθουσα δεν θα μπορούσαν να παρευρεθούν συνολικά περισσότερα από 25ο άτομα! Αυτό σημαίνει ότι δεν θα είχαμε  θεατές!  (2:30) Μια παρόμοια περίπτωση με το Arnold Classic 2020 την άνοιξη, στο Κολόμπους του Οχάιο.

[quote]Δεν ήθελαν να βλέπουν τα αστέρια του bodybuilding να αγωνίζονται σε ένα άδειο θέατρο (3:48) [/quote]

Στο 4:15 o Dan Solomon αναφέρει πως πήρε τηλέφωνο στην Φλόριντα και μίλησε με κάποιους ανθρώπους που είχαν δεσμούς με το  Συνεδριακό Κέντρο Orange County στο Ορλάντο της Φλόριντα.  Οπως επισημαίνει στο 4:34 To ο Jake Wood (το μεγάλο Αφεντικό του Olympia) είπε στον ίδιο, ότι έχουν μόνο 4- 5  εβδομάδες για τον διαγωνισμό, αν και συνήθως χρειάζονται 6- 7 μήνες για να το διοργανώσουν! Το  Ορλάντο της Φλόριντα ήταν η μοναδική επιλογή για να μην ακυρωθούν τα προπληρωμένα εισιτήρια (VIP) αλλά και οι κρατήσεις ανά τον κόσμο. (όπου μπορούν να παρακολουθήσουν συνολικά 2.500 άτομα).

O Dan Solomon εγκωμιάζει μετά το 8:17 το μεγάλο Αφεντικό του Olympia τον Jake Wood που προνόησε στην προώθηση της τηλεθέασης επί πληρωμή από το σπίτι για όσους θέλουν να δουν το Mr Olympia 2020. Για τον Dan Solomon η στόχευση του Jake Wood ήταν η αύξηση αυτής της προβολής το επόμενο χρονικό διάστημα. [quote]Στο 11:08 o Dan Solomon το αναφέρει δίνουμε 1.5 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματικά έπαθλα στο φετινό Olympia! είναι τα περισσότερα χρήματα που έχουν δοθεί σε μια εκδήλωση bodybuilding  [/quote]

Τώρα το μόνο που περιμένει ο Jake Wood (11:25 λεπτό) από τους θαυμαστές των μυών είναι να προστρέξουν στην τηλεθέαση επί πληρωμή!

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα