Αρχική » Shawn Rhoden δεν του εδωσαν την ευκαιρία το 2020

Shawn Rhoden δεν του εδωσαν την ευκαιρία το 2020

by admin

Ο Shawn Rhoden κατηγορήθηκε για σεξουαλική επίθεση (βιασμό) στα τέλη του 2018. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, η διοργανώτρια και κάτοχος εταιρεία του Olympia, American Media Inc. (AMI),  και ο David Pecker να ανακαλέσει αμέσως την επιλεξιμότητα του Rhoden για να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2019. Με την ανάληψη της ηγεσίας από τον λάτρη του γυναικείου bodybuilding, τον Jake Wood οι περισσότεροι περίμεναν να συμβεί κάτι διαφορετικό, να αγωνιστεί και ο Shawn Rhoden.  Για τον John Romano πρώην συντάκτη του περιοδικού Muscular Development ο Jake Wood είναι  μια αναγέννηση! μια προωθητική δύναμη που θα προβάλει το bodybuilding σε ευρύτερους χώρους. Ο Jake Wood έβαλε το χέρι του στην τσέπη και έβγαλε το καρνέ με τις επιταγές του λέει ο Romano, όμως για τον Shawn Rhoden δεν εγινε το θαύμα.

Ήδη από το 2019 στο  www.change.org ξεκίνησε μια εκστρατεία με σύνθημα «Αφήστε τον Shawn Rhoden να αγωνιστεί στο Mr Olympia 2019 έως ότου αποδειχθεί ένοχος».
Tελικά δεν φάνηκε φως στον ορίζοντα.  Ήδη το κλίμα δεν ήταν καλό για τον πρώην Mr.  Olympia. Παράδειγμά όταν  TMZ Sports πήρε συνέντευξη από τον Robert Oberst έναν ελίτ αθλητή του διαγωνισμού Strongman που μίλησε για την υπόθεση του Shawn Rhoden, ο οποίος κατηγορείται για το βιασμό, ο Oberst είχε δηλωσει πως πρέπει να τιμωρηθεί ο Shawn Rhoden, δεν έχω κανένα κρίμα για αυτούς (Shawn Rhoden) να τον αφήσουν  στην «στενή» – φυλακή και εκεί οι άλλοι θα του δώσουν να καταλάβει!

Ο MD Online Editor Ron Harris είχε αναφέρει (16/07/2019 ) ότι είναι έτσι το νομικό σύστημα στις ΗΠΑ που ο bodybuilder Shawn Rhoden θα παρουσιάσει τα όποια αποδεικτικά στοιχεία μόνο την ημέρα της δίκης του. Η εισαγγελική αρχή αν και δημοσιοποίησε τα επιβαρυντικά στοιχεία που τον αφορούν οι δικηγόροι και ο ίδιος θα έχουν τη ευκαιρία τους μόνο στο δικαστήριο.

Ο Jay Cutler  που δεν είναι και ο ποιος στενός φίλος του Phil Heath το 2019 προέβαλε  video για να εμψυχώσει τον Shawn Rhoden  ώστε να συνεχίσει να γυμνάζεται και να παρουσιαστεί έτοιμος σε οποιοδήποτε άλλο show.

Ο Lee Priest  θυμωμένος για τον αποκλεισμό του Shawn Rhoden είχε γράψει, Είναι μαλακίες! 

Πολλοί αντέδρασαν  για την πρόωρη « ιντερνετική» καταδίκη του bodybuilder Shawn Rhoden. θεώρησαν πως είναι άδικο για αυτόν πριν καν γίνει δικαστήριο να του απαγορεύεται η συμμετοχή στον μεγαλύτερο διαγωνισμό bodybuilding το Mr Olympia 2019 και το 2020. Ενώ το πιο σημαντικό είναι πως αμαυρώνεται το όνομα του για έναν βιασμό πριν δικαστεί.  Πυρά για την απόφαση αυτή δέχτηκε το τότε  το μεγάλο αφεντικό  David J. Pecker  Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της American Media διοργανώτριας αρχής του Mr. Olympia  που απαγόρευσε τον νικητή του διαγωνισμού Shawn Rhoden να αγωνιστεί.  Δείτε εδώ Δεν θα αγωνιστείς στο Mr Olympia! Καταστράφηκε η καριέρα του.

Πρώτος ο Chris Aceto  προπονητής και γκουρού του bodybuilder Shawn Rhoden αντέδρασε για αυτή την απόφαση αποδίδοντας ευθύνες στον  David J. Pecker ενώ στηλιτεύει την ατολμία του Jim Manion προέδρου του εθνικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ  (NPC) διότι έως τώρα πίστευε ότι ήταν το νούμερο ένα στα διοικητικά του bodybuilding  δείτε εδώ Chris Aceto τα χώνει άγρια για το σημερινό Status στο bodybuilding

Μέσα σε όλα αυτά ο  Jim Manion είχε  διαφοροποιηθεί  στην αποπομπή  του Shawn Rhoden από τον διαγωνισμό του Mr. Olympia, μια απόφαση του David J. Pecker  Προέδρου και Διευθύνων Συμβούλου της American Media.  Έτσι όσο αναφορά τις διοργανώσεις της αμερικάνικης λίγκας (δεν ελέγχει το Mr. Olympia) ο Jim Manion δεν προέβει σε ενέργειες κατά του Shawn Rhoden σεβόμενος τα δικαιώματα του κατηγορουμένου και της εταιρείας που διοργανώνει τον διαγωνισμό του Mr. Olympia.

Είναι το φαβορί που λείπει το 2020;

Ο Jimmy Mentis σε συνέντευξη στον Dave Palumbo είχε αναφέρει πως ο Phil Heath ήταν στον διαγωνισμό, αλλά ο Shawn Rhoden άξιζε να κατακτήσει τον διαγωνισμό, αυτό πραγματικά είδα!  ενώ  τόνισε πως δεν γνωρίζει εάν ο Shawn Rhoden   μπορεί να τα καταφέρει ξανά! Εννοώντας  τότε μια νέα νίκη στο Mr. Olympia 2019.

Ο Shawn Rhoden ήδη πριν το 2018 ήταν σε κόντρα με τον Phil Heath, πριν κατακτήσει τον τίτλο, και είχε αμφισβητήσει  ευθέως τον Phil Heath δηλώνοντας πως έχει  αδύνατα σημεία στο σώμα του. Συγκεκριμένα σε συνέντευξη στον Jay Cutler είχε αναφέρει πως ο Heath στη μπροστινή διπλή πόζα των δικεφάλων του, είναι Σκατά! Η μπροστινή πόζα πλάτης (άνοιγμα πλάτης ) είναι σκατά! Το ίδιο συμβαίνει και με την πλαϊνή πόζα στήθους, άλλα και οι κοιλιακή του πόζα δεν είναι από τις καλύτερες του!
his front double bicep is crap, his front lat spread is crap, he hardly does a side chest and his front abdominal pose is not the best.”

Σε πρόσφατη συνέντευξη Γιώργου Τουλιάτου – Ron Harris και του  Mr Olympia το 1983 Samir Bannout ο Λιβανέζος “καυτηρίασε” τις μεγάλες κοιλιές, τις αλλαγές στην μυώδη κουλτούρα, που επηρέασαν την μορφή των bodybuilders, που παρουσίασαν μεγαλύτερα σώματα, αλλά πολλές φορές με την αντιαισθητική διόγκωση στην κοιλιά τους – freak show την δεκαετία 2010 -2020

Η επάνοδος του Phil Heath έχει και την αναγκαία εμπορικότητα 

Σε άρθρο στις  01/03/2020 είχε αναφερθεί:
[button href=”https://body.webone.gr/?p=76534″ align=”left”]O Phil Heath σε μια εποχή που κυριαρχούν το facebook και το instagram έχει κατανοήσει πως οι διαγωνισμοί δίνουν το κύρος αλλά επηρεάζουν κυρίως  ένα κοινό που είναι πολύ λιγότερο αριθμητικά από το κοινό που ελκύεται από την αμφίδρομη κοινωνικοποίηση και το δημόσιο προφίλ του ινδάλματος. Εν ολίγοις το ευρύ κοινό δεν γνωρίζει τις σωματομετρικές διαφοροποιήσεις του επαγγελματικού bodybuilding, όπου στην κοινή αντίληψη οι περισσότεροι bodybuilders φαίνονται όμοιοι! Αντίθετα οι περισσότεροι άνθρωποι ελκύονται από τον τρόπο που τα πρότυπα – ινδάλματα πλασάρουν τον εαυτό τους, σε γνωστά γεγονότα και κυρίως στα social media. Η απόδοση σε κέρδη, η κεφαλαιοποίηση της εικόνας, βρίσκεται στα κινητά τηλέφωνα των ανθρώπων και στα δημοφιλή show – εκθέσεις, όπου το είδωλο ή ο καλύτερος αθλητής εάν δεν αυτοπροβληθεί θα χαθεί στον σκληρό κόσμο των influencers. Στην περίπτωση του bodybuilder και κατόχου 7 time Mr. Olympia, Phillip Jerrod Heath  η στόχευση είναι ξεκάθαρη, μετά τους διαγωνισμούς σωματικής διάπλασης η κοινωνικοποίηση και οι άμεσες χρηματικές απολαβές προηγούνται, είναι ήδη μισθωμένος από την Pro League και το NPC του Jim Manion όπως και από την Dany Garcia. Το μόνο πρόβλημα  είναι η ταυτόχρονη σύγκρουση συμφερόντων.[/button]

Πράγματι μετά τις δυο χειρουργικές επεμβάσεις στην κοιλιά ο Phil Heath θα είναι πιο έτοιμος το 2020

Στις  08/11/2020  ο δημοσιογράφος της μυώδους κουλτούρας Kevin Grech είχε κάνει έναν υπαινιγμό για  την κατάκτηση του Mr Olympia το 1980, από τον Arnold Schwarzenegger ο οποίος μετά από απουσία ετών είχε επιστρέψει στη σκηνή κατακτώντας τον τίτλο. Για αυτή του την επιστροφή είχε γυριστεί η ταινία  ‘Total Rebuild’ που προβλήθηκε μετά από την νίκη του!

Ο δημοσιογράφος Kevin Grech διερωτάται, εάν θα συμβεί το ίδιο με τον 7ακις Mr. Olympia Phil Heath! ο οποίος επιστρέφει μετά από 2 εγχειρήσεις στην κοιλιακή χώρα. Ενώ θα γυριστεί ταινία με την επιστροφή του. Την ταινία επιχορηγεί η Dany Garcia, IFBB Pro, επιχειρηματίας (Seven Bucks Production ) και πρώην σύζυγος του Dwayne ‘The Rock’ Johnson.

Ο Kevin Grech επισημαίνει ότι υπάρχουν πολλές ομοιότητες με τον Άρνολντ  που νίκησε το 1980, και την επιστροφή του Phil Heath το 2020! There are many similarities to Arnold winning in 1980 and Phil Heath making a return in 2020.

Η δύναμη των αστέρων κατά τον γνωστό δημοσιογράφο είναι ισχυρή πίσω από τον Phil Heath. Η Dany Garcia γνωρίζει πολύ καλά την αμερικανική  IFBB Pro League και ο Dwayne Johnson που παρακολουθεί στενά το παρασκήνιο θα είναι ένας άλλος σημαντικός παράγοντας! The star power behind Phil Heath will be very powerful. Dany Garcia knows the IFBB Pro League very well and Dwayne Johnson watching closely behind the scenes will be another major factor. 

Ο Phil Heath ο οποίος επιστρέφει μετά από 2 εγχειρήσεις στην κοιλιακή χώρα είχε  ηττηθεί από τον Shawn Rhoden το 2018. Τώρα πολλοί πιστεύουν ότι θα εξακολουθήσει να έχει προβλήματα στην κοιλιακή του περιοχή, αναφέρει ο Kevin Grech!  During his time away, Phil Heath had to have major surgery immediately after the 2018 Mr. Olympia when he was defeated by Shawn Rhoden. Many believe that he will still have problems in his abdominal area.

Επίσης ο  Kevin Grech εφιστά την προσοχή στους κριτές που πρέπει να αξιολογήσουν δίκαια διότι ο κόσμος τους παρακολουθεί! και  ως κριτές να μην εντυπωσιαζονται από την επιστροφή ενός ατόμου  The bodybuilding media and fans expect the judges to judge to event fairly, regardless of the star power working behind the scenes. 

Unfortunately, some people are impressed by a certain athlete or an event that takes place leading up to the event, which can hinder their honest judging process.

The judges and delegates must treat all athletes as equal and ignore what is happening behind the scenes.


δείτε επίσης εδώ 

Το επίσημο κατηγορητήριο (αναφορά)
που έβαλε σε περιπέτειες τον Shawn Rhoden

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα