Αρχική » Νέα πρόστιμα σε Γυμναστήρια που λειτουργούν!

Νέα πρόστιμα σε Γυμναστήρια που λειτουργούν!

by admin

Δύο γυμναστήρια  εντοπίστηκαν να λειτουργούν παράνομα, κατά τη διάρκεια των ελέγχων της Παρασκευής, στο πλαίσιο της εφαρμογής των μέτρων περιορισμού για τη διασπορά του κορωνοϊού, στην Αθήνα. Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, κατά τον έλεγχο της ΕΛΑΣ στο Παλαιό Φάληρο, εντοπίστηκε γυμναστήριο να λειτουργεί κατά παράβαση της ΚΥΑ 4899/2020. Επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 5.000 ευρώ και κινήθηκε η διαδικασία του αυτοφώρου, ενώ επιβλήθηκαν και πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε πέντε αθλούμενους.

Επίσης  σε έλεγχο της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς του υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων στο Τατόι Αττικής, εντοπίστηκε να λειτουργεί, κατά παράβαση της ανωτέρω ΚΥΑ, τμήμα γυμναστηρίου εντός αθλητικού συγκροτήματος. Στην επιχείρηση επιβλήθηκαν, πρόστιμο ύψους 15.000 ευρώ και αναστολή λειτουργίας διάρκειας 15 ημερών για το σύνολο της εγκατάστασης.

Πριν μια εβδομάδα  επιβληθηκε  πρόστιμο (8.000) ευρώ σε Γυμναστήριο στο Πύργο. Ενώ συνελήφθη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι λειτουργούσε ως υπεύθυνος στο γυμναστήριο και είχε επιτρέψει την είσοδο σε αυτό δύο πελατών. Σε βάρος του συλληφθέντα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο (3.000) ευρώ και σε βάρος της ιδιοκτήτριας του γυμναστηρίου πρόστιμο (5.000) ευρώ.


Θα παρακολουθούνται όσοι λειτουργούν τα γυμναστήρια τους στη καραντίνα!

Να υπενθυμίσουμε (είδηση  03/11/2020 ) ότι ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων  με αφορμή το νέο  locdown έκανε αναφορά για φαινόμενα, όπου  κάποιοι ιδιοκτήτες γυμναστηρίων, όπως τον προηγούμενο Μάρτιο – Ιούνιο, λειτούργησαν τα γυμναστήρια τους με διάφορα τεχνάσματα και ανήθικους τρόπους.

Τώρα στο νέο locdown ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Γυμναστηρίων για την εφαρμογή του νόμου αποφάσισε:

α) Τη συγκρότηση ειδικής ομάδας η οποία θα παρακολουθεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για έλεγχο και εντοπισμό γυμναστηρίων, τα οποία δεν συμμορφώνονται με την αναστολή λειτουργίας τους, αλλά συνεχίζουν να προβάλλουν την ενεργή δραστηριότητα τους

β) δημιουργία 34 συνεργείων τα οποία θα διενεργούν συνεχείς επιτόπιες αυτοψίες σε όλη τη χώρα για γυμναστήρια τα οποία δεν θα εφαρμόσουν την αναστολή λειτουργίας τους.


δείτε επίσης εδώ έκανε τον πελάτη και έφτασε η αστυνομία στο γυμναστήριο

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα