Αρχική » Παντελής Σταυρουλάκης ο αγώνας στη Ρουμανία!

Παντελής Σταυρουλάκης ο αγώνας στη Ρουμανία!

by admin

O bodybuilder Παντελής Σταυρουλάκης στο νέο του video αναφέρει: Επιστρέψαμε Ελλάδα και αμέσως ξεκινήσαμε την νέα διατροφή και τον σχεδιασμό για την επόμενη χρονιά, σταθεροί στο να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, είμαστε διατεθειμένοι να αλλάζουμε σχέδιο δράσης προκείμενου να καταφέρουμε να πετύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα !!!

Ο bodybuilder Παντελής Σταυρουλάκης κατέκτησε την δεύτερη θέση στην κατηγορία του (ερασιτέχνες HeavyWeight) στο Romania Muscle Fest Amateur 2020. που δηλώνει μετά το 10: 30 μακράν έκανα την καλύτερη εμφάνιση της ζωής μου!

 Μετά το 6:35 δηλώνει: Αντιμετώπισα τρομερά προβλήματα στη Ρουμανία τα οποία με αποθάρρυναν πάρα πολύ να ξανακάνω αγώνα εν καιρώ καραντίνας!  ..επίσης τονίζει μετά το 12 λεπτό: ήμουνα στο ταξί και πήγαινα στο αεροδρόμιο και δε είχα λάβει e mail του COVID Τest! …ενώ θα επέστρεφε για Ελλάδα  Στο 14: 22 λεπτό επισημαίνει: ο στόχος είναι του χρόνου, πάλι ο αγώνας στη Ρουμανία!  


Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα