Αρχική » Δυσλιπιδαιμία προκαλούμενη από ΑΑΣ – παράδειγμα!

Δυσλιπιδαιμία προκαλούμενη από ΑΑΣ – παράδειγμα!

by admin

H νέα εποχή έχει ενισχύσει τους δεσμούς της  επικοινωνίας μεταξύ των πελατών και των τοπικών γκουρού – καθοδηγητών που σχεδιάζουν τα ντοπαριστικά πρωτόκολλα. Δεν είναι μια συνηθισμένη επικοινωνία, αντίθετα είναι μια σχέση υπακοής του πελάτη που τελεί υπό το καθεστώς των “οδηγιών” του καθοδηγητή του, ότι του πει θα το κάνει! θα ακολουθήσει τα φαρμακευτικά σχήματα και τα διατροφικά πλάνα σε μια προοπτική ανάπτυξης.
Στο προσοδοφόρο  χημικό game εμπλέκονται, συνταξιούχοι bodybuilders, εν ενεργεία bodybuilders, “διατροφολόγοι του διαδικτύου” personal trainers, διακινητές steroids που απευθύνονται στο κοινό των Gym Junkies.

Παρακατω δημοσιεύουμε μια ανάρτηση του βιοπαθολόγου bodybuilder Γιώργου Τουλιάτου που αφορά χρήστη Ανδρογόνων Αναβολικών Στεροειδών Φαρμάκων. ΑΑΣ – (AAS)

Τυπική δυσλιπιδαιμία  προκαλούμενη από AAS παραμόρφωση αθηρωματικού δείκτη πτώση της HDL και αύξηση της χοληστερόλης LDL. Αυτό μπορεί σταδιακά να οδηγήσει σε αθηρογένεση και αθηροσκλήρωση.

 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα