Αρχική » Τελευταία στιγμή Μετακινούν το MR OLYMPIA 2020!

Τελευταία στιγμή Μετακινούν το MR OLYMPIA 2020!

by admin

O Πρόεδρος του Olympia  Dan Solomon ανακοίνωσε χθες 18 Νοεμβρίου 2020 στο Instagram ότι το Mr. Olympia Weekend  θα μετακομίσει από το Λας Βέγκας – πολιτεία της Νεβάδα στο Ορλάντο,της Φλόριντα. Η ημερομηνία διεξαγωγής δεν θα αλλάξει. Αυτές είναι δύσκολες στιγμές, αλλά οφείλουμε σε ολόκληρη τη βιομηχανία να κάνουμε ό, τι χρειάζεται για να δημιουργήσουμε ένα ασφαλές και συναρπαστικό Weekend », δήλωσε ο ιδιοκτήτης του Jake Wood  που δεσμεύτηκε  στους καλύτερους αθλητές, να κάνει ρεκόρ χρηματικών βραβείων!

Επιλογή ανάγκης! ατύχησε το μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΟ αλλά πήρε άμεσες αποφάσεις

Όπως φαίνεται ο  το αφεντικό Jake Wood ατύχησε για το Λάς Βέγκας ενώ είχε την διάθεση να δημιουργήσει, στις 11/05/2020 είχαμε αναφέρει:  Ο Jake Wood ο λάτρης των γυμνασμένων γυναικών αποφάσισε να κάνει την κίνηση του, δίδοντας εντολή στο υπάλληλο του Dan Solomon να μιλήσει δημόσια για τα μελλοντικά του σχέδια.
Ο Dan Solomon  Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του, επιβεβαίωσε ​​ότι το Olympia Weekend  2020 θα μεταφερθεί  σε έναν νέο χώρο, συγκεκριμένα από το  Orleans Arena στο Λας Βέγκας, στο Planet Hollywood Resort στο κέντρο του Las Vegas Strip στις 16-20 Δεκεμβρίου 2020 δείτε εδώ Jake Wood δεν είναι τσιφούτης θα δώσει χρήμα στο Mr. Olympia

 

Τώρα πρέπει να στηρίξουν τον νέο Άι Βασίλη του bodybuilding

O  Jake Wood ο νέος μεγάλο σπόνσορας που είναι σαν τον Άι Βασίλη για το  bodybuilding ανέλαβε σε μια δύσκολη περίοδο όταν το έβαλε στα πόδια ο διευθύνων σύμβουλος της AMI, ο David J. Pecker φίλος του πρόεδρου Donald John Trump ,διότι είχε χασούρα! δείτε εδώ  Bob Cicherillo έβγαλε Τσιφούτη το παλιό αφεντικό..εξυμνεί το νέο αφεντικό των μυών!

Αν ο Bod στήριξε μια φορά τον Jake Wood  πρέπει να το ξανακάνει, κυρίως τώρα, που από την λαμπερή πόλη των καζίνο το MR OLYMPIA πηγαίνει 4 εβδομάδες πριν διεξαχθεί στην πολιτεία που αναπαύονται οι συνταξιούχοι των ΗΠΑ, την Φλόριντα και συγκεκριμένα στο στο Συνεδριακό Κέντρο Orange County στο Ορλάντο της Φλόριντα , όπου μπορούν να παρακολουθήσουν συνολικά 2.500 άτομα. Αντίθετα με τους νέους υγειονομικούς περιορισμούς το Λας Βέγκας  περιόριζε  το κοινό στους 250  θεατές! αναγκάζοντας τους περισσότερους κατόχους εισιτηρίων να μείνουν στο σπίτι, φυσικά αυτό επρεπε να είχε προβλεφθεί από τον Dan Solomon διότι το μεγάλο αφεντικό βάζει χρήμα.   

Ο Πρόεδρος του Olympia Dan Solomon έκανε δηλώσεις

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mr. Olympia LLC (@mrolympiallc)


Shawn Ray συνέντευξη στο μεγάλο ΑΦΕΝΤΙΚΟ του bodybuilding

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα