Αρχική » Τον ρώτησε για τον Πιστόλα είχες ένα φίλο στο Romania fest pro;

Τον ρώτησε για τον Πιστόλα είχες ένα φίλο στο Romania fest pro;

by admin

Στην καθιερωμένη τους εκπομπή ο Ron Harris και ο Γιώργος Τουλιάτος, μίλησαν και για τον διαγωνισμό Romania fest pro 2020  που εγινε το περασμένο σαββατοκύριακο στο Βουκουρέστι.  O Ron Harris ρώτησε τον Τουλιάτο είχες ένα φίλο στο Romania fest pro; είδα μια φωτογραφία του φαινόταν πολύ καλός, αλλά δεν είδα το show (διαγωνισμός σωματικής διάπλασης) είχε μια υπέροχη σωματική διάπλαση. Οπως επεσήμανε ο Harris οι άνθρωποι κοιτούν την βαθμολογία το χαρτί με την βαθμολογία, αν κάποιος ήταν τελευταίος, 8ος ή 12ος. Μπορεί να πιστεύουν ότι αυτός ο τύπος δεν είναι καλός, αλλά δεν καταλαβαίνουν! Αυτού οι τύποι είναι οι καλύτεροι τόνισε ο Harris (εννοώντας το υψηλό επίπεδο του ανταγωνισμού) 

Ο Γιώργος Τουλιάτος, απάντησε ότι για τον bodybuilder Πιστόλα ήταν ο τρίτος του διαγωνισμός, σε ένα χρόνο θα είναι στα 30, οπότε είναι πιο ώριμος από ποτέ, ενώ έκανε σημαντικές βελτιώσεις στην πίσω πλευρά στους άνω θωρακικούς, συμμετείχε στον διαγωνισμό με βάρος στις 235 – 240 λίβρες, ένα καλό φορμάρισμα σε σχέση με το 2018 που είχε μια βαθιά μυϊκότητα που έλειπε στα χέρια, αλλά τώρα, είχε την καλύτερη μυϊκή ωριμότητα, που έχω δει σε αυτόν και σε μυϊκό διαχωρισμό.

Ο  Τουλιάτος, επισημαίνει ότι ήταν ένας δύσκολος διαγωνισμός, η πρώτη εξάδα είχε μυικά ογκώδεις bodybuilders , ενώ ο Lionel Beyeke (φαβορί που συμμετείχε στο Mr Olympia ) κατάφερε μόνο να μπει στην εξάδα. Επίσης ο Τουλιάτος αναφέρει πως την τελευταία  εβδομάδα, ισως τις τελευταίες δέκα ημέρες με δυο εβδομάδες, της προετοιμασίας του ήταν έξω από το γυμναστήριο, λόγω των περιοριστικών μέτρων  – καραντίνα για τον COVID – 19 και αυτό προκαλεί νευρικότητα- stress  και εκτός αυτού υπήρχε ο κίνδυνος να αναβληθει το show – διαγωνισμός στη Ρουμανία. 

Ο  Τουλιάτος τονίζει στα λεγόμενα του, ότι ο bodybuilder Πιστόλας πρέπει να κερδίζει από την εμπειρία, που σε ωθεί να βελτιωθείς, και ισως πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπέρα όσο αφορά το μέγεθος, διατηρώντας την σκληρή μυϊκότητα, και ισως να είναι ακόμη λίγο περισσότερο “κομμένος”   

  

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα