Αρχική » Toney Freeman τα “στάζουν” στους Γκουρού;

Toney Freeman τα “στάζουν” στους Γκουρού;

by admin

Υπάρχουν διαφορετικές κατηγορίες τοπικών και διεθνών γκουρούπροπονητών. Κάποιοι μιλούν λίγο, δημιουργώντας  ένα μυστηριακό style γύρω από το άτομο τους, άλλοι μιλούν πολύ, λες και απαγγέλνουν Σαίξπηρ.
Σε κάθε περίπτωση ο βετεράνος bodybuilder  Toney Freeman που πέρασε πολλά προβλήματα υγείας  λόγω της ενασχόλησης του με την χημική υποκουλτούρα προειδοποιεί, προσέξτε! μην ακολουθείται τυφλά τις οδηγίες των γκουρού και των προπονητών.

Και δεν έχει άδικο, και σε τοπικό επίπεδο, αρκεί να δούμε τις αντιδράσεις πολλών fans που ακολουθούν τα είδωλα τους σε κάθε ανάρτηση κάνοντας Likes ή  επικροτούν με σχόλια θαυμασμού.

Καταρχάς στο 0:58 o Freeman διαχωρίζει τον ανταγωνισμό από το bodybuilding, όπως και η συμμετοχή σε έναν αγώνα για εμπειρία  διαφέρει από την συμμετοχή σε ένα Mr. Olympia, όπου για να φτάσετε εκεί πρέπει να είστε ήδη επαγγελματίας, και όλο αυτό το χρονικό διάστημα να έχετε σπαταλήσει ενέργεια  (εννοεί την ενασχόληση με τον ακραίο ανταγωνισμό και τους συνεχείς αγώνες διαχρονικά )

Σε όλη αυτή την επώδυνη πορεία έως να γίνει κάποιος επαγγελματίας, όταν τα καταφέρει πρέπει να αντιμετωπιζει την νέα του ενασχόληση ως δουλειά – επάγγελμα. Για τον Freeman δεν προσμετράτε η απόκτηση μιας επαγγελματικής κάρτας και οι αναρτήσεις με τα ποζαρίσματα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά η κατάκτηση τίτλων στους διαγωνισμούς. [quote]προσοχή!  πολλοί προπονητές κάνουν επικίνδυνα πράγματα, πειραματίζονται με ανθρώπους[/quote]

Στην ερώτηση εάν κάποιος πρέπει να προστρέξει σε έναν γκουρού, ο Freeman πιστεύει πως αυτό θα έρθει με το χρόνο, 2:52. Υπάρχουν γκουρού που συνεργάζονται με ερασιτέχνες στο ξεκίνημα τους, αλλά δεν νομιζω ότι απαραίτητα  χρειάζεστε ένα γκουρού (στην αρχή) Για τον Freeman η επικοινωνία με έναν γκουρού αποτελεί μια πράξη που διαπιστώνεται σε ένα μέρος της μυϊκής κοινότητας,  που κάνει υψηλού επιπέδου ανταγωνισμό- (πρωταθλητισμό), και συνίσταται στο επίπεδο ανταλλαγής πληροφοριών.

Όμως όπως τονίζει ο βετεράνος bodybuilder  Toney Freeman στο 3:55 ακόμη και αυτό θέλει προσοχή! διότι πολλοί προπονητές κάνουν επικίνδυνα πράγματα, πειραματίζονται με ανθρώπους! Ο Vlad Yudin από το Generation Iron ακούγοντας αυτό μένει άναυδος, είναι τρελό ! είναι αλήθεια;  (δείτε εδώ το στιγμιότυπο )

Μετά το 4:58 o Freeman μιλά για τις παρενέργειες των φάρμακων όπως τα διουρητικά, και την συνεχή ανάγκη να γινεται χρήση των φάρμακων συνολικά, διότι το κάνουν  όλοι οι ανταγωνιστές σου, υπήρξαν στιγμές που προσπαθώντας να κάνει την “σωστή δοσολογία” ο ιδιος πειραματίστηκε. Μετά το 5:50 περιγράφει τους κινδύνους υγείας που αντιμετώπισε, το 2007 έχασε 17 pounds σε 9 ώρες!  δεν είχε πάρει διουρητικά, lasix κλπ παρά μόνο βασικά  ενέσιμα φάρμακα, είχε προπονηθεί σκληρά για 7 μήνες, για μια σειρά διαγωνισμών, τις τελευταίες εβδομάδες το σώμα του ξέσπασε, (προβλήματα υγείας)

Παρακάτω ο   bodybuilder  Toney Freeman, περιγράφει πως κατανάλωσε αλάτι για να αποφύγει τα προβλήματα από την ακραία δίαιτα, τις παρενέργειες των διουρητικών, στο 7:30 αναφέρει πως μια μέρα, όταν ξύπνησε το πρωί δεν μπορούσε να  δει!   προσπάθησα να φάω και δεν μπορούσα να φάω!


δείτε επίσης εδώ Δρ Thomas O’Connor οι γκουρού δεν είναι γιατροί

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα