Αρχική » Φίλιππος Αρβανίτης δεν έχει κάνει καμία δήλωση!

Φίλιππος Αρβανίτης δεν έχει κάνει καμία δήλωση!

by admin

Τα media μιλούν για σοκ, και για  Σάλο.  Συγκεκριμένα όπως δημοσιεύουν ο γνωστός  Φίλιππος Αρβανίτης , παίκτης του «Power of Love» και πρώην συνεργάτη της Κατερίνας Καινούργιου εμπλέκεται σε  βίντεο ερωτικού περιεχομένου! Ο Αρβανίτης είναι δημοφιλής λόγω και των αναρτήσεων του στο Youtube για θέματα προπόνησης και διατροφής.

[youtube width=”400 ” height=”250″ video_id=”gyKH5noK1tk”]

Σύμφωνα με το πρώτο θέμαΣτο επίμαχο video μια νεαρή μελαχρινή ενδεδυμένη με τα απολύτως απαραίτητα φαίνεται να περιμένει τον επισκέπτη Φίλιππο ετοιμάζοντας τις… κάμερες. Η συνέχεια λίγο πολύ κλασική πάνω σε καναπέδες και κρεβάτια. Κανείς για την ώρα δεν γνωρίζει αν «παγιδεύτηκε» ή αν το επίμαχο sex tape είναι το αποτέλεσμα ταινίας πορνό την οποία γύρισε με την συγκατάθεσή του. Ο Φίλιππος Αρβανίτης δεν έχει κάνει μέχρι αυτή τη στιγμή καμία δήλωση ενώ έχει κλείσει το προσωπικό του προφίλ στο Instagram… Βρίσκεται σε πανικό ή απλώς θα μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει; Σύμφωνα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της Sugarbabes.tv «Το ερώτημα στο εάν το επίμαχο video είναι προϊόν υποκλοπής ή παραγωγής μπορεί να το απαντήσει ο ίδιος εάν και όποτε θελήσει…».

filipposarva

 

Φίλιππος Αρβανίτης μιλά για διατροφή προπόνηση και μερικά χρόνια… ούτσ@ς !!

Είναι ξεκάθαρος o Φίλιππος Αρβανίτης anyway ξαναλέω για να χτίσεις ένα…

26/08/2019  Από BS mag of Disclosure 

Ξεκινάω Sleep Season – Χαλαρή Προπόνηση στο Σπίτι!

Ανήκει στη νέα γενιά των δημοφιλών YouTubers που έχουν χιλιάδες fans, περισσότερους…

03/04/2020  Από BS mag of Disclosure 

Related Posts

Στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιούμε Cookies, για να μπορέσουμε να προσφέρουμε μια προσωποποιημένη εμπειρία περιήγησης. Αποδοχή Δείτε περισσότερα